- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
SütiGTi #23126 üzenetére
A hangerő gomb egyik irányba recovery-be másik a Download Mode ! Nézd csak meg.
-
-
-
törölt tag
-
silmatauki
őstag
-
válasz
SütiGTi #5452 üzenetére
Knight Rider funkció tökéletes. S voice is tökéletes, persze jó angol kiejtés mellett. Clocki óra témákat szedtem le, a play áruházban egész jó áron volt, 6db óra felület.
Nekem azért kellett, mert olyan munkakörben dolgozom, hogy mindig elérhető kell legyek, de a telefont nem mindig tudom elővenni. -
DeathAdder
veterán
válasz
SütiGTi #5452 üzenetére
Én is akartam gear2 -t, aztán észbe kaptam, hogy néha a saját telóm elöl is menekülök, mert elegem van hogy rosszabbnál rosszabb helyzetekkor keresnek, vagy nyomkodom amikor nem kellene...
Az óra pedig már teljesen megfosztana a szabadságomtól még a zuhany alatt is, és köztudomású hogy mindig akkor keresnek, ha tusolok, vécén vagyok vagy egyéb dolog következtében amikor nincs nálam a tel -
silmatauki
őstag
válasz
SütiGTi #4242 üzenetére
A beépített kamerában válts át a Recording mode-ban "Slow motion"-ra, és válassz sebességet (4 vagy 8*)
Ha olan típusú kontrollra vágysz, mint ami az iOS-ben van (csúszkával határozható meg, hogy hol lassuljon le / gyorsuljon vissza a lejátszás), akkor azt defaultban a rendszer nem támogatja. Valszeg azonban még az OS X beépített QuickTime Player-e is támogatja a csúszkázást, ha meghackeljük a videót. (Nem próbáltam még) + biztos van 1000 third-party app, ami hasonlót csinál, mint az Apple-féle megvalósítás.
-
norbi93
senior tag
válasz
SütiGTi #4188 üzenetére
én is szolgáltatósan vettem, vodánál mégcsak nj4-nél tartunk, szóval itt már így is csúszás van
teszem hozzá a gyárilag telepített 2 eltávolíthatatlan voda appból egy sem működik, más módosítás pedig nincs is (szerencsére) a rendszerben. szóval fekete pont a piros szolgáltatónak
(vidéki 4g hálózattal, és vodás mobiltácával kiengesztelhető vagyok)
más: 1.hsz megírásában partner lennék.
-
norbi93
senior tag
válasz
SütiGTi #4185 üzenetére
majd ha kiadják
viccet félretéve ma került fel egy videó youtubera, amin már tökéletesen fut az 5.0 (snapdragonos verzión), szóval én globálisan december vége felé datálnám a frissítést, de természetesen a szolgáltatók heteket fognak ülni rajta, szóval az évben már ne nagyon számíts rá...
-
Parallaxis
addikt
válasz
SütiGTi #2603 üzenetére
Sajna nem, mert Androidon nincs olyan fizetési rendszer, mint az Apple Pay, ami mögé felsorakoztak a bankok és az elfogadóhelyek. A Google a Wallet-el úgy tűnik zátonyra futott és egyelőre nem látszik, hogy lenne valami komoly utódja.
Külön bankonkénti próbálkozások persze vannak, ilyen pl. az OTP OTPay-e [link], de ezek elég korlátozottan használhatók.
-
mike67
tag
válasz
SütiGTi #2319 üzenetére
Nekem Note 3-ra volt ilyen samsungos tok. Az jobban tetszett. Egyébként pedig állítólag valamilyen réteget megsértett az ablak részénél a kijelzőt, így nem érzékelte a "ceruzát" Ha jól emlékszem némelyeknek emiatt garanciában cserélték is a kijelzőt. Csak a fólia védte meg a kijelzőt a tok "rongálásától". Ezért is került nekem fiókba. Lehet, hogy itt már orvosolták a problémát.
Azért én így már kihagyom ezt tokot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest