Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
- 

TODI1111
veterán
 - 

OCTAMD
őstag
 - 

Luser2000
addikt
 - 

malor
aktív tag
válasz

Aryon87

üzenetére
						Prof módban a színek és a fehéregyensúly reálisan beállítható, ha ez éppen fontos. Épp ezzel játszom. Laptopon állóképet fotóztam most este, hogy mennyire adja vissza. Esti fényben szobát, mozgó képet téven. Automata módban is sikerült pár kép.
41 perc kameraidő van mára az akkuhasználatban, 3 óra 15 perc kijelzőidő és 48%-on állok.
 - 

kkp900
senior tag
válasz

Aryon87

üzenetére
						Légyszives magyarázd már el,hogy akkor a tied az független is volt eleve??Vagy Telenoros ,ahogy kommentelt valaki.És ha Telenoros akkor ha feltetted ez a XEH verziót nem fog garancia vesztéssel járni?Plusz ha nem akkor leírnád ,hogy kell feltenni.Az enyém is Telenoros ,és augusztusi vagy szept elejei az utolsó frissités sajnosÉs nem gyárilag független hanem egy kóddal lett az.
 - 

becenevem
aktív tag
válasz

Aryon87

üzenetére
						Nekem ezt mindig feldobja, ha SIM-et váltok. (3-mal dolgozom.)
Megnyomom, hogy bezár és nem történik semmi.Semmit nem veszek észre, hogy máshogy működne a telefonban emiatt.
Van, hogy csak 2 kártyát cserélek meg a slotokban, akkor is minden rendben.Természetesen külön szolgáltatók, csak van céges, magán, meg sok netet tartalmazó kártyám.
 - 

- 

mocsyzozi
tag
válasz

Aryon87

üzenetére
						Addig nem adom le amig az u11 vissza nem jön(ha jön egyáltalán),mert teló nélkül nem igazán tudok meglenni(persze a mate 10 pro-t már nézegetem....
 ) De havonként új készüléket venni egy kicsit luxus .....
De biztosítás nélkül több telót nem veszek!!!!!Annyi szerencsém van hogy a bal alsó sarka sérült így
 tudom használni a telefont... - 

Abszolút más tészta. Amióta hazahoztam, azóta belaktam, beállítgattam és nagyon meg vagyok elégedve vele. nincs hiányérzetem.
#476) Rabidsnail: Ezért nem rendeltem náluk. Elég béna banda sok esetben. Előrendelnek és nincs meg a készülék, mert nem jött Dex. Szánalmas. Gondolom, nem adják oda úgy, hogy akár később vennéd át a Dex-et?
 - 

w333
félisten
Az a baj hogy ezt csak te gondolod így ... neked tetszik és ezzel nincs is semmi probléma (használd), de valami mégsem oké ha a HTC a csőd szélén áll, szerintem kevés a marketing, szinte semmi innovációt nem hoznak, stock buta Android amiből sok minden hiányzik és még sorolhatnám, egy laikus felhasználónak ez elrettentő és inkább megvesz egy másik telefont, ez a magyarázat hogy miért csak egy szűk réteg veszi meg

- 

Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- iPhone topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Path of Exile (ARPG)
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
 - Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
 - Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én csak az egy színűt találtam meg. 

Használd egészséggel 

lam ide is eljutottunk, 4-5 eve meg forditva csinaltam ..