- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
leeds11 #14584 üzenetére
Automatikusan nem lehet csak videókat feltölteni...minden felhő kezelő app elsődlegesen a fényképeket tölti fel amihez pluszba beállítható hogy videót is feltöltsön...ha jól tudom a samsung galéria app legjobban a dropbox-szal dolgozik jól... azt hogy neked másolatod legyen egy felhőben és ha törölsz egy képet a telóról vagy videót azt felhőből is törölje,olyan funkció nincs...se a dropboxban,se a driveban,se a onedriveban...én ezeket használom már rég óta de efajta szinkronizálási lehetőség egyikben sincs...
-
gyuri832
csendes tag
válasz
leeds11 #8171 üzenetére
MX PLAYER AC3
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46190935&postcount=2&styleid=15 MX Player-hez le kell az XDA oldaláról tölteni a Custom Codec-et és lesz AC3 és DTS hang is. Én Samsung S3 telora csinaltam leírás alapján, és az Arm v7-Neon-t töltöttem le telefonon keresztül és egyből jó lett: "1. Open MX Player on your device. 2. Go to Settings 》 Decoder 》 Custom Codec 3. Navigate into the folder you have saved the file. It will show the downloaded zip file. 4. Select the zip file. If you have selected the right zip file MX Player will Automatically restarts else it will reve -
válasz
leeds11 #6917 üzenetére
amennyiben van rá lehetőséged, úgy próbáld ki mobilinternettel is, mert szélsőséges esetben okozhatja a problémát a wifi kiszolgáló eszköz (router...stb.) beállítása/tűzfala is - szeretne kiolvasni bizonyos infókat a kapcsolatból a játék, de ezt nem tudja teljesen megtenni -, de az is lehet, amit előttem is írtak, hogy egyszerűen csak nincs minden hardverre/firmware verzióra megfelelően optimalizálva a játék.
-
B1T3
addikt
válasz
leeds11 #6910 üzenetére
Velem is előfordult ilyen egy appal, amely még Galaxy Nexuson is teljesen jól futott, Note 4-en viszont darabos volt. Szerintem a fejlesztő sara, nem jól optimalizálta az adott hardverre az alkalmazását.
(#6914) gabesz839
Egyetértek kali kollégával, sosem használtam antivírus alkalmazást, mert több hátránya van, mint előnye (bár ez főleg a régebbi telefonoknál volt elmondható, ahol a 0,5-1 GB RAM-ból még ez is csökkentett a szabad memória mennyiségén). Egyszerűen körültekintően kell feltelepíteni alkalmazásokat: ha egy élő háttérkép engedélyt kér az emelt díjas hívásokhoz, SMS-ekhez, az azért gyanús; az appok által igényelt engedélyek pedig nagyon szépen áttekinthetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest