- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
bubibaba31 #26568 üzenetére
Nyito keszulek lesz biztos hogy 250 koruli aron fog nyitni. Note4 meg "kifuto" mondjuk 150ert ujonnan 2 ev garival megvasarolhato ha kifogsz egy jo vetelt. De S7re meg azert varni kell, nameg ha kijon erdemes megvarni az elso szeriat mert a gyartasi hibak ott buknak ki es javitjak az utana levo keszulekek pedig mar javitottak. Tapasztalat, egyszer vettem legeslegelso szeriat, eleg is volt.
-
F_Gergely
őstag
válasz
bubibaba31 #26563 üzenetére
Van LED értesítő de nem akármilyen, hanem szép nagy és jól látható, három színben pompázik piros - zöld- kék. Előző telefonomon volt led de csak egy bizonyos szögből akkor is halványan láttad, note4-en jól látható,még napsütésben is. Szóval csak ajánlani tudom.
itt egy vidi hogy néz ki, mennyire látható. [link]
-
válasz
bubibaba31 #26563 üzenetére
Itt LED is van.
MaCS
-
válasz
bubibaba31 #26551 üzenetére
Ha az S-View-ra gondolsz, akkor a következőket látod:
állapotsor, fényképezőikon, lépésszámláló, levélgomb, zseblámpa, lépésszámláló, időjárás. Az állapotsor stabil, a többi választható, itt is van egy kis menü.
A telefonhívások itt is felvehetőek.MaCS
-
válasz
bubibaba31 #26534 üzenetére
A párom keze kifejezetten pici, és mégis Note-ra vágyik az 5,1"-os S5 helyett.
MaCS
-
bubibaba31
tag
válasz
bubibaba31 #26543 üzenetére
Na, de azért nem a műköröm a lényeg :-)
-
gabesz839
senior tag
válasz
bubibaba31 #26540 üzenetére
Elmondtad a lényeget. Mivel műkörmös vagy így csak ajánlani tudom ezt a telót főleg a mérete miatt. A cerka jó szolgálatot fog tenni ha ezt választod. Sokszor látom csaj ismerőseim kezében a kis kijelzős telefonokat gépelni, nevetek rajtuk. De persze megoldják, ügyesek ők .
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nem egy no kezeben lattam mar szoval nyugodtan
Van tobbfele szinben igy szinre is van valasztek. Fenykepezoje abszolute a toppon van, en is ledobbentem mennyire jo, talan a makro lehetne picit kozelebbi de amugy kifogastalan. Ha kerdes van igyekszem valaszolni -
Balazska15
senior tag
válasz
Szia! Előnye talán pont az, hogy nagy, ami egyben hátrány is lehet kis kezekkel, de ha elég kicsi a kezed akkor az S6 is kétkezes, akkor meg már mindegy, mennyire kétkezes
S6 Edge-t használtam 1-2 hétig, hátlapi kamerában nem láttam különbséget, előlapi szebb az S6-nál, de nem számottevően, a Note 4-é is nagyon jó.
Akksiban szerintem sokkal jobb a Note és szerintem az S-Pen is gyakran hasznos.
A sima S6 nekem nem tetszik, túl snassz, semmi extra, akkor már inkább edge! De nem tudnék egyértelműen állást foglalni egyik telefon mellett sem. -
válasz
Szia, szerintem egy nőnek jobban illik egy sima s6 ami 5.1", hiába a legjobb telefon szerintem most a note 4, de mégsem tudnám elképzelni a feleségemnek pl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- Microsoft Outlook topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest