- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tucsok. #21929 üzenetére
Haver Z3 compact-hoz rendelt kábelt, ami világít, és jelzi a töltést. Ugyan úgy a gyári fejjel tölthető.
Mondjuk ez a cucc hasznos, Nekem tetszik, legalább kíméli a csatlakozót.
Csak a kérdés, hogy mondjuk a komplett szett a fast charge funkciót tudja-e (bár valszeg nem..), na és az, hogy a kisebb szetthez mi jár? A mágneses adapter, plusz a fej?
-
apaszka
veterán
válasz
tucsok. #21917 üzenetére
Én is kezdtem a rendelést, viszont mint látom semmire sem jó a 6 dolcsis alap. Törlöm is mert egy komplett szett 24 dolcsi, és nem tudom mennyi a posta még hozzá! Azért kicsit húzós az ára.
Mint néztem autós töltőhöz is ajánlják. Szóval a mágnes bírja a Magyar utak rázkódását, hogy nem esik le majd?
Ki tudja.Pesze tetszik, majd még meglátom.
-
Risard
aktív tag
válasz
tucsok. #6814 üzenetére
Én is pont ilyent rendeltem igaz 2 dollárért! Nekem egy bajom volt vele hogy kicsit nagyobbította a telót a gyári tokban keskenyebb jobb a fogása nekem egy kicsit robosztus a tok!
ha ilyen árban gondolkozol én ezt ajánlom inkább!!!http://ipon.hu/webshop/product/samsung_galaxy_note_4_protective_cover_kek/822592
-
Tatu-1981
tag
válasz
tucsok. #6814 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van, nincs vele semmi gondom, nem karcol. Persze nyilván ez függhet használattól is, ha valaki naponta 5-ször kiveszi a tokból, akkor biztosan előfordulhat, hogy a tok és a telefon közé bekerülő porszemek meg tudják karcolni a keretet, de normál használatnál nem kell ettől tartani szerintem.
Én bátran merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest