- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTom65
tag
válasz
F_Gergely #29912 üzenetére
Az enyém F-s gyári, telenoros.
Nem hiszem, hogy használok olyasmit ami miatt ez lehetne, mert az előző telefonomon (galaxy s5) is fent voltak és ott nem okozott ilyen jellegű problémát.
Most annyi plusz app van amit a Note-l ki lehet használni, de nem hinném, hogy ezek közül valami okozza.
Ezért nem értem, hogy mitől lehet ez?
Nem is tudom lehet, hogy egy játékkal ki kell próbálnom ami rendesen megpörgetné a procit milyen melegedést okoz, hátha el füstölne.
Igaz telon nem játszom az ilyen dolgokra más való és nem egy Note telefon. -
zack
nagyúr
válasz
F_Gergely #29863 üzenetére
A bővíthetőség számomra nem gond. 20Gb van szabadon jelenleg. Ami nagy terjedelmű, és használom, az a fotók és videók készítése. Erre bőven elegendő a 32GB változat.
Part Nero korrekt teljes 1 évet vállal rá, annyi kompromisszummal, hogy 30 nap az átfutás idő. Nekem ez így bőven jó. Hiába lesz itt a Note 6, számomra 1 telefon sem ér 200k+ -t.Azt pedig mindenki tudja, hogy az S7-nél magasabb áron fog nyitni, és nagyon lassan fog esni az ára, mint általában a Note szériánál megszokhattuk. Tehát számomra 2017 elején lenne elérhető, azon az áron, amit még adok egy telefonért.
Amire vigyázni kell még, az a kijelző. 100k-ért cserélik ha gond van vele. Note 6 még drágább lesz.
Root egyelőre nem hiányzik, szerintem elérte a Samu azt, amit az LG a G4-el, hogy nem hiányzik a root. -
dobobazsy
őstag
válasz
F_Gergely #29284 üzenetére
én így szeretem ahogy van. ha az ájfón féle tapizós ujjlenyomat olvasó lenne benne az lenne számomra a tökély. de még ez a simizős is megszokható. anno sonynál is zavart a 3 érintőgomb, mindig nyomkodtam volna középütt
apaszka:
igen, sokat elvesz a kijelzőből, meg ugye itt annak is fenn állna a lehetősége, hogy beégesse a kijelzőt. -
ruarua
tag
válasz
F_Gergely #29278 üzenetére
Többször is előfordult, hogy magától újraindult. Jellemző hiba még, hogy fotóztam, és rákattintok a kis képre, hogy visszanézzem az elkészítette képet, és nagy feketeség, várok várok, de nem jön be a galéria.
Hozzáteszem, hogy nem csináltam frissítést a frissítést követően. Odin simán felfrissítette a meglévő rendszerem. -
b.bela1
őstag
válasz
F_Gergely #29184 üzenetére
Több beállítás lehetőség kerül bele aksi kímélés érdekében. Ramot sosem nézem.
Részemről el kell hogy keserítselek. Akku szerintem nem fog többet bírni. De ez lehet az én hibám is. Aksim is másfél éves, lehet már ez sem a régi. Telepítettem új alkalmazásokat, lehet az is játszik. Nem foglalkozom vele, nekem csak 1 melós napot bír. Hétvégén neccesen kettőt. De akkor is töltöm. Tudok aludni úgy is.Most próbálok még állítani, hogy többet bírjon...
-
apaszka
veterán
-
mycso
veterán
válasz
F_Gergely #29169 üzenetére
Nekem meg a kijelző bal felső sarkát elengedte a ragasztás, így kissé kiáll, meg a napokban vettem észre, hogy be van égve a kijelző.
Lassan hívom én is a házhoz jövőst.Szeretem ezt a telót, meg jó is, de már ez lesz a negyedik.
2014 decemberében, amikor megvettem, 2nap múlva visszavittem, mert elállt a kijelző --> csere. Aztán tavaly valamikor behalt a hangszóró --> csere. Most meg ez a hiba... -
tuzpenge
őstag
válasz
F_Gergely #29142 üzenetére
Skypot nem használok, de szerintem az azért eléggé húzza az akksit. Legalább annyira mint a a face, ha nem jobban. Takarékosság nálam sincs soha bekapcsolva (had szóljon ami a csövön kifér alapon nem használom, nameg konnektor azért sok helyen van, illetve van powerbankom is).
-
tuzpenge
őstag
válasz
F_Gergely #29138 üzenetére
Nem szoktam az ilyen "kinek nagyobb" méregetésbe beleszólni, mivel mindenkinek más a szokása, de most megteszem, lévén én már feltettem a 6.0.1-et, és az a tapasztalatom, hogy jobb akksiidőben mint a lolli. Nem sokkal de egy 8-10 órával igen. Eddig a lollival kb 1,5 napot ment, most pedig MM-el megvan a ~2 nap. Soha nincs kikapcsolva (éjszakára sem, sőt még akkor is megy a wifi), soha nincs repülőben, állandó wifi, vagy mobilnet kapcsolat, napi 4-5 órában állandó szinkron bekapcsolva, napi 24 órában a BT bekapcsolva és csatlakozva a gear fit-hez illetve a kocsihoz. Sok telefon, jegyzetelés, naptár, viber, egy pici opera (net), és semmi facebook. Fényerő automatán a középtől eggyel lejjebb húzva. A teljesség igénye nélkül nagyjából így hozza a 2 teljes napot (48 óra).
F_Gergely: ez nem konkrétan neked szól, és nem is válasz akart lenni (bocs). -
saril
senior tag
válasz
F_Gergely #29138 üzenetére
nekem is így van ahogy leírtad, minden bekapcsolva csak 15 perces szinkronnal
gabesz839: hát ezt mondom lehet trollkodni az 5-6 nappal csak akkor az úgymond telefonálásra van használva jóformán és nincs automata fényerő, 4g, bt, gps, bekapcsolva csak addig amíg éppen használod
a zenehallgatás meg amúgy is egy kis fogyasztású folyamat, itt a képernyő felbontása és megvilágítása miatt megy el a sok kraft meg a mobilnet miatt (ha nincs beregadva semmilyen folyamat, awake) -
saril
senior tag
válasz
F_Gergely #29071 üzenetére
ez lehet pont azért van hogy aki türelmetlen az megveszi az újabb generációt így tolva még több zsét a samsung zsebébe (vagy más gyártó zsebébe)
én hihetetlen de kinőttem ezt a türelmetlenkedést, régen ilyen voltam, de mára már ha valami jól működik akkor használom és ha majd lesz frissítés felrakom, és használom azzal tovább -
IamSociopath
aktív tag
válasz
F_Gergely #29001 üzenetére
Gondolom úgy, hogy a gyári dpi érték 640 ami nagyon nagy. Minden textúra nagy. Minden nagy. Ezért van kicsit nagyi mobil hatása a note 4 nek ☺
Le lehet venni garancia vesztes nélkül egyébként. 540 en megy a note 5 úgy emlékszem. Ez megmagyarázhatatlan dolog számomra. Melyik mérnök találta ezt ki ☺Egyébként nekem is 540 en van.
-
b.bela1
őstag
-
WiZARD
addikt
válasz
F_Gergely #28789 üzenetére
A net szerte megvehető kódokkal mi a helyzet?
Naiv user szempontból eléggé a határon van, hisz ő fizet valakinek a függetlenítésért, amiért kap 1 kódot és beírja. Nem töri fel, nem nyúlkál tiltott helyen, nem csinál semmi rosszat, csak beírja a rendelkezésére álló felületen az általa megvett kódot. -
IamSociopath
aktív tag
válasz
F_Gergely #28728 üzenetére
Ezt sokan rosszul látják. Az android teljesen máshogy kezeli a memóriát mint pl az asztali Windows. Ott az is számít hogy a rendszer mennyire kevés memóriát fogyaszt és hogy mennyi marad szabadon majd a jövőben induló programoknak. A droidnal pedig az a jó ha szépen kihasználja a rendelkezésre álló összes memóriat. Attól hogy a memória kezelő kevesebb szabad memóriat jelez nem lehet a semmire se következtetni. Tény hogy elég nagy a Samsung rendszere a touchwiz pedig nem a legfürgébb. Viszont a memória arra van, hogy használja a szerencsétlen eszköz nem pedig dísznek.
-
mycso
veterán
válasz
F_Gergely #28425 üzenetére
Nekem is onnan van a gyári qi hátlapom és jó áron kaptam. [link]
Persze az elején szaladtam rá én is párszor az olcsó hamisítványokra, de ez inkább az én hibám nem az ebay-é.
Vagy 2 éve szintén onnan vettem egy természetesen eredeti új Nikon 55-300-as objektívet, az itthoni legalacsonyabb ár kb. 2/3áért. -
kazanka
őstag
-
törölt tag
válasz
F_Gergely #27874 üzenetére
Persze megértelek
, de az lg kommendatore viszont nagyon jól beszélt az interjúban amikor a magokról, procikról kérdezték. Azt mondta, hogy ma már ez senkit nem érdekel, a felhasználói élmény a lényeg.
Ettől függetlenül kezdik túltolni a biciklit. Néha mintha elfogytak volna az ötletek. -
törölt tag
válasz
F_Gergely #27867 üzenetére
100 gb zene, film? Az milyen üzleti vonal?
A Note az NOTE. Nagy kijelző, cerka üzleti megoldások, nagy akku, jó kamera, bővíthetőség, cserélhető adathordozó, nagy adat árviteli sebesség, jó multitasking semmi több. Igen a többire ott at s széria( zene, video stb)
Már a Note5 is elrávolodott azzal, hogy nem lehet bővíteni és csúszik a zsírmágnes hátlap mint a szappan. -
válasz
F_Gergely #27845 üzenetére
azért írtam újracsomagoltat, mert az mind a kettőt benne foglalja. azt is hogy adott esetben javított, felújított vagy szimplán csak újracsomagolt temék (országoktól függ mit enged meg a törvény). általában felujitott, javitott készülékek, és ahogy írod természetesen attól még működésileg tökéletesnek kellene lennie.
de például Bostonban bestbuy-ban akartam vásárolni refurbished terméket, mondták azért így árulják mert fel volt bontva, de nem használták. biztos létezik repacked termék, de én még nem találkoztam vele -
válasz
F_Gergely #27849 üzenetére
Igen, ez így igaz.
Kérdés, hogy valahogy megkülönböztethető-e a két eljárás, illetve az infoprogram pontosan mit vizsgál. (Etéren nemrégiben volt ugye frissítés.)
Régebben olvastam valahol olyasmit, hogy a "non factory" refurbishment nagyon valószínűtlen, mert akkor komolyabb hibák jelentkeznének.
De sajnos nem értek hozzá.MaCS
-
-
justnow
csendes tag
válasz
F_Gergely #27810 üzenetére
Erre gyúrok én is! E-mailen már jeleztem a problémát, de hétvége lévén, nem válaszoltak. Holnap meglátom mivel indulnak, az egyik erős érv, amit te is írsz, hogy a vásárlói vélemények között durva minősítést kapnak tőlem.
Egyébként én rendszeresen használom az Ali-t, és eddig semmi gondom nem volt velük. az is igaz, hogy valóban csak kis összegű vásárlásokat csináltam, pontosan attól félve, hogy gondok adódhatnak. És lőn!
-
BIG001
csendes tag
válasz
F_Gergely #26920 üzenetére
Köszönöm. Ellenőriztem és minden úgy van beállítva ahogy írtad.
Bejövő Pop3 mail.t-online.hu Port 110
Kimenő STMP mail.t-online.hu Port 587
Ezek után nem tudom, hogy hogyan tovább. Átmennék a g.mailra de szinte mindenhol -azt sem tudom, hogy hány helyre- a t.-online lett megadva.
Üdvözlettel: -
válasz
F_Gergely #26704 üzenetére
későbbi szériáknál is találni elvétve samsung kamera modult - ahogy aztán az s6 esetén is -, de az is nagyon jó, minden lehetséges módot vizsgálva találni minimális eltéréseket, hogy az egyikben az egyik jobb kicsivel, a másikban meg a másik, de összességében egyikkel sem jár sokkal rosszabbul az ember.
-
-
szerzol
senior tag
válasz
F_Gergely #26468 üzenetére
HTC-m nem volt, mindig samum volt, többnyire zászlóshajók, vagy azok variánsai.
Én sem váltanék más márkára, csak a Note 4 jöhet szóba, mint az utolsó bővíthető Samu. (egyenlőre)
Talán az S7 bővíthető lesz, de akkor sem lesz cerkája és az akksi sem lesz házilag cserélhető.
-
válasz
F_Gergely #26373 üzenetére
Nekem lejárt a hűségem a Vodafone-nál olyan fél éve, és állandóan hívtak, hogy nem akarok egy készüléket vagy előfizetést, vagy akármit
így alakult hogy bementem és átbeszéltük hogy milyen lehetőségek vannak, de kiderült hogy note 5 még nem lesz, akkor azt mondták 1-2 hét és lesz, így felfüggesztettük a vásárlást, majd telefonálnak ha megjön, de közben sikerült eladnom az s6-ot és elkezdtem sürgetni őket, hogy kéne nekem telefon, szinte semmi esélyt nem láttam hogy 1x megérkezik a note 5, így megvettem a Duna Plázában az utolsó darab note 4-et
mind1 most már, majd erről váltok note 6-ra
-
apaszka
veterán
-
válasz
F_Gergely #26308 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a szerelemmel
Tegnap jöttem be a szobába és a feleségem feküdt az ágyon, mellette az éjjeliszekrényen volt a telefonom, mondom, annyira szeretlek életem, erre a feleségem, én is drágám, mondom, hé én a telefonomnak beszélek...
Nagyon lehet szeretni, minden túlzás nélkül merem mondani, soha nem szerettem egy telefonomat sem így mint ezt, kezdem elhinni egyik haver dumáját, (neki mindig csak note volt) hogy note függőnek lehet lenni, ha volt már, nem kell más többet....
ui: A lányom is azt mondta, apa ti egy összeillő pár vagytok, a telefon is nagy, és tesem vagy kicsi (112kg)
-
HeroBen
tag
válasz
F_Gergely #26284 üzenetére
Nem is lehet felsorolni hány száz modul van a rootolt telókra.
Akármit szeretne az ember szoftveresen megoldható, legalábbis én még nem találtam lehetetlent.
A Note 4 pedig bírja a strapát hardveresen alá úgyhogy futhat minden orrba szájba.Az akksi időről ne beszéljünk ilyenkor mert 1napig bírja max. de ha igen meg volt hajtva akkor 6óra alatt is lemerült már nekem. Ezért vettem még egy akksit és mindig nálam van ha úgy érzem kellhet.
Természetesen 1-2 ilyen modul nem fogja észrevehetően megváltoztatni az akksi időt.
-
apaszka
veterán
válasz
F_Gergely #26279 üzenetére
Itthon nincs baj a hangerővel,de zajos helyen igen .Sokáig nem lesz fenn,érthető okokból!
-
apaszka
veterán
válasz
F_Gergely #26235 üzenetére
Én is felváltva használom ezt a chrome mellett.
Sajnos ennek vannak hátrányai is. A szinkronizálás sem volt egyszerű az otthoni pc-vel. De sikerült rájönnöm miként tudom a rengeteg könyvjelzőimet átvinni a gyári böngészőbe.A mobilnézet végleges kikapcsolása
alapértelmezettnek se egyszerű, amit még nem tudtam egyiknél sem megoldani sajnos. -
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged