- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Netfone
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
válasz zsoltti #12548 üzenetére
Banhammer: Lehet a FAT32 zavart be, bár ntfs-re meg exFAT-ra is formázhattam volna. Minden eseten csak 28,5 Gb-re lett volna hajlandó formázni.
Zsoltti: Nem kártyaolvasóba raktam. Van egy microSD foglalatos USB kulcsom. Belecsúsztatom a memkarit, bedugom és elvileg mint egy pendrive működik. Asszony 2Gb-s és az én régi 16Gb-s karimmal hibátlanul működött.
Ami másik érdekes dolog, hogy a telefonba beraktam, hogy akkor úgy másolom rá a cuccaim. A windows homokórázott kicsit, majd azt mondta a készülék használható. Keresem totalcommanderben a tel memót meg az sd karit és sehol semmi. Megnyitom intézőt és ott figyeg egy Galaxy Note3 nevű "eszköz". Dupla klikk és ott külön egy device és egy memorycard... Hmm... S2-nél nem ehhez szoktam hozzá. Az mint 2 pendrive megjelent bárhol.
-
killerjohn
addikt
válasz zsoltti #10857 üzenetére
a note1-et kb akkor vettem, amikor bejött, iszonyat sokat használom, és az egyetlen dolog ami beégett az a felső status bar, de mivel nagy (kicsi) density-n használom, ezért jóval kisebb mint normál esetben, ráadásul mivel MINDIG ott van, és fullscreen appot nem nagyon használok, ezért kb negyedévente egyszer veszem észre pár mp erejéig hogy van ott egy beégés
-
Parallaxis
addikt
válasz zsoltti #8274 üzenetére
4.4.2be hiába töröltem ki ugyanazokat a rendszer progikat, ram ürítés után 1.05gb nál kevesebbet nem tud foglaltból nem tudok elérni
Dehogynem: [link]
--
Criton:
A beállítások/gyári visszaállítás alatt is törlődik a cache?
Igen, de ezt te is látod, mert mikor újraindul a készülék, akkor írja, hogy mit csinál.
(A beállítások/gyári visszaállítás ráadásul teljes törlést végez, mert a belső SD-t is formázza.)[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz zsoltti #8274 üzenetére
Ehhez mit szolsz?
Elotte ment a Boat browser for Tablet, nyomtam egy hosszu home gombot, majd memoria uritese.
Semmi hokusz-pokusz valami kulso programmal.
Meg a vegen kiderul, hogy en vagyok a topikban a szerencses hulye akinek normalisan mukodik a 4.4.2-es rendszer.60%-os akkumulator toltottseggel fekszem le most aludni.
WiFi on, gps off, mobil integralt kapcsolat off, energiatakarekos mod off.
Amikor felkelek irok, hogy mennyit csokkent az akkumulator toltottsege.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Finaly
tag
válasz zsoltti #1270 üzenetére
Sokszor mondták nekem is, hogy miért nem rootolom a telefont ha már androidos mert 1000x jobb dolgokat lehetne kihozni belőle... (S3, Note1, Note3)
Csak elég parás, ha elrontok valamit, aztán nem nagyon szeretném könyvtámasznak használni...
Meg utána ha valami gond van vele, elég macerás visszaállítani az eredeti szoftverét... ha egyáltalán vissza lehet :SSamsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Asszociációs játék. :)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Nők, nőügyek (18+)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest