- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz zed juron #19470 üzenetére
Nekem az S6 az üveg hátlap, a kivehetetlen aksi, és a bővíthetetlenség miatt nem jön be... és sajna a Note széria is ebbe az irányba halad... HTC One X és One M7 után váltottam Note 4-re, pont ezen hiányosságok miatt is... Az M7-ből csak az előlapi sztereo hangszórók hiányoznak...
-
veterán
válasz zed juron #19448 üzenetére
A volt S6-om és a mostani Note 4-em kamerája között annyi különbséget tapasztaltam,hogy az S6 rosszabb fényviszonyok között világosabb képeket lő,világosabb videókat csinál,de ez nem meglepő az S6 f1.9,a Note f2.2.
Na meg egy hangyaf@sznyival gyorsabb az S6 fókusza videónál.
Nappal semmi különbséget nem vettem észre a képekben és videókban,ugyebár mind a két telóban IMX240 szenzor dolgozik. -
F_Gergely
őstag
válasz zed juron #19028 üzenetére
viszont akksiban és kamerában az F-es verziót jobban dicsérik.
Nem sürgős telefont vennem csak kicsúszni sem akarok, hogy eltűnjön a kínálatból, mert ha szeptembertől kapható is lesz a note 5, és mondjuk azt venném semmiképp sem az első gyártási szériát mert azzal már jártam pórul szóval ott is várnom kéne egy pár hónapot mire kiforr a gyártás. Egyedül a bővíthetőség ami kérdés számomra de ha minden igaz 13.-án lehull a lepel, aztán kiderül -
legenda
válasz zed juron #19028 üzenetére
nem mindenki számára ezek az elsődleges szempontok, amennyi előnye meg van egyiknek a másik ellénében, más tekintetben annyi hátránya is, bár nem komoly eltérésekről van szó, de mindenki eldöntheti maga, hogy mit preferál.
a 64 bit előnye egyelőre nem is igazán/teljesen érvényesül, ráadásul az is kérdéses, hogy a későbbiekben változtatnak ezen és lesz 64 bit képes oprendszer, vagy eztán sem.Colani; szia, nyilván ellenőrzik valamilyen formában.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború