- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #16105 üzenetére
Egy normálisan tervezett rendszernél maga a fejegység alapból tudja fogadni a kritikusabb paraméterű inputot, azaz jelen esetben ha a töltőnek van 9 voltos kimeneti üzemmódja, akkor a telefonnak azt akkor is tudnia kell kezelnie, ha ezt a töltővel nem beszélte meg.
Tehát szerintem vagy a telefon hibázott, vagy a töltő adott ki a 9 voltnál is jóval többet.
MaCS
-
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #16105 üzenetére
Most hívtam a samut!
Tök kedvesen elmondta a csaje,hogy igen az EU-ban vásárolt telóra egy év van viszont számla kell.
Házhoz már nem jönnek mint annó az S3 amhoz,pedig az Görögben vásárolt volt.Mondom neki van egy gsm es papír,rajta a blokk,amin nav.szám,,,,,, dátum szerepel,és egy angol nyelvezetű füzet,de azon nincs pecsét,csak a számlán/ papíron!
Azt mondja azért küldjem el és megvizsgálják! Mondom és ha pénzes a javítás?Ott egy vagyon.
Kékbéka remélem a héten rendbe rakja ,és marad míg porrá nem esik 10000 év múlva!
Én benne bízom. -
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #16099 üzenetére
Neeem ,nem használtam.
Ráért !
De tuti az tett be neki,hogy töltő rá volt dugva,és közben újra lett indítva! Valószínű,hogy a 9 volt bement valahogyan . Mire a gépemhez vissza mentem,hogy üzenjek haza az asszonynak ,már halott volt. Aksi ki----> bekapcs gombot egy percig tartottam,de semmi!Próbáltam a töltőt újra csatlakoztatni,de semmi! És kihűlt tényleg. Azóta full hideg szegénykém. Fiammal Hangouts on beszéltem csak lesett! Ő is adott pár tippet,de semmi!
Ez halott ! -
törölt tag
válasz
hackeeeee #15796 üzenetére
a BOE2 nem lehet frissebb mert changelist száma jóval kisebb mint a BOD2-é, tehát nem tartalmaz annyi változást...csak logikusan gondolj bele, ha frissül egy app akkor a verziószáma emelkedő tendenciában változik, nem csökkenőben, szerintem a Samsung Changelist számnál sincs máshogy
-
Dzsuri89
őstag
-
Titana
tag
válasz
hackeeeee #15255 üzenetére
Nem sms jön,hanem a telefon hívások előzményeinél látod,hogy ki keresett ott van mellette egy tiltó karika meg egy "A" betű és az jelzi ,hogy ezek az emberek hívtak abban az időben amíg bekapcsolt a Ne zavarjanak opció.Innentől kezdve abban az adott időben automatikusan bekapcsol és kikapcsol mindig magától.
-
válasz
hackeeeee #15048 üzenetére
A minap erős napsütésben kellett használnom a Note-ot. Nagyon komolyan szenvedtem a kijelzővel, mindig valahogy árnyékolnom kellett. A kollégám az iPhone-jával szabályosan körberöhögött, sokkal szélesebb tartományban volt látható, sőt, olvasható a képe.
Kísérletképpen otthon aztán kipróbáltam a régi HTC HD2-met is a Note mellett -- a HTC az LCD-jével nyert.MaCS
-
Parallaxis
addikt
válasz
hackeeeee #15048 üzenetére
Ettől eltekintve, ha professzionális célra vásárolsz monitort, akkor kizárólag IPS-t választhatsz, mert egyetlen gyártó sem készít AMOLED alapú megjelenítőt ilyen célra.
Pedig sem az ár nem indok, hiszen ezen kijelzők közelítik a milliós tételt, sőt pár át is lépi, a méret sem ok, hisz AMOLED alapú TV létezik és megvásárolható. -
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #14898 üzenetére
Az Angol régebbi csc vel jött ki. nem tudom mi a különbség.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #14885 üzenetére
Nem értem!
Próbáltam TVRP vel flashelni. aztán manuál módban mindent törölni,és cserélni,beállítottam a jogotde semmi.
Aztán most CWM flash sem volt jó,persze case pucolás is volt. -
rstwingo
tag
válasz
hackeeeee #14694 üzenetére
Nem tudom, hogy neked van-e olyan, hogy Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazásengedélyek
Mert ha van, akkor ebben tudsz még sokat javítani a helyzeten, mert itt lelehet beállítani hogy az alkalmazások mihez férjenek hozzá és az auto indítást is kilehet kapcsolni a hozzáférést
(a felső sort nem én csináltam ilyen szellősre)
-
rstwingo
tag
válasz
hackeeeee #14685 üzenetére
A vészbuk alkalmazást nagyon ügyesen szétszedték több alkalmazásra és még másképp is nevezték el
van olyan hogy
system\app\FactoryCamera_FB
system\app\SnsImageCache
system\priv-app\AutomationTest_FB
system\priv-app\serviceModeApp_FB
system\priv-app\SNScsak ennyi fele szedték
-
darkarthur
senior tag
válasz
hackeeeee #14642 üzenetére
Hát ezt sajnálattal hallom.
Visszatérve egy korábbi kérdésemre, miszerint a toll ha csak nagyon kicsit érintem régebben is rendesen működött a csere előtt. Most, hogy készüléket cseréltek és tollat, rá kell nyomjam, hogy frankó legyen, de így nem kényelmes.
Kaptam tippet, hogy a kapcsoló alatt lehet valami poti, de nincs. Úgyhogy írok az ügyfélszolgálatnak, esetleg cserélik e a tollat. Hegyeket hiába próbáltam benne cserélni. A kijelző érzékenységet hiába állítottam magasabbra, úgyhogy nem a kijelző a ludas.
-
válasz
hackeeeee #14599 üzenetére
veszteni valód nincs, látod majd a különbséget és eldöntöd, hogy ér neked annyi kompromisszumot, vagy esetleg nem.
más; van itt olyan balkezes felhasználó, aki próbálta már a segítő menüben a domináns kéz kapcsolódó beállíthatóságát?
egy ismerős csaj kérdezett a funkció felől, de nem tudtam neki érdemit mondani, mivel jobbkezes vagyok. -
válasz
hackeeeee #14596 üzenetére
igen, az értesítések kompromisszumos, de nekem simán ér annyit, hogy böngésző alól használva kizárok rengeteg hibalehetőséget.
az a baj, hogy általánosságban gond van a facebook alkalmazásokkal, mert nem csak android, hanem ios...stb. frontos is nagyon sok a panasz rájuk, ideje lenne már valamit kezdeni a problémával a fejlesztőknek.Memmaao; érthető a dolog, nekem is van ilyen ismerősöm, bár azonnali értesítés esetén sem reagálnék csak ha időm engedi, márpedig ha úgy van, akkor böngésző alól használva is látom a dolgot és válaszolok.
végszükség esetén e-mail, ha sürgően akar elérni valaki írásban, ahhoz persze ismernie kell azon címemet, ami azonnalos értesítésű. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #14487 üzenetére
Isten ments hogy egy ilyenen megsértődjek... csak finoman fejeztem ki magam hogy mennyire ...
Amúgy frissíteni kéne az illetékesnek a topik összefoglalót mert kicsit le van maradva... vagy ő is olyan tán mit itt sokan mások(tisztelet a kivétel,azért példát vehetne a társaság más topikokból...
)
-
Sebestyen01
őstag
válasz
hackeeeee #14217 üzenetére
Biztos megoldhato, letiltani is letudjak ha muszaj. Viszont arra ertelmes valasz meg mindig nincs hogy nala miert nem olvassa ki normalisan a soft a kamera tipusat.... adtak a szarnak egy pofont jol van ez alapon!
Nem hiszem hogy thosiba midullal elorebb lennenk ez a sony modul jo, sot, a samu gyari fejlesztese az isocell ennel nem jobb sot! Nem ertem miert baj ha mas gyarto moduljait hsdznalja fel a samsung!
-
válasz
hackeeeee #14191 üzenetére
Ezt a TMC-mániát nem igazán értem. Egy időben én is hajtottam rá, a GPS a kocsiban elvben tudja is, aztán egy alaposabb próba kiábrándított: összehasonlíthatatlanul butább a Waze-féle on-line frissítésnél. Szerintem eljárt fölötte az idő.
Most próbálgatom a frissen telepített iGo-t, nem rossz, a HERE-nél okosabb, a Sygicnél butább, a térképe tényleg egy kicsit elavult, de a Margit-híd alatti mizériát a NaviGuide, a Sygic és a TuHu sem kezeli jól.
Továbbra is nagyon ajánlom kipróbálásra a MapFactort, továbbá jelzem, hogy a Sygicre éppen 70% kedvezményt adnak.
MaCS
-
norbeey
tag
-
válasz
hackeeeee #13977 üzenetére
az xx alapján kellene, hogy legyen benne magyar nyelv.
Nodika88; akkor erre kíváncsi leszek, mert bár a megapixel stimmel, de az ois miatt támadható a dolog, ha igaz az eltérés.
a kamera beállításaiban van video-stabilizálás opció és aktiválható?
arra hivatkozz majd a bevizsgáláskor, hogy a note 4 így van a gyártó által hirdetve/reklámozva; 16 MP Smart OIS hátsó kamera, az s5 kamerája pedig nem ois képes, más értékeket (MP...stb.) jogilag kivédhetnek.w333; nem fordít hátat, de ez egy olyan probléma - ha valós -, amiben (szerintem) munkanapokon sem mernének azonnal lépni anélkül, hogy előtte néhány nagyfőnököt fel nem hívnának.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hackeeeee #13819 üzenetére
Azokat még nem próbáltam, de az...
Unicredit bank megszórt egy rakás, tényleg jó minőségű puha törlőkendővel, most azt használom.A flip led wallet tok egyébként nagyon jól véd, de a külső ócska fém díszítés ellen az is tehetetlen.
#13826) World-Soft
Én alapban monitortisztítót próbáltam volna meg. Az is jó lehet? Nem tudom van -e valami benne ami érzékenyebb...
Szerintem az is "csak" egy ablaktisztító féleség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Dacia topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged