- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
zajcsinalo #40242 üzenetére
Igen az van mert elszámol vele a szerelő.
Fődarab csere után arra egy év a garancia .
Persze ha maradt az azonosításra alkalmas hiteles imei .....[link] olvasni való a témában
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
zajcsinalo #40237 üzenetére
Én annyira nem örülök annak, hogy még 2018 júniusban is gyártják ezt az alaplapot.
Az enyém is lassan vissza fog menni. -
S e t h
nagyúr
válasz
zajcsinalo #40037 üzenetére
köszi, megrendeltem
-
válasz
zajcsinalo #40037 üzenetére
Eredetinek eredeti, csak éppen majdnem három hónapig jött. Én még 12 dollárért rendeltem, és ennyiért is megérte várni rá.
MaCS
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
zajcsinalo #39708 üzenetére
használd még egy kicsit aztán kérj egy új telefont amikor alaplap hibás lesz
-
king.mp
aktív tag
válasz
Viccen kívül a reális ára amennyiért gazdát is talál 30-33 körül mozog, állapottól és tartozékoktól függően.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Mondhatunk mi bármit, kérhetsz érte akármennyit, majd a piac eldönti mennyiért viszi el.
Az F-es telóktól a legtöbben tartanak, szerintem még garisan se nagyon tudod eladni jó áron. Szóval inkább az a kérdés, Te mennyiért vagy hajlandó megválni érte.
-
Tybike81
őstag
válasz
zajcsinalo #28795 üzenetére
Ok, köszi de ebből melyik a független, szolgáltató mentes?
Elkezdtem leszedni a legfrissebb UK romot, de közben észrevettem hogy a file vége VDH.
Gondolom az vodafont jelent.
Hmm érdekes újra elkezdtem most meg BTU a vége. Ezt nem értem....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest