- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
laci0530 #14382 üzenetére
Szia!
Egyből a TMX-be vitted? Mert én ugyanezzel bevittem a Váci úton a Samsung szervizbe, 2 hét után visszakaptam egy sokkal nagyobb területen látszódó szivárgással és el lettem hajtva a p*csába, hogy ezek ilyenek, nem fognak vele semmit csinálni még egyszer és különben is a főnök noteja is ugyanilyen.
Nem kicsit felháborítónak találom, az első note óta szinte mindig van az aktuális noteból.
Ja azt mondja a váci úton az ügyintéző h ha nem tetszik beszéljek a központi samsunggal de ők ezzel nem csinálnak semmit. Amikor leadtam, másik ügyintéző meg mondta h persze persze ez garis probléma ne aggódjak ez javítva lesz. Most meg konkrétan gázabb mint amikor leadtam.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
#45553408 #9732 üzenetére
Bocs a #9731-re akartam választ, gyuri81-nek!
Tegnap feltettem én is, youtube reklámot nem szedte ki. Ellenben az amúgy sem túl fluid facebook app még dadogósabb lett azóta. Mintha merülni is jobban merülne. Reklám alig van az tény. Még pár napot marad de engem annyira nem győzött meg eddig. Meglátom még.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged