-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkKarol
tag
válasz
BIG001 #39372 üzenetére
Szia!
Feltételezem, hogy nekem címezted ezt.
Nekem a Smart Lock magától ajánlotta fel, hogy mentsem el megbízható helynek az otthonom.
Egyébként meg maga a funkció a Beállítások -> Védelem és majdnem legalul a Smart Lock pontban található. Szerintem ott be tudod állítani, amit szeretnél -
apaszka
veterán
válasz
BIG001 #31672 üzenetére
Nekem még mindig a csatlakozás miatt nem tetszik!
Ha sokat szállsz ki-be hamar odavágja! Ha kell,ha nem töltőre rakod,és ezt számolja a teló is! Arról nem beszélve,hogy a csatlakozások száma kopást is okoz!
Ha ez egy QI töltés alapon lenne,már venném is!
Pedig van " drága " tartóm!Viszont ez sem tökéletes ez miatt! A QI töltést nem számolja a teló,és a csatlakozás sem koptat semmit!
-
válasz
BIG001 #26925 üzenetére
szia,
ez így nem jó, felemás portok, imap kellene inkább bejövőre (is), már ha nem pop3, hanem imap lett beállítva platformnak, mert akkor a pop3 port miatt nincs fogadás.
POP3 (port: 110): mail.t-email.hu
POP3S (port: 995): mail.t-email.hu
IMAP4 (port: 143): mail.t-email.hu
IMAPS (port: 993): mail.t-email.hu
SMTP (port: 25): mail.t-email.hu
SMTPS (port: 465): mail.t-email.hu
MSP (port: 587): mail.t-email.huimap legyen beállított platform, azzal pedig a bejövő 993 vagy 143 port legyen kipróbálva, valamelyikkel működnie kell.
nekem a bejövő 993 és a kimenő 587 port párossal tökéletesen működik.
az ssl legyen engedélyezve mind a kettőnél. -
apaszka
veterán
válasz
BIG001 #26919 üzenetére
Kollégámnak/barátomnak dettó ez volt! Reklamást ,de tagadták mire mondta,hogy eláll a szerződéstől,megnézték,és a központba volt a hiba! Valamit elnyomtak neki! Érdekes volt,mert én is próbáltam a telómban ,és dettó volt! Viszont a másik irányban meg ment!
Szóval ott volt a bibi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest