- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ljs
tag
Be lehetett volna állítani, hogy kártyára tárolja.
De ennek a készüléknek nincs kártyás bővítési opciója
(tehát a "kártya" is a telefonban történő tárolást jelentette).
Így mindig a "telefonra mentsen" opciót választottam.A felhőben tárolt dolgoktól egy kicsit (inkább nagyon) tartok.
Bár semmi érdekes nincs a kontaktjaim között
és "tenorista" sem vagyok,
de a felhős biztonság részemről megérne egy misét.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég.../Dan Millman/
-
ljs
tag
11:35-től üzenet: csak 12-én lesz teló.
Ez a méreg, nem a cián!Ezután az SMS után jött a következő, melyben rá szeretnének beszélni egyéb szolgáltatásra is.
Hát nem tökéletes az időzítés! :-)És így mi garantálja, hogy nem maradok le a vezeték nélküliről?
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég.../Dan Millman/
-
zazenke
őstag
akkor most már az arcfelismerést mint biztonságos módszert ki is lehet húzni a listáról ennél a telefonnál ?
-
viera
őstag
Megérkezett a kerámia is.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
datamoon
csendes tag
Sziasztok! Én is előrendeltem vodánál bízom benne hogy minél hamarabb én is kézben tarthatom majd a készüléket.
Eddig volt:.LG G2,LG G3 dual, Lenovo Vibe X2 Pro, LG G4 dual,Oneplus 3t, Oneplus 5t,Samsung Galaxy S10+,Samsung Note10+, Samsung S22 ultra
-
Endr00
aktív tag
Akinek már megérkezett a cucc, tud regisztrálni a Buds-ra? Nekem nem ajánlja fel a Members alkalmazás.
Samsung Galaxy S23
-
akooos
veterán
A Kedvezmény kizárólag a Promóciós Időszak alatt megvásárolt Promócióban Résztvevő Termékek mellé igényelhető 2019. március 8. napján 00 óra 00 perctől 2019. március 31. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig a jelen szabályzat 6. pontjában meghatározott feltételek szerint.
-
fogtunder
nagyúr
a Telekom nem fog neked jóváírni semmit, mert a tartozékot a Samsung biztosítja egy harmadik félen keresztül. amúgy nem tudom náluk hogy lesz, de feltételezem, hogy aki nem kapta meg időben készlethiány miatt, annak az IMEI-je részükről is le lesz adva és jogosult lesz rá.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
addikt
-
leslien
nagyúr
Marques Brownlee
Samsung Galaxy S10+ Review: The Bar is Setkíváncsi leszek h mennyi lesz Exynos vs Snapdragon teszt eredménye...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
fogtunder
nagyúr
igen, és működik is, Galaxy Watch-csal most teszteltem le éppen. végre nem kell külön óratöltőt magammal hurcolni, ha elmegyek otthonról, meg fel tudom tölteni az irodában, ha véletlenül ott merül le. viszont enyhén melegszik közben az óra.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
VIBO
őstag
Vodafostól kapott már valaki visszajelzést csomagolás alatton kívül?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
mazsi70
senior tag
A Telekomnál a státusz : Szállítás alatt
Ilyenkor a futár cégtől is szoktam kapni emailt ,de semmi...Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
leslien
nagyúr
aki ma megkapta milyen az üzemidővel birt?...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Itt csak én leszek egyedül, aki berendelte az 1TB 12GB verziót, vagy lesz másnak is? Mert nem nagyon olvastam még...
-
SZULTA
tag
válasz ForRedGlory #744 üzenetére
De igen mindvégig igazad volt!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Gubu0101 #745 üzenetére
Jó sokat szoktunk videózni a családdal 4K-ban, tévén nagyon jó visszanézni, emiatt választottam ezt a verziót, az meg zabálja a tárhelyet. A mate pro is csak 128gb és állandóan mentegetnem kell róla a videókat, pedig az nem is tud 60 fps-t. Na ebbe (is) untam már bele...
-
-
Gergőke88
addikt
Noh ma este nekem is megjott.
Telekomtol rendeltem.Szerk.: csak a tok rà
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest