- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz hackeeeee #21357 üzenetére
erre gondoltam; beállítások -> védelem -> eszközadminisztrátorok -> android eszközkezelő, illetve ha van még ott más is (pipa ki)
ez csak a távelérést biztosítja, a készülék megkeresését - amit amúgy is jobb a samsung find my mobile által intézni -, máshoz nincs köze, az exchange működését sem befolyásolja.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
blu79
addikt
válasz hackeeeee #21335 üzenetére
Én is sokmindent tiltok, újságos és társait is és amit tiltok az tiltva is marad, akárhányszor újraindítom a telot. Nem tudom nálatok miért jönnek vissza.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
legenda
válasz hackeeeee #21273 üzenetére
az értesítés nem minden esetben azonos direktben az sms jelzéssel;
üzenetek -> opciók (jobb felül a három pötty) -> beállítások -> értesítések -> értesítési hang
amennyiben hangouts vagy más van alapértelmezettre beállítva, úgy abban kell elvégezni a módosítást.Zsombe; ellenőrizd recovery alatt a pc/csc értékét, ott mit ír ki?
amennyiben aszerint már kiadásra került, úgy nem eszközöltél olyan módosítást, ami miatt nem találja/kínálja fel a frissítést?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hackeeeee #21202 üzenetére
Így ment volna, de amikor megkaptam az adatokat, ott éppen nem volt net. Amikor meg már volt, és megkezdődött volna a szinkronizálás, már nem fértem hozzá a telefonhoz.
Így jártam, nagyot szívtam.
Nálam egyébként eleddig kifejezetten jól működött az ujjlenyomatosdi, és egy komoly problémámat oldotta meg, ami miatt kénytelen is vagyok ragaszkodni hozzá.
Mindenkinek köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #21105 üzenetére
Na mindegy.
Kipróbáltam, hogy visszatettem a touchwiz-t alapértelmezettnek, de akkor is csinálja. Kilőttem minden appot, reboot, akkor is visszakapcsolja.
Mindegy. Ez legyen a legkisebb gond.
@apaszka: Ez érdekes, thx! Nekem pedig ua. mint kali-nak, és Nála nem csinálja.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
legenda
válasz hackeeeee #21067 üzenetére
a fecabook triumvirátust (szokás szerint) tiltottam - mást nem -, így azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom 5.1.1 esetén sem.
S e t h; igen, olvasni problémákat, bár sok helyen a korábban használt bejelentkezéssel (weboldalak) küzdenek, jelszó mentésből visszaállítás meg ilyesmi, de azt passzolom, arra nem használom, csak a telefon zárolását oldom fel ujjlenyomattal, úgy okés.
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
válasz hackeeeee #20659 üzenetére
Hát ez az ... és ha 1-2 hetet csúsznak vele ? akkor a köv. OTA frissítés is csúszni fog, én biztos vagyok benne hogy ugyan az a ROM csak más régióba van kiadva, illetve BTU romnál van egy negatívum is pl. hogy alapból nincs magyar nyelvű billentyűzet (le kell hozzá tölteni) és az Y és Z megvan benne ugye cserélve
Mondjuk az S6 XEF (francia) romnál is le kell tölteni a magyar billentyűzetet mivel alapból UK és nem értem hogy miért, na de mindegy nem egy nagy dolog
Különben ha megfigyeled kb. mindig a Szlovák jelenik meg a leggyorsabban !
S6 esetében a Francia XEU, és Edge esetében pedig az UK (XEU)
Nem értem ... de ez tényleg így van !
(#20661) hackeeeee
Sírni fogsz a T -s animációtól, és nem tudom de szerintem még a hangerő is boostolva van mivel akkora hangon szólal meg a telekomos "tátátátátátáááá" hogy a fél város figyeli honnan jön a hang (ilyenkor gyorsan zsebre is teszem
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz hackeeeee #20656 üzenetére
Jah értem ...
De, akkor lecibálom a TMS-t
Szerintem 99% hogy sima 1 fájlos mint a többi
Sammobile letöltő progival keress rá, azzal sokkal gyorsabban lejön
Szerk.
Nálunk pl. S6 tulajoknál pedig a Francia független XEF a legjobb rom (nagyon tiszta) és elsőként kapjuk meg az OTA frissítéseket, a többi régió legalább 2 hetet csúsznak vele mi történhet ott hogy ilyen hamar jönnek a frissítések ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
legenda
válasz hackeeeee #19672 üzenetére
igen, egy jó ideje figyelmeztetgetett már, de csak ma tapasztaltam azt, hogy muszáj frissíteni, mert a régivel nem enged tovább.
a szinkronizálást korábban is más módon csináltam - a felhős alkalmazásokkal -, de rápróbálok majd a fotók új verziójában is.japmas01; ez nem azt jelenti, hogy a funkciókkal van gond, inkább nincs megfelelő netes vagy wifi kapcsolata a keresett telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz hackeeeee #19650 üzenetére
az már külsős, a két alapban adottról volt szó eddig.
a samsung fiók is megy böngészőből is, a telefonról és más munkaállomásról indítva is.
nálam a google és a samsung fiók is beállítva, mert mind a kettő nyújt olyat, amit a másik nem váltana ki teljesen.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz hackeeeee #19647 üzenetére
lehet, hogy majdnem minden adott a play által is, de ott sok olyan fizetős, amit a galaxy apps ingyenesen dobál, a google áruházban nem láttam még olyat sem, miszerint szinte hetente kínál fel díjmentesen különböző fizetős alkalmazásokat.
a biztonság szekcióban is elég sok olyan opció van, aminél elvárás a samsung fiók és a google nem alternatíva. (tudom, nem sokan használják az újraaktiválás tiltása és társai funkciókat.)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szab120
tag
válasz hackeeeee #19600 üzenetére
A Note után a 2 óriási dobás volt (ahogy az S2 is-majd az azt követő S széria nem jött be), azt nagyon szerettem, a 3-at nem, hamar túl is adtam rajta, most a 4-el nagyjából elégedett vagyok, de az 5-ös már nem érdekel (ahogy annak idején az s2 /s3 után sem az S széria).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hackeeeee #19592 üzenetére
És ez a lényeg, hogy létezik. Azt meg, hogy aki régen örült a készülékének itt éltette, majd rájött, hogy más gyártó ezért a pénzért jobb szoftvert és anyagminőséget kínál, majd ezt le merte írni, ezért boszorkányüldözés szerűen kergették el topikból, olvasni sem bírom. Meg egyesek felveszik a Samsung bérenc szerepét és minden felrótt hibát linkekkel és mérésekkel próbálnak cáfolni. A belem kifordul. Azt hiszem ezzel a hozzászólással távozok a topikból, tovább nem veszi be a gyomrom.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
S e t h
nagyúr
válasz hackeeeee #19070 üzenetére
Nincs mit, ha rájössz majd, vagy vki ért a photoshophoz, hogy hogyan kell maszkolni - jelentsen is bármit- az nyugodtan ossza majd meg.
A régi, immár törölt ps touch nagyon jó volt, szerintem ebből is ki lehetne hozni maximumot, de rá nem jövök hogy működik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
legenda
válasz hackeeeee #18650 üzenetére
nincs is különösebb jelentősége, hogy mennyi idő alatt térképezi fel a tárat, hiszen mindenki eltérő kapacitást használ ki, illetve más és más méretű...stb. állományokat tárol a telefonon.
elgondolkodtam mostanság én is egy jó memóriakártya beszerzésén, mert közeleg a nyaralás, bár nem létszükséglet, mert minden nap - többször is - adott lesz a lehetőség átnyomni az anyagokat a notimra, vagy akár közvetlenül a telefonról feltölteni a felhőbe, de attól még jól jöhet a nagyobb tár.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz hackeeeee #18648 üzenetére
nem lőttem ki semmit, csak feloldottam, elnavigáltam oda és rányomtam.
memóriakártya nincs a telefonban.
próbáld ki memóriakártya nélkül is, az is befolyásolhatja a telefon táránál is a dolgot, mert onnan is futnak ki címzések a külső/eltávolítható adattárolóra is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szpisti
addikt
válasz hackeeeee #18645 üzenetére
Ez azért van, mert a első tárhelyen rengeteg (több ezer) kis fájl van, ami a rendszerhez tartozik, azzal szöszöl... Az a pár videó vagy néhányszáz kép, párszáz mp3 ami általában az sd kártyán van, azt nem tart sokáig összeszámolnia...
Például nekem most a belső tárhelyen 16994 fájl van, a 32gigás sd karin 671 darab.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hackeeeee #18506 üzenetére
Akkor ha az s6e ennyi,mennyi lehet a note4? Szerintem az se olcsóbb sokkal...na de akkor is... egy csicsázott s6e 26 milláért már kicsit pofátlan ár...szerintem ebbe a magas árba ez kiadás nagyot fog bukni... egy jó kézügyes művész és jó szoftveres mókus olcsóbbra kihozza házilag ugyanezt hozzáteszem nagyon jól tetszetős mind2 de az ár?!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz hackeeeee #18367 üzenetére
nem is írom soha, hogy ne használja senki, vagy használjon helyette mást, akinek elengedhetetlenül fontos, az vállalja az esetleges kompromisszumot.
akinek a tiszta rendszerrel is problémája van, annak egyszerűbb kiszűrni a problémát, csak nem mindenki teszi meg a szükséges lépéseket, itt pedig nem feltétlenül ad meg minden szükséges információt ahhoz, hogy mindenre kiterjedő javaslatot kaphasson.
szélsőséges, de megtörtént eset; új s4 mini, ami gyakran gondolt egyet és nagyot merült az akkumulátora készenlétben is, gyári visszaállítás a rendszerre, de az nem segített, szofveres hiba több kör lefutása után kizárva, akkumulátor ellenőrizve és jó, töltő szintén okés, memóriakártya nincs a telefonban, sim kártya új, a telefonnal küldték, de azért javasoltam, hogy próbálják ki másikkal is, mire elég furcsán néztek, de volt még egy bő napjuk a már megrendelt garis futár kiérkezéséig, ezért tettek bele másikat és mit ad isten, azzal nem jelentkezett a probléma, másnap le is mondták a garis ügyintézést, a problémás sim kártyát pedig kicseréltették és azóta nincs gond a telefonnal.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #18310 üzenetére
Jól csinálják,mert trükköznek ott is az adatokkal. Mindenhol ez van.
Az autóiparban,és még a kereskedőknél is így van.
PL
Egy gyár javítani akar a megrendelés gyarapodása grafikonon.
Mit csinál!
A szerződött kereskedéseket kötelezi újabb tesztautók vásáslására. Ez egyből szépen mutat a statisztikában nekik.Gondolom itt is így van . A gyártó azt mondja x millió darabot eladott! Ez szép,de valóságban raktárakon van,amit a szolgáltatók,és a nagykerek visznek el.
Aztán majd valamikor eljut a vevőkhöz. ......Viszont ők mr megszabadultak tőle,így mondhatják,ennyit eladtunk!Más
A support hiánya említése miatt én már kaptam itt hideget.
Pedig ez a valóság! Még hiba javításokkal sem igyekszik,úgy mit akár az LG.Mondom úgy,hogy nem veszek egy ideje LG telefont.
Persze ez is csak egy vélemény ,és sokan így sem vennének mást csak samut. Nem akarnak ROMolni,,ROOT sem izgatja őket,csak használják akár gyári állapotban,még a Play-ről sem töltöttek le semmit soha! Ismerek ilyent. Ő nagyon elégedett.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hito
nagyúr
válasz hackeeeee #18310 üzenetére
Csak itt egyet felejt el a kedves gyártó: két flagshipjük van! Ennek megfelelően elvárható, hogy ne különböztessék meg hátrányosan az egyiket a másiktól. Mindkettőre fordítsanak ugyanannyi figyelmet. Szerintem. Itt nagyon nem ez történt. A S6 miatt csúszott a Note 4 támogatás, és meg sem kap olyan feature-eket, amiket az S6 igen. Pusztán azért, mert ők később csengettek a kasszánál.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
félisten
-
-
norbi93
senior tag
válasz hackeeeee #17778 üzenetére
Igen, ezt kár az appfejlesztök számlájára írni, el kell fogadni hogy optimalizálatlan a rendszer, ezen nincs mit szépíteni. Mindig is lesz, akinek hibátlanul fog futni, ez ilyen. Nem akarok megint a htcvel példálozni, de ez a két napos együttlétünk alatt egyet nem reccent még (mikrolagg se!!!). És ahol a note már rég ùjratöltögette az appokat, ott a desire vígan húzta elö a RAM-kalapból a futó nyulat. Lehet ezt jól csinálni, reméljük ledob magáról pár kilót a note-os touchwiz is, és akkor rendben lesznek a dolgok. Pl számomra felfoghatatlan, hogy miért kell alapból 2 jegyzet appnak (evernote, s note), és két böngészönek a telefonon lennie. Tudom, pénz (ne vesszen kárba a 32giga, ha már adják)
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz hackeeeee #17778 üzenetére
nem kellett volna alapban betenni a facebook csodákat...stb., de ez üzletpolitika, nem sok beleszólása van a használóknak, illetve annyi, hogy én például tiltom, mást nem tehetek.
amennyiben nem okozna problémát, úgy egyszerűen csak nem használnám - ahogy sok másikat is, amik alapban adottak, de nincs rájuk szükségem -, de nem erről van szó sajnos, bejelentkezés nélkül is ténykedik a háttérben, így részemről adott a helyzet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
-
félisten
-
b.bela1
őstag
válasz hackeeeee #16759 üzenetére
Azt hittem másnak is van megjelenés óta C-s telója telenoros kártyával, és észevett valami vátlozást. Nem tudtam, hogy csak a T-s lte-n lehet izgulni.
Bocsánat.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Kleroo
veterán
válasz hackeeeee #16444 üzenetére
Hát ha ezt azonos verziója szofttal produkálták, akkor az azért tényleg jelentős difi. A 4k kapacitást én szinte csak zoomolásra használom. A C szerintem nem is képes profitálni a 4k-ból, túlságosan felskálázott feelingje van. (meg is lepődtem mennyire hamar rászoktam az instant, bünti nélküli kis zoomolgatásra. )
#Plazmacucci: gondolom akkor neked C van
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
félisten
-
törölt tag
válasz hackeeeee #16436 üzenetére
Reméljük a következő note szériából nem lesz olyan sok variáns... amúgy ez is szemétség hogy a szolgáltatók a "gyengébb" kiadást árulják, érdekes az s6ból nem készült olyan sok...
Én majd 2év múlva fogok váltani legközelebb...addig meg bőven elég lesz a 32bites is addigra talán lesz annyi 64bitet kezelő app hogy megérje váltani...bár szerintem 2év múlva már csak 64bites telók lesznek vagy legalábbis a híresebb gyártóknál... de az tuti hogy a következő telóm is Galaxy Note szériás lesz
-
Kleroo
veterán
válasz hackeeeee #16434 üzenetére
Vásárláskor eléd tesznek 1 F-es és C-s variánst? Nem.
Van valami nagyobb volumenű megkülönböztetés? (Pl Note4a és Note4b ) Nincs.
Átlag konzumer max ha sokat olvas annyi jön le hogy 4 és 8 magos is van. De ide is max 5%-nyi vásárló jut el. És max 1%aki pontosan tudja hogy egy 64bites soc van a C-sben....Mindig is rengeteg variánsa volt 1-1 készüléknek. Csak a Note4-ből pont eljut mindkettő magyarba, és a 64bit is különbség amit hihetetlenül felfújnak pedig 0 értelme van kb 3GB ram mellett.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
hito
nagyúr
válasz hackeeeee #16385 üzenetére
Semmi, ennyi a lenyeg. Az camera 2 api-t meg a nyamvad gyartonak kene "aktivalni", de gyanitom sz@rik az egeszbe. S6-ra kotelessegbol kiadja, mert G4-ben alapbol benne van, aztan ennyi. Note 5-ben majd lesz manual.
Ha valakinek van ezzel ellentetes infoja a dologgal kapcsolatban, ossza meg a neppel, en nagyon varom az uj camera apit, de egyre kevesebb eselyt latok ra.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest