- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
World-Soft #14441 üzenetére
Nekem a fólia tökéletes volt rajta.
Az üveg hiába csak 0,2mm , akkor sem tuti a szélén. Ha ezt leszedem, akkor nyomon rá buff fóliát mint régen használtam, és kész.az mindenben megfelelt.[link] -
zack
nagyúr
válasz
World-Soft #14432 üzenetére
Vastag cellux mindkét oldalra. Egyik cellux a fólia tetejére, hogy könnyebben fel tudd szedni. A másikat meg becsúsztatod alá, és kiszedi a port. A kijelzőről is, és a fóliáról is, attól függ hogy forgatod a ragadós felét.
-
blu79
addikt
válasz
World-Soft #14436 üzenetére
- szia pedig ez nem lenne lehetséges,a kijelző nem karcolódhatna, a régi Advance -nél nem is raktam fóliát aztán rengetegszer töröltem a kijelzőt meg le is ejtettem aztán egy karc sem volt rajta és az S3 sem volt fólia és semmi karc, én a Note 4 -et most szálmentes kendővel takarítom, de azért raktam rá fóliát, erre a telóra tényleg szeretnék vigyázni
, azért is vettem egy komoly tokot és fóliát rá, most egy ólcsó fólia van rajta de később ki szeretném próbálni az üveg fóliát
-
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #14435 üzenetére
Sőt minél tovább tisztítottam a kijelzőt a mikrószálas kendővel inkább annál több mikrókarcot láttam a kijelzőn.
-
World-Soft
senior tag
válasz
Lemostam desztillálttal.
Jobb de olyan mintha oda lenne hányva.
20 buborék szélei nem ragadnak...
azt hittem a széléig kiér, és ki akartam volna takarítani a keret szélénél. Csak kellett volna hogy ők tegyék fel a boltban... -
apaszka
veterán
válasz
Pedig kifogod dobni.
Máskor!
Fürdőszobában fürdés után rakd fel, hogy párás legyen a levegő. A por nagy ellenség.A technikákról sok jó tanács, ágy segítség található a youtube videók közt.
-
zack
nagyúr
válasz
World-Soft #14336 üzenetére
Vagy vedd meg a Sygic-et, ott szép nagy minden.
-
FRENK1988
veterán
válasz
World-Soft #14336 üzenetére
Vegyél másik telefont aminek csak HD a felbontása
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
World-Soft #13807 üzenetére
1. Alapban mivel szabad tisztítani, hogy jól illeszkedjen.
2. A kijelző oldala ugye kicsit domború, és a kijelző és a szélén a keretnél be van szorulva 1-2 kis szösz.Szerintem tök felesleges rá a fólia. Nem karcolódik, egy mikrokarc nincs a kijelzőn, pedig én nem igazán vigyázok úgy rá, mint egy hímes tojásra.
De én simán üvegtisztítóval letörlöm róla a zsírt zsebkendővel, majd a puha képernyő törlővel teljesen kifényesítem. A beszorult koszt legegyszerűbben egy vékony papír sarkával tudod kipöckölgetni, ha szerencséd van, csak végig tolod rajta és kijön minden... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #13612 üzenetére
Akkor ennyi.
-
hanti
senior tag
válasz
World-Soft #13614 üzenetére
Nem, csak a fejlesztőn múlik, pld. a Solid explorer tudja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #13589 üzenetére
Igen.
-
hanti
senior tag
válasz
World-Soft #13581 üzenetére
Ha a program fel van készítve a KK. - ra akkor tudsz csak nem oda ahová te szeretnél hanem az Android mappába a saját almappájába.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #13581 üzenetére
Ez a Google sara, nem a Samsung-é.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #13579 üzenetére
Meg.
Csak saját fájlkezelővel tudsz írni a kártyára.
Pl. Snap camera-nak sem tudom beállítani azt, hogy a kártyán található camera mappába fotózzon. Csak a saját maga által generált mappába hajlandó menteni a képeket az sd kártyára. Ha megadom neki a kamera mappát, akkor közli, hogy csatlakoztassak usb-s tárhelyet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #13577 üzenetére
Én azt mondom, hogy pc-n leformáz, majd telóba be.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #13575 üzenetére
Akkor az fat32 lesz.
Bár nem tudom, hogy a nagy kártyákat is abba formázza-e. Én 16GB-s próbáltam, azt átformázta azonnal exfat-ról fat32-re.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #13573 üzenetére
PC-n format, ott utána megnézed a tulajdonságait, majd telóba be.
Telóban ez után nem kell formázni!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #13569 üzenetére
A teló szinte biztosan nem exfat-ba formázza.
-
leslien
nagyúr
válasz
World-Soft #13296 üzenetére
nekem az előző 2014.10....
rev;1.1 volt..
Nexus nál volt h a hw rev. javítottak..
mert ami most nálam van az picit jobb sztem... -
válasz
World-Soft #13276 üzenetére
akkor ellenőrizni kellene a router beállításait, hogy valóban n szabványos legyen a kapcsolat, illetve 40 MHz engedélyezve legyen, mert a telefon 2.4 GHz n szabványos kapcsolaton 150 Mbps kapcsolatra képes. (5 GHz n szabványos kapcsolton 300 Mbps, ac kapcsolaton pedig 866 Mbps)
-
patoga
tag
válasz
World-Soft #13274 üzenetére
Es mennyi volt total commanderrel?
-
válasz
World-Soft #13274 üzenetére
milyen szabványos kapcsolat wifi kapcsolat?
a 2.1 MB/s egy szerényebb g szabványos kapcsolatnak felel meg, de persze vannak/lehetnek más befolyásoló tényezők is, például a gép és a router kapcsolata is lehet szűk(ítő) keresztmetszet. -
patoga
tag
válasz
World-Soft #13270 üzenetére
Probald ki az Airdroidot, vagy a Solid explorert.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #13232 üzenetére
Alapból azt érdemes előszedni, hogy milyen újításokat hozott a Lollipop.
Alaphelyzetben az érvényes itt is. Erre jön pluszban az, amit a Samsung tett hozzá.
-
válasz
World-Soft #13225 üzenetére
nem releváns az eltérő gyártói felület (sony kontra samsung) összehasonlítási alapnak.
Janika-1982; a korrekt prémium támogatáshoz megfelelő forrásból kell vásárolni, feleljen meg ezeknek a feltételeknek; link
a legtöbbnél ez nem szokott stimmelni;
...a Samsung Electronics Magyar Zrt. hologramjával ellátott, érvényes és hivatalos magyar nyelvű jótállási jeggyel rendelkező termék...
a külföldrőll behozott, és ott korrekt gyártói garis termék magyarországon megkapja az egy év kötelező jótállást, de nem adott hozzá a Samsung Electronics Magyar Zrt. által adott +12 hónap, illetve a prémium támogatás feltételeinek sem fele meg. -
csimpi1
tag
válasz
World-Soft #12647 üzenetére
Cellect energy for life kijelzővédő fólia.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
World-Soft #12647 üzenetére
Sima folia az aljan kihagyassal a gombnak illeszkedik rendesen nem log le a szeleken! Ha talalgatni kene akkor azt mondanam gyari note4 folia!
Mas:
Akksihoz anyit hogy nalam a face nem jatszik fent van a telin de ki vagyok jelentkezve igy nem fogyaszt! Gmail, es a benti mail fiokom az pushon uzemel, sokat van wifin a jeszulek napi 6 orat minimum a tobbi 4g! -
leslien
nagyúr
válasz
World-Soft #12586 üzenetére
előre is bocs a kérdésért,már akartam kérdezni h te hol voltál idáig? mert a reg. alapján te lennél az alapító...
az arckép alapján téged frankón elraboltak az ufok vagy .. .. -
válasz
World-Soft #12581 üzenetére
dobja a figyelmeztetést, mert a telefon rendszere szűken veszi a biztonsági kérést, de ott alul a hivatkozás, hogy saját felelősségre így is tovább lehessen lépni az oldalra, kipróbáltam, működik.
-
válasz
World-Soft #12567 üzenetére
például a wifi titkosítás nem megfelelő - nincs vagy túl gyenge -, így kábelen nem jelentkezik a probléma, de a wifi útján csatlakozott eszközön igen.
elég sok ilyen oldalt kipróbáltam, ami azóta beugrott és wifi útján sincs gond, nem csak mobilinternettel megy.
mobilinternettel is érdemes lenne kipróbálnod, úgy leszűkíthető lenne a hiba forrása, ha azon megy, akkor a wifi beállítása vagy a netes szolgáltatás a gond. -
válasz
World-Soft #12543 üzenetére
szia,
wifi vagy mobilinternetes eléréssel próbálod?
wifi esetén tudok több hibalehetőséget elképzelni, a router...stb. kapcsolódó beállításaiban.
a telefon rendszerének a biztonsági beállítasaiban a megbízható hitelesítő adatok? vagy arra értetted, hogy bekapcsolva?
az otp-s hivatkozást rendben megnyitja nálam mind a két módon. -
Szpisti
addikt
válasz
World-Soft #12521 üzenetére
Detto... (nc)
-
Szpisti
addikt
válasz
World-Soft #12510 üzenetére
Igen, Total Commanderből próbálkoztam, sajnos régi vágású vagyok (ha ez sajnos) nem szeretem ezeket a copy-paste fájlkezelőket, csak az SD kari írhatósága miatt vagyok rászorulva...
Szerintem a Samsungnál túlzottan nem foglalkoznak ezekkel a dolgokkal, maximum a fejlesztő részleg... De előbb utóbb csak kiismerjük szeretett telefonunkat... -
Szpisti
addikt
válasz
World-Soft #12508 üzenetére
A .pdf fájlokhoz az Adobe Reader az alapértelmezett, tehát nem kérdez rá...
Na most kipróbálgattam: ha a .jpg fájlok megnyitásához a Galériát jelöltem ki alapértelmezettnek (Mindig-re nyomtam) akkor már következőleg a .jpg fájlokat is ablakban nyitja már meg.
Az MX Player is ablakban nyitja meg a videófájlokat amikhez alapértelmezett, a VLC Player nem, az marad teljes képernyőn.
A .doc fájlokat a Hancom Office Viewer ablakban, az Office Suite teljes kijezőn.
Más fájlokkal még nem próbáltam...
Tehát úgy néz ki, hogy szükséges alapértelmezettnek lennie az applikációnak - a megnyitni kívánt fájltípushoz - ha ablakos módban akarjuk megnyitni... -
Szpisti
addikt
válasz
World-Soft #12498 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
World-Soft #12471 üzenetére
A Facebook-ból egy linkre kattintva is a gyári böngésző ablakban nyílik meg.
Most kipróbáltam: a Total Commanderből egy pdf-fájlra bökve az Adobe Reader is ablakban nyílik meg... De kipróbáltam, a képekre nyomva nem ablakban nyílik meg a Galéria, se a Google Fotók... -
Szpisti
addikt
válasz
World-Soft #12466 üzenetére
Most a böngészőből egy Youtube videót is így nyitott meg... Ezt most véletlen vettem észre, de ha már kérdezed...
-
Szpisti
addikt
válasz
World-Soft #12464 üzenetére
Megvan a megoldás megtaláltam amire kérdeztél, nem olvastam figyelmesen a hsz-ed, bocs.
Ha kipipálod a "Több ablak nézetben nyit"-et, az elindított app megnyitott tartalma nyílik meg külön állítható ablakban...
Mármint amelyik alkalmazás ezt engedi...
Pl a gyári videolejátszóval működik:Jó is, hogy keresgéltem, mert mivel nem használom a gyári videolejátszót, sose jöttem volna erre a fícsőrre rá:
Lapozgathatok, elindíthatok alkalmazásokat, a video mindig felül marad... Igaz, hogy nem sok haszna, de tetszik... -
Szpisti
addikt
válasz
World-Soft #12462 üzenetére
Erre gondol az új kolega: Az alkalmazásváltót megnyomod, akkor amelyik alkalmazás engedi, annak a jobb felső sarkában megjelenik egy ikon, és ha azt megnyomod, akkor lehet egyszerre két futó appod egy időben a osztozva a képernyőn...
hamikike: még két másodpercig sem kell nyomvatartani az alkalmazásváltót az "opciók" előhívásához.
A Total Commander-be nem kell semmilyen beépülő (plugin), csak a Beállítások/Képernyő-ben a "Szülő könyvtár megjelenítése..."-hez tegyél egy pipát, és akkor megjelenik legfelül bármelyik meghajtónál a két pont, arra rákattintasz duplán, és voilá, látható lesz minden eszközöd, melyek közül a legalsó lesz a Note 4... -
hamikike
tag
válasz
World-Soft #12459 üzenetére
Ha ezt bekapcsolod, akkor a vissza gomb hosszabb idejű nyomására jobb oldalon megjelenik egy oldalmenü, alkalmazásokkal. Ha ezek valamelyikét megfogod, és elhúzod balra, akkor kisebb ablakban megnyílik az alkalmazás. Ezt megteheted több alkalmazással, így lesznek egymás mellett nyitva az ablakok, hasonlóan mint a winben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #12320 üzenetére
Nem tudom, hogy ez vajon mennyire lehetett nyitott, vagy éppen zárt. De ezek alapján valószínűleg nyitott lehet az erre vonatkozó rész, ha Ők nem oldották meg, viszont van rá alkalmazás.
Nagyon sok dologra van S-es alkalmazás, pl. így akadtam rá az S-baro-ra is. ezért fura számomra, hogy egy ilyen szintű dologgal külön nem foglalkoztak.
Mondjuk ugye a nyitottság a kérdés, mert ugye elméletileg ezt alkalmazás oldalról is el lehetne érni, vagyis, mondjuk a pp alkalmazás el érhetné a leolvasót, hogy ne kelljen hozzá külön app.
Öhm, az S5-ben ez az app, az NNL fent van gyárilag?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #12306 üzenetére
Épp nézem, hogy erre nincs a Samsung-nak saját alternatívája? Érdekes.
-
mycso
veterán
válasz
World-Soft #12306 üzenetére
Szuper, ez az NNL plugin kellett és így valóban megjelenik a paypal appban az ujjlenyomatos bejelentkezés.
Köszi.mod.: na ja, jó lenne ha bármilyen alkalmazáshoz hozzá lehetne rendelni, ami egyébként jelszót kér
-
mycso
veterán
válasz
World-Soft #12302 üzenetére
Van most a kezembe egy s5 meg n4, mindkettő lollival, egyiken sem tudom beállítani.
Nincs olyan lehetőség sem a paypal appban, sem a beállításokban. -
scoobydoo76
tag
válasz
World-Soft #12293 üzenetére
Szia! Nekem N910F-en, holland 5.0.1-nél így sikerült: beállítások/ujjlenyomat-olvasó/fizetés paypal-lel. Itt töltsd le a FIDO ready támogatást és a PayPal alkalmazást. Innen már egyszerű lesz beállítani. Üdv
-
mycso
veterán
válasz
World-Soft #12295 üzenetére
Én sem találom benne a lehetőséget. Szerintem nem lehet.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
World-Soft #12293 üzenetére
Gyari bongeszo nekem engedi a pay accauntom is ujjbeggyel.
-
válasz
World-Soft #12041 üzenetére
oda csak vészhívásra hivatott telefonszámokat fogad el, mást nem tárcsáz és az okot is jelzi.
-
norbi93
senior tag
válasz
World-Soft #11984 üzenetére
mert a telefon az egymásutáni tesztektől egyre jobban felmelegszik, így a vége fele jobban beleszól már a thermal throttling.
-
guriga1234
addikt
válasz
World-Soft #11861 üzenetére
Majd javítsd ki ezt:
"Egykezes vezérkő" - Egykezes vezérlőre. -
norbi93
senior tag
válasz
World-Soft #11826 üzenetére
Végülis ha több reprózható hibát mondtál már nekik, csak több figyelmet szentelnek a véleményedre
-
patoga
tag
válasz
World-Soft #11822 üzenetére
C-s fuggetlen lengyel lollival 4 giganal leall a felvetel fullHD.
-
norbi93
senior tag
válasz
World-Soft #11822 üzenetére
Pedig biztos lehetsz benne, hogy a lollipopban nem lesz javítva. Nem tudom mennyit ér pár magyar bugjelentő szava a supportnál, de ha ezt javítják, akkor le a kalappal a samu előtt. De gyanítom, hogy holtágra kerülsz a problémával
Ne legyen igazam!
-
BeastMode
őstag
válasz
World-Soft #11811 üzenetére
Semmi többet nem kell csinálni, így elvileg gyorsabban kell előjönnie az alkalmazásváltónak.
-
BeastMode
őstag
válasz
World-Soft #11809 üzenetére
Nem csak ki kell kapcsolni, az Alkalmazások rész Mind füle alatt le is kell tiltani.
-
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #11806 üzenetére
Egy kis tévedés a szövegben: A videólejátszó listázójában minden videó látszik, nem csak az amit a kamerával mi készítettünk, csak nagyon elbújtak a filmek a tesztelés alatt.
-
hanti
senior tag
válasz
World-Soft #11795 üzenetére
Rossz hír 1080/60fps 5.0.1 lollipop 10perc és kb 2GB- nál lekapcsol exFat 128GB - s kártyával.
-
boksz
senior tag
válasz
World-Soft #11787 üzenetére
És ha lentebb veszed a felvétel minőségét ? ( nem full HD lesz esetleg )
Illetve diktafonként használod ? -
Szpisti
addikt
válasz
World-Soft #11748 üzenetére
Miért baj az, ha darabolja? Vagy esetleg a két darab között megáll másodpercekre a felvétel? (én még nem próbáltam) Mert ha nem, a kész felvételt, ami több darabból áll, gépen összefűzöd egy videovágó progival, és kész.
-
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #11779 üzenetére
Ezt találtam:
[link]Valahol meg írták, hogy mivel FAT32-nél gond lenne, ezért képesek azt csinálni, hogy nem nézik meg a fájlrendszer, hanem egyszerűen, biztos ami biztos 4GB-nál leszabályozzák a felvételt.
Csak akkor tudnám miért ajánlgatják a jó kis exFAT-et...
-
válasz
World-Soft #11778 üzenetére
nem szoktam vele foglalkozni, mert sosem használom ki a mobilinternetes adatkeretemet, de most kíváncsiságból összeadtam a kijelzett folyamatok adathasználatát és annyi jött ki, mint amennyit a rendszer összesnek kiír.
egy adott folyamatba belépve, az előtérben és a háttérben lebonyolított forgalmat is külön kiírja, tehát elvileg nem maradhat rejtve olyan adatforgalom, amit a kiértékelés nem mutat.
arra viszont érdemes figyelni, hogy a szolgáltató 10 kilobyte kerekítéssel számol, a telefon rendszere által viszont nem úgy kerül feldolgozásra, hanem a hagyományos módon, így eltérés lehet a kettő között, szélsőséges esetben nagyobb különbözet is adódhat, ha kellően sok 10 kilobyte alatti forgalom történik.
az is fontos lehet, hogy a telefon számlálójánál az intervallum kezdőnapja azonos legyen a szolgáltatós adatforgalmi fordulónappal, nálam például minden hónapban 7-én indul újra az adatkeret, amihez a telefont is hozzáigazítottam az adatforgalom mérése szempontjából. -
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #11778 üzenetére
Ez egyre érdekesebb: A telefon elérte a méretkorlátot.
Valami ilyet írt ki a Google kamera is.Vagy mindenki tesz egy 4GB-os határt bele, vagy az OP része, netán a telefon ROM-ja tartalmazza egy jelzést, amit a programok kiolvasnak.
-
B1T3
addikt
válasz
World-Soft #11706 üzenetére
4. Igazából pofonegyszerű, mit takar, szóval kíváncsi lennék, mit mondott róla.
A fényértéket ahhoz a területhez igazítja, ahová böksz. Egy példán keresztül talán könnyebb szemléltetni.
Ez a kép automatán készült, látszik is, hogy kiégett a felhőnek egy része, azaz az teljesen fehér lett, így nem tartalmaz információt az a terület.
Ha engem mégis elsősorban a felhők érdekelnek, akkor arra a bizonyos kiégett területre bökök hosszan, és az „lesz” a legfényesebb pont a képen. Így viszont előjöhet a másik véglet, azaz a sötétebb részek bebuknak, ebből adódóan azok azért vesztik el információtartalmukat, mert egyszerűen fekete lesz az a rész.
Ezért szeretjük a HDR-t. De ahhoz biztos kéz (sokkal inkább állvány) és egy jó szoftveres algoritmus is kell (és/vagy idő az utómunkához).
-
válasz
Belso tarhelyre vagy SD-re mentesz?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Google Kamera?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #11706 üzenetére
Ez a hosszan nyitvatartás utani expo (kék kör) ez eltűnt a hollanf romban.
-
válasz
World-Soft #11692 üzenetére
a kihangosított telefont nem emelem a fülemhez, hogy beleszóljak, hiszen anélkül is működik a dolog, a két másik lehetséges módozat - a fülhöz emelés előtt beleszólok és utána leveszem a kihangosítást és emelem a fülemhez, vagy pedig a fülhöz emelés előtt leveszem a kihangosítást és csak utána szólok bele, amikor a fülemhez emeltem a már nem kihangosított telefont - is életszerűbb ettől.
a kamera esetén beállítás kérdése, hogy érintésre csak fókuszáljon, vagy fényképezzen is;
kamera -> fogaskerék -> 3 pötty -> fénykép készítése (második sorban a második opció)
én jeleztem egy illetékesnek a 4 GB korlátot a videó készítése esetén, bár nem az ügyfélszolgálatnak, hanem valamivel feljebb, ígéretet kaptam az ismerőstől, hogy célirányosan rákérdez a megfelelő helyen, várok a visszajelzésére. -
Luser2000
addikt
válasz
World-Soft #11667 üzenetére
Kihangosítva a füledhez tartod?
Az nem olyan jó.
Kapcsold vissza normál módra, akkor talán a közelség-érzékelő is menni fog. -
Grawens
senior tag
válasz
World-Soft #11506 üzenetére
Igen, N4-el.
Ha letöltöd a képet és megnézed az exif adatokat, akkor az is kiderül, hogy hol készítettem.
A trükk nagyon egyszerű. Az a lényege, hogy ne legyen tiszta a lencsevédő üveg (elég rá egy ujjlenyomat is).
A nap felé fordítva a beeső fényt a fókuszoptika visszaveri, majd a visszavert fény tükröződni fog a védőlencsén ami gyengébben visszajut a szenzorba. Nem kell ide fólia, meg sötétített üveg. -
silmatauki
őstag
válasz
World-Soft #11315 üzenetére
"Hanem hogy egy Class10 kártya elég e, vagy a készülék ki tudja monjuk a Samu EVO vagy PRO kártyáiban lévő többletet használni."
Nem hiszem, hogy érdemes lenne drága kártyát venni bele. Mondom: sima 13 Mbyte/s Sony kártyával konstans írásnál (4k videofelvétel) a világon semmi gond nincs vele. (Se lejátszásnál persze, de azt majdnem egy nagyságrenddel gyorsabban tudja ez a kártya.)
-
silmatauki
őstag
válasz
World-Soft #11305 üzenetére
"Amúgy egy másik ügyfélszolis (nem technikus) pl. azt nyomozza éppen nekem, hogy memóriakártyában mi a készülék írási/olvasási sebessége. Megéri -e hiper-szuper átviteli sebességű kártyát venni, vagy úgy sem tudja kihasználni... Erre sincs infójuk, de megszerzik és fel fognak hívni."
Nekem 13 Mbyte/s sebességgel írható Sony 64G-som van: http://www.amazon.com/gp/product/B00E1XI94Q
Ez komolyabb felhasználásra (pl. RAW-fotózás igazi fényképezőgépben) már alkalmatlan.
Nincs semmi gond vele, abszolút jó, 4K-s felvételre is.
Szal neked is biztosan elég lesz egy 13Mbyte/s-nél nem gyorsabban írható kártya.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
World-Soft #11305 üzenetére
A 4K-s videó miatt szinte biztos, hogy tud nagy sebességgel memóriakártyát írni, mert különben szaggatna a kártyára rögzített videó.
Arról nem is beszélve, hogy a 64/128GB-s kártyák alapból nem "átlagos" sebességgel rendelkeznek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
World-Soft #11296 üzenetére
A Samsung-os hölgy, vagy faszi azért van ott, hogy legalább ezt kiderítse, ha a nyalókában is ilyen hiba van, és ha létezik, én esküszöm a te kedvedért bombázni fogom emiatt őket. De egyelőre ott tartunk, hogy még azt sem tudni, hogy mikor jelenik meg.
De a legegyszerűbb, ha megkérsz itt valakit, aki felrakta már a nyalókát, hogy 4GB-nél nagyobb videót próbáljon készíteni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
World-Soft #11289 üzenetére
A KK-on, én kötve hiszem, hogy bármiféle változtatást is csinálnának, vagyis azon 1 percet nem fognak már melózni, most amikor a nyalókával úgy elúsztak, mint annak a rendje. Egyszer csináltam 2.5 percnyi videót, de már az is idegesített.
(#11269) Memmaao
És pont ez a lényeg, hogy neked tetszik.
Én fel nem raknám...
-
boksz
senior tag
válasz
World-Soft #11258 üzenetére
Egyszerű a történet : 1/2 óra után újra indítod, majd összevágod a 2 videót és kész.
Órákat videózni mobillal ...???? -
DiamondBack
senior tag
válasz
World-Soft #11202 üzenetére
Szilikontok, pont olyan vastag hogy a tok fekszik fel az asztalon és nem a lencse
-
B1T3
addikt
válasz
World-Soft #11202 üzenetére
Sehogy, nem karcolódik az olyan könnyen. Tokból is belebujtatósat használok, tehát mindig arra teszem le a telefont, nagyjából ennyire óvom a kameralencsét is (bár ha az asztalra tenném simán, akkor sem a lencsére feküdne fel, hanem az első keretére, amiből kinézem, hogy 1-2 év alatt lekopna).
-
válasz
World-Soft #11121 üzenetére
galéria -> opciók -> megjelenítendő tartalom -> a használni nem kívánt felhős tartalmak kikapcsolása
zack; spanyolviasz feltalálásának az esete, illetve még rosszabb, főként a hatásvadász cím és a kevésbé azonosuló tartalom miatt...
-
S e t h
nagyúr
válasz
World-Soft #11121 üzenetére
Én most raktam újra a rendszert, korábban erre nem emlékeztem, de most folyamatosan kéri, engem is zavar.
-
válasz
World-Soft #10967 üzenetére
a külsős alkalmazás passz, nem kerestem olyat, mert megfelel az alapban meglévő mód, pláne azért is, mert nagyon elenyésző számú olyan sms-t küldök, amit nem kap meg/fogad azonnal a címzett.
csimpi1; a wifi szerintem nem a telefon hibája lesz, érdemes lenne kipróbálni más/minden csatornán a kapcsolatot, mert ütközés is lehet elérhető idegen hálózatokkal, amik azonos vagy szomszédos csatornán forgalmaznak, de sok más oka is lehet még.
a többin segíthet a gyári visszaállítás, pláne a mentés visszaállítása nélkül, mert a mentés hordozhatja a hibát, de én először kipróbálnám másik sim kártyával is készüléket, mert az is hibalehetőség, illetve ha van benne memóriakártya, akkor anélkül is.
nem tudom, hogy melyik szolgáltatónál vagy, de a telekom esetén díjmentesen lekérhető a puk kód az online felületen, annak ismeretében háromszor elrontod a pin kódot, majd beállítható új a puk kód megadását követően.World-Soft; minden kiegészítő fehér a sötét színű telefonhoz is, ez sajnos más nagy gyártó(k)nál is divat - engem pont azért nem lepett már meg, mert több eltérő gyártós telefonomnál is így volt már.
az alkalmazásban ha adott a lehetőség a felbontás módosítására, akkor lehet, ellenkező esetben nem, mert nem a telefon szabályozza, hanem az alkalmazás adja hozzá az adatokat.Tomeewap; szia, gratula, használd egészséggel, csak megszokod a felületet idővel.
a kijelzős üzemidő nagyon sok tényező függvénye, így látatlanban nehéz okosat mondani, mert nagy szórás van felhasználói módok és szokások függvényében, de a korábbi telefonodtól - közel azonos használati mód mellett - biztos, hogy érezhetően jobban fogja bírni. -
DeathAdder
veterán
válasz
World-Soft #10969 üzenetére
Fehér hogy
megb@sznák hányinger amikor először megláttam
azóta is a doboz mélyén lapulnak, még csak ki sem csomagoltam
-
csimpi1
tag
válasz
World-Soft #10969 üzenetére
Minden kiegészítő fehér. Mobil színtől függetlenül.
-
válasz
World-Soft #10965 üzenetére
szia,
hosszan nyomsz az elküldött üzenetre -> üzenet részletei -> kézbesítési jelentés -> fogadva: pontosan kiírja, hogy mikor lett kézbesítve!
-
silmatauki
őstag
válasz
World-Soft #10852 üzenetére
Beltéren kifejezetten jó a Note4 kamerája a konkurenciához képest. Viszont ez nem nagyszenzoros gép, ne várj tőle csodát.
-
hito
nagyúr
válasz
World-Soft #10852 üzenetére
Eddig egy jó szót nem lehetett hallani tőled a Note 4-gyel kapcsolatban, csak a kritikát, meg hogy mi a rossz.
Szerintem ne kínlódj vele, add el, ettől csak jobb készülékek vannak
-
silmatauki
őstag
válasz
World-Soft #10850 üzenetére
Beltéren ne várj jobbat.
-
silmatauki
őstag
válasz
World-Soft #10835 üzenetére
Használj Snap camera HDR-t, az (elvileg) tud darabolni, így bárhány órát képes egyfolytában (egymás utáni fájlokba) rögzíteni.
-
válasz
World-Soft #10832 üzenetére
Tudom, én is ezekre gondoltam. Most már utána olvasok.
-
válasz
World-Soft #10830 üzenetére
Antenna kivezetések? Mintha ilyet olvastam volna egy másik telefonnál, aztán ahhoz hasonlít.
-
törölt tag
válasz
World-Soft #10731 üzenetére
Követő fókusz...S6 újdonság.
-
Tomka200
újonc
válasz
World-Soft #10731 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Akkor kivárok még pár hetet és váltok note 4re. -
toxicdog21
csendes tag
válasz
World-Soft #10606 üzenetére
Bocsánat hogy belevauvau, de legjobb tudomásom szerint valami régi törvény miatt EU-ban 30m körül van beállítva egy limit. Azt hiszem valami olyasmi, hogy felette már videókamerának minősülne és sokkal nagyobb adót kéne fizetni utána.
Utólag persze megoldható elvileg más programmal:
http://android.stackexchange.com/questions/39565/is-there-an-app-or-setting-available-to-increase-video-recording-durationPersze ettől függetlenül biztosan sok gyártót nem nagyon zavarja a szabályozás, ezért lehet hogy sok mobiltelefon tud felvenni jóval 30 felett is.
-
silmatauki
őstag
válasz
Mindjárt rendesen letesztelem Full HD felbontás mellett a Snap camera HDR videofájl-szétdarabolását. Az elvileg tud akármilyen hosszúságú videót rögzíteni. Ráadásul mivel 1080p30 videóknál nincs számottevő melegedés, ez bajt sem okozhat.
-
válasz
nekem eddig nem volt szükségem memóriakártyára, mert elég a 23 GB szabad tár a telefonon, annál pedig nem tapasztaltam adott korlátot, a nagyobb állományok meg mennek fel a felhőbe, a telefonon nem sok mindent tárolok, de kíváncsiságból kipróbálom majd exfat formátumra formázott memóriakártyával is a dolgot, mert szeretném hinni, hogy az elmélet és a gyakorlat nem tér el, legalábbis nem a telefon miatt, ha meg az oprendszer az oka a külső memóriakártya meghatározott kezelésének és azért adott a dolog más típusú készülékeknél is, akkor ez a telefon sem feltétlenül fog kilógni a sorból csak azért, mert ez note 4.
-
válasz
World-Soft #10603 üzenetére
megjegyeztem csak, mivel az eredeti kér(d)ésedben nem írtad, hogy feltétel a memóriakártyára történő rögzítés, a telefon saját tára pedig ilyen szempontból nem korlátos.
amennyiben a telefonba helyezett memóriakártya fat32 formázású, úgy egyértelmű a 4 GB fájlkorlát, illetve a 32 GB tárolókapacitás mérete is, hiszen ez a szabvány korlátja, ha a telefon képes is mondjuk 64 GB memóriakártyát ilyen formátumra formázni, adódhatnak problémák az eredeti korlát miatt, és akkor az almappák, fájlok és bejegyzések számának a korlátjáról még nem is beszéltünk.
exfat formátumra formázott memóriakártya esetén nem lehetne 4 GB fájlméret és másmilyen korlát sem - van persze kötött érték, de azt szinte lehetetlen elérni, pláne egy mobiltelefon és abban használt (külső) tárolódmodul esetén.
utóbbit nem próbáltam, így gyakorlati tapasztalatot nem tudok írni, írt más, amit legfeljebb fenntartásokkal lehet kezelni az elmélet és a gyakorlat eltérése miatt, mivel nem minden feltétel ismert, és nem mindegy például, hogy a készülékbe helyezett memóriakártyát maga a telefon formázta meg, vagy más munkaállomással lett az eszközölve...stb. -
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #10603 üzenetére
A SAMU tesztet ezzel az információval kiegészítettem a SAMU-nál. Kértem, hogy a teszt első sorban a külső memóriakártyát vegye célba.
-
válasz
World-Soft #10588 üzenetére
a telefon saját táránál nincs 4 gigabyte korlát.
-
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #10588 üzenetére
Rájöttem hétvégén is megy a Samsungnál az ügyfélszoli.
Ezt is betesztelik nekem, és ha jön válasz és megoldás, akkor megírom. -
silmatauki
őstag
válasz
World-Soft #10554 üzenetére
Leteszteltem most (snapi805, auto fényerő, semmi más nem futott, asztalra lerakott gép kb. 10 percig világos, azon kívül sötétebb dolgokat videózva normál 30p felvétellel):
- exFat kártyán is leáll a felvétel 33:11-nél (azaz 4.00 GB-nál)
- nem kapcsol ki a felvétel, ha nem "tartod életben" a gépet
- a felvétel során 16%-ot csökkent a töltöttség, és csak minimális mértékben langyosodott, szemben a dual camera / 4K felvételekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest