-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed juron
aktív tag
válasz
Szpisti #19474 üzenetére
El akarom adni mert kell a nyaralásra a pénz, de egyre inkább meggyőzőm magam hogy maradni fog
Igazából akkor lennék totál boldog ha 6"-os lenne a N4, nekem csak ennyi ami a legkomolyabb hiányosságom.
Viszont UHD videóban ez verhetetlen, nagyon kellemes az eredmény amit ad. A gyári auto kamera mód teljesen rendben van, ide nem is kell semmilyen app.
Előtte Lenovo K920 Z2 pro-val próbálkoztam, de ebben a melegben kettő is megfőtt. Hogy lehet ilyen szar hűtésű cuccot csinálni... akárhányszor csak eszembe jut
-
zed juron
aktív tag
válasz
haligali72 #19443 üzenetére
Media Marktban lőttem képet S6-al, Note4-el és az akkori saját S4-el. Átöltöttem gépre őket.
Sorrend:
Note4 (910c)
S4
S6Ízlések és pofonok ezek szerint.
Évek óta "amatőr" DSLR fotós vagyok, pixel és dinamika vadász.
-
zed juron
aktív tag
Apropó én megpróbáltam egy Lenovot - visszavittem - nézegettem a Iphone6-ot, de nagyon nem jött be, nem szeretem de már megbarátkoztam a droiddal így a személyes véleményem hogy a Note 4 a legjobbak között van ha nem a legjobb mindent összevetve.
Ez egy nagyon jól összerakott hardware és szoftver együttes. A kamerában viszont 100%-ig biztos vagyok hogy ez a legjobb.
A Timelapse videó készítés szerintem zseniális. Már csak a pro mód hiányzik.
-
zed juron
aktív tag
válasz
theBigFace #18673 üzenetére
Nekem a második 8magos C variánsom van, de mindegyik tudja a 4K videót. Vmi legenda lesz hogy nem tudja ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest