-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz #97246720 #30085 üzenetére
végül sikerült elküldenem mellékletként, de 4 emailből csak 1-el tudtam elküldeni, 1 gmal-es cim szimplán hibát jelzett "sikertelen küldés" a másik google-s mailcímem meg azt irta "sikertelen bejelentkezés" amiről jött egy értesítés hogy valaki engedély nélkül akart bejelentkezni, ez persze én voltam. Szóval nem értem ezt az egészet...
Végül total commanderrel tudtam kimásolni a doksit valami marhára eldugott cache mappából, onnan SD kártyára de az sem volt jó, igy onnan átmásoltam a belső tárhely letöltések mappába onnan már engedte emailhez csatolni.
Nem tudom mi volt a gond, de kb fél órát szenvedtem vele mire sikerült elküldenem.Gmail méretkorlátot hol tudok állítani? (szerintem ez volt a baja, pedig csak 500 kb volt a mérete, de mivel korlátlan netem van nincsen beállított méretkorlátom emailhez de szeretném ellenőrizni csak sehol nem találom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ajándékvásárlási tippek - minden alkalomra
- Politika
- XPEnology
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest