- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz #24536576 #35921 üzenetére
hát én nem tudom... xiaomi... kicsit előítéletes vagyok...
szerk: tök jó, hogy 80.000-ért már van hasonló, és új (xiaomi note 3), de igazából SD kártyát nem lehet beletenni, és valami Mediatek proci van benne, ami enyhénszólva szarul hangzik (igaz hogy nem vagyok járatos a kérdésben)
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
sziasztok!
Múltkor kérdeztem tőletek, hogy mennyibe kerül a feleségem Note3-án lecserélni a keretet, és írtátok hogy csak a kijelzővel együtt lehet. NOS, a probléma megoldódott, ugyanis kiverte a macska a kezéből a telót, ami leesett, és az üvegnek annyi.
Abban esetlrg tudtok segíteni, hogy hol, és nagyságrendileg mennyiért lehet ezt javíttatni?
-
killerjohn
addikt
válasz Tav-Csoves #35602 üzenetére
mekkora királyság
-
killerjohn
addikt
hello!
Feleségem megörökölte a Note3-amat, de pár hónap alatt csúnyán lezúzta a fém keretet rajta. Gari már nincs hozzá. Tudok valami szervízt ahol ki lehet cseréltetni?
-
killerjohn
addikt
helló!
XXUGBOA1 (ti ajánlottátok kb 3 hónapja, elvileg lengyel) ROM-nál van már újabb, amire érdemes frissíteni?
-
killerjohn
addikt
válasz kosturica #28411 üzenetére
no offense, de 20 éve vagyok szoftverfejlesztő, és bonyolultabb dolgokat is csináltam már ennél. Arról nem is beszélve, hogy az hogy valakinek megy valakinek meg nem = user error, az enyhénszólva butaság
na, összeírtam:
- telefon bootloader módba állítva
- 5 fájlos magyar független (XXUENA6) telepítése odin 3.09-el. PIT+a négy másik fájl kiválasztva. repartition bepipálva.
- telefon restartolva 2x, inicializálva (wifi, google acc)
- 1 fájlos magyar (N9005XXUGNG1) telepítése odin 3.09-el: http://i.imgur.com/eubE8v4.png
- telefon restartolva
- ND3 kernel telepítése odin 3.09-el:
- telefon restartolva
- towelroot OK
- superSU play store-ból OK
- telefon restartolva
- NG1 kernel telepítése odin 3.09-el:
- telefon restartolva
ROOT OK, minden szuper, de még mindig kitkat
- mobil odin pro telepítése play store-ból OK
- lengyel lollipop ROM betallózva az Open File-ba külső SD-ről(N9005XXUGBOA5_N9005XEOGBOA4_N9005XXUGBOA1_HOME.tar.md5)
- UPDATE-SuperSU-v2.46.zip betallózása az OTA részbe
- mindkét Wipe opció bepipálva
- FLASH !
- telefon restartol
- bootloop[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz kosturica #28411 üzenetére
akkor megtennéd, hogy leírod lépésről lépésre, vagy belinkeled hogy hol van leírva a "tuti"?
reggel nekem is felment elsőre a lollipop, minden gond nélkül. Csak kicsit lagzott, írtátok hogy csináljak resetet. Na, azóta semmi sem működik. Most 3x kellett feltennem az 5 fájlos magyart hogy egyáltalán elinduljon.
Most elkezdem fájlba írni, hogy mit csinálok, és majd megmondod hogy hol rontottam el.
-
killerjohn
addikt
hehe, most már az 5 fájlos magyar független kitkat flashelése után is bootloop van. mi lesz ebből ?
szerk: tehát, ha az 5 fájlos nem működik, akkor milyen lehetőségem vannak ?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
- NG1 kernelt visszatetem
- mobile odin: lengyel ROM + OTA-superuser
- rendesen flashelte a lollipopot
- bootloop, nem indul a teló, samsung felirat animálódik a végtelenségigrohadtul elegem van, visszateszem a kitkatot aztán csá. arról nem volt szó hogy egész nap nem lesz telóm
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #28400 üzenetére
na
- ND3-as kernel fent
- towelroot OK
- az N9005XXUGNG1-ből csináltam egy kernel-only fájlt, csak a boot.img van benne
- ezt a herélt fájlt visszateszem, gondolom kell lolli előtt, ugye?most akkor a lillit odinnal tegyem, vagy XDA vagy lasse001 módra?
most már nagyon nem szeretném elcseszni a végére...[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz lasse001 #28395 üzenetére
- most fent van a "Magyar Független N9005XXUGNG1_N9005OXXGNG1_XEH-független magyar 1 fileos"
- towelroot azt mondja: "this phone isn't currently supported"a másik kérdés, hogy melyik módszerrel tegyem fel a lollit. a tiéddel, vagy ezzel ?
Ő pont a fordítottját mondja, mint te: "Make sure "Enable EverRoot" box is UNCHECKED."[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Tav-Csoves #28387 üzenetére
OK. Tehát
1) odinnal: "5 fileos magyar független 2014 01 XXUENA6"
2) towelroot
3) aztán odinnal ezt: xxugng1, magyar, független, egy fájlos
szerk: melyik részre kell betallózni a "N9005XXUGNG1_N9005OXXGNG1_N9005XXUGNG1_HOME.tar.md5" fájlt az 1 fájlosnál?4) aztán mobile odinnal a lengyel 5.0-t, + supersu zip + mindenféle wipe bekapcsolva
jól értem?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz lasse001 #28380 üzenetére
Szia! A Te leírásodban az van, hogy a lengyel ROM-ban (N9005XXUGBOA5_N9005XEOGBOA4_N9005XXUGBOA1_HOME.tar.md5) a hidden és cache.img-t írjam felül ebből: magyar XXUGNG1 A kérdés az, hogy ezt hol találom meg?
szerk: egyébként valami nagyon nem jó...
"5 fileos magyar független 2014 01 XXUENA6"-t felteszem a telóra odin 3.09-el, és boot után EGÉSZEN instabil a rendszer. És akkor még a lollipophoz hozzá se nyúltam. Kezdem visszasírni a reggeli állapotot, drága, jó, stabil kitkatom[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
feltettem, működik, polski nyelven akarja (fura, merthogy ez kitkat). hamarosan rootolom towel-el, aztán megint megpróbálom a lollipopot, de most már a flash közbeni wipe-al.
-
killerjohn
addikt
válasz Tav-Csoves #28354 üzenetére
ezt tenném fel odinnal. kell valami spéci beállítás ezen kívül?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz kosturica #28371 üzenetére
azt hiszem megöltem a telefonomatMobile Odinban benyomtam egy wipe-ot, újraindult a teló és kék "RECOVERY BOOTING......" feliratot látok, meg a Samsung Galanxy Note 3 SM-N9005 feliratot és ennyi. Megdöglöttszerk: huh, vagy 10 próbálkozás után sikerült download módba lépni.
Mit tegyek fel, mesterek?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
hmm. újraindult a teló, magától
-
killerjohn
addikt
válasz lasse001 #28339 üzenetére
micsodaaaaaaaa? 5.0 és rootolható knox 0x0 mellett? az nem baj ha nem magyar, mert angolul használom (csak ne lengyel legyen, mármint a nyelve)
wow
köszönöm!
szerk: az istennek nem találok ROM linket a linked alatt, "csak" root leírásokat
szerk2: most az évvégi lengyel leakről van szó, vagy ez már official?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz lasse001 #28337 üzenetére
plííííííííííííz mesélj mester! merre? unrootoljak és nézzem meg az OTA-t, ahogy itt már javasolták? Megmondom őszintén, nincs túl sok felesleges időm hogy csak egy próba miatt unrootoljak, aztán ha nincs OTA, akkor vissza a towelroot (ahogy a szerencsémet ismerem nem lesz OTA, és a visszarootolás is 5 óra szopás lesz)
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Van itt valakinek n9005xxuenc2 ROM-os telója?
Nagyon érdekelne most már, hogy mikor lesz rá lollipop... -
killerjohn
addikt
hello! gondolom ha a teló nem ajánlja fel, akkor az azt jelenti hogy nincs még official lollipop, ugye? N9005XXUNC2-m van, rootolva, knox 0.
-
killerjohn
addikt
van már official dátum új androidra?
-
killerjohn
addikt
válasz Tav-Csoves #26644 üzenetére
mit tud a CM12?
-
killerjohn
addikt
ha tudnám, hogy jön hamarosan hivatalosan is, akkor megvárnám, de már nagyon rezeg a léc, hogy előrántom az Odin-t... ráadásul ha igaz, hogy 5.0-t nem lehet majd 0x0 megtartásával rootolni, azaz így is - úgy is bukom a garit, szóval olyan sokat nem bukhatok ha már most felteszem a lollit
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
valaki kipróbálta már a Lollipopot? Az érdekelne hogy lehet-e rootolni.
-
killerjohn
addikt
előre szólok: TouchShit mellett eszetekbe ne jusson DPI-t állítani...
-
killerjohn
addikt
köszönöm a linkeket!
arra van valami ötlet hogy a build.propban miért nem lehet a densityt átállítani?
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Még mindig nincs root garivesztés nélkül?
szerk: 4.4.2-m van
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz fujifilm1 #13225 üzenetére
Azon már túl vagyok (átmentem leszarom módba, mert ha agyonlimitált telót akartam volna, akkor iphone-t veszek). Majd vigyázok rá...
(#13232) imrufo: köszönöm a választ! Lecsekkolom hogy CF-Root megy-e kitkat-el, aztán hajrá. A ROM csere egyelőre nem kell, elégedett vagyok a gyári ROM-al, csak a titanium backup meg a density lejjebb (feljebb, honnan nézzük) vétele... ezek nélkül olyan mintha csak egy fél telóm lenne...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Valaki rootolta/romolta a telóját? Megköszönném ha megosztanátok a tapasztalatokat. Igazából ROM csere nem izgat különösebben, de rootolni mindenképp szeretném.
-
killerjohn
addikt
Habár sejtem a választ, gondoltam hogy megkérdezem:
Van-e mód ROOT nélkül density-t váltani? Eltelt már pár hét, kettesben a Note3-al, de most már szó szerint az agyamra megy hogy egy fullHD kijelzőn minden akkora mint egy hegy, és persze emiatt nem fér el gyakorlatilag semmi sem. Öcsémnek adtam a Note1-emet, az meg 160-as density-vel (1280x720...) tele tudja pakolni a screen-jét mindenféle okossággal, widgetekkel, én meg itt szopok 4x4 ikonnal, ami enyhénszólva röhej. Komolyan, a végén berágok és írok a samu supportnak hogy a büdös....................nyátokat azt ne lehessen egy 200e Ft-os telefonon "felbontást" váltani... -
killerjohn
addikt
válasz Peterson_ #10942 üzenetére
Kíváncsian várom, mert nekem pl boltban nem hívták fel a figyelmemet arra, hogy a garancia bukik ha buherálod a szoftvert. Kérdéses hogy amikor kihozol a boltból egy telót, akkor vajon kapsz-e bármilyen agreement-et, amiben elfogadod, hogy ha elindítasz a telefonodon X szoftvert (értsd: ROOTolod, de lehetne ez akármi), akkor bukod a garanciát. Ha nincs, akkor feldughatják...
-
killerjohn
addikt
Density állítható vagy szétesik minden?
-
killerjohn
addikt
válasz Viktor18 #10891 üzenetére
erősen agyalok hogy megcsináljam-e snitzerrel, de mivel holnap megyek speedshop-ba, lehet hogy bepróbálkozom náluk... hátha van ilyen vágó cuccok, rendes srácok azok, biztos megcsinálják gyorsan (T-Mobile-ba azért nem tudok menni, mert ez a SIM kártya nem az én cégem nevén van, és elő kellene kotornom az embert, akinek aláírási joga van, az meg vicces lenne egy SIM kártya miatt...)
-
killerjohn
addikt
Besirok. Nem megy bele a sim kartya )
-
killerjohn
addikt
válasz zsoltti #10857 üzenetére
a note1-et kb akkor vettem, amikor bejött, iszonyat sokat használom, és az egyetlen dolog ami beégett az a felső status bar, de mivel nagy (kicsi) density-n használom, ezért jóval kisebb mint normál esetben, ráadásul mivel MINDIG ott van, és fullscreen appot nem nagyon használok, ezért kb negyedévente egyszer veszem észre pár mp erejéig hogy van ott egy beégés
-
killerjohn
addikt
válasz kiskornel #10822 üzenetére
Érdekes, mert az S2 óta mondják néhányan, hogy "na ezt majd nem kell 'SZÉNNÉROMOLNI" hogy jó legyen", aztán a Note1-is a mai napig használhatatlan gyári ROM-al. Épp ma kérdeztem a Note1 topicban hogy mi az utolsó stabil, jó gyári ROM a telóra, és épphogycsak nem röhögtek körbe, mert már a kérdés is hülyeség - szóval ennek fényében egy "hekkelhetetlen" touchwiz teló őszintén szólva nem egy vonzó deal...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Peterson_ #10819 üzenetére
nem a tetszés a gond amikor telót veszek, akkor hardvert veszek, nem szoftvert, számomra ez az egésznek a lényege. Ha a tetszésen múlna, akkor vennék egy iPhone-t és le van a gond (igaz hogy sz@rt se lehet vele csinálni, de tetszik). A samsung telók szoftveresen nagyon-nagyon nem tetszenek, de mivel azt csinálhatok vele amit akarok, ezért megcsinálom olyanra, ami tetszik Csakhogy mostantól nem... Attól félek viszont hogy hasonló csúcsvasat senki más nem gyárt manapság
Azt még talán meg is érteném hogy más romokat letiltanak, nade a rootot? Az olyan mintha levágnák az egyik kezedet...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz banhammer #10813 üzenetére
ennyi erővel hívhatnák iPhonenak is... a szívedre meg vigyázzál, ennyit nem ér!
Peterson: minden infót begyűjtöttem, teszteket olvastam, majd' fél éve rágom a témát, és sehol nem jött eddig szembe, hogy ilyen ipari csúcsvédelem van benne. Azt gondolná az egyszeri ember, hogy egy android rendszernél (ami erről, a testreszabásról és nyíltságról híres) egy ilyen komoly limitáltság nem holmi fórum topic összefoglalójában van, hanem magában a szakmai cikkben... De most már mindegy, nincs sírás, nyomkodom egy napot aztán visszaviszem.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz nggabi #10803 üzenetére
Én elképzelni se tudok samsung telefont teljes gyalulás és ROM csere nélkül. Pedig volt már sok. Legtovább a Note-on volt gyári ROM, mert véletlenül bekapcsoltam miután kivettem a dobozból és meg kellett várni amíg bootol... nyomkodtam 2 percig, de ez a touchwiz olyan mint egy pszihedelikus trip némi tudathasadással meglocsolva... A Titanium Backup hiánya pedig teljesen kizáró ok. Van 2-3 appom aminél fontos hogy napi szintű backup legyen róla, amit 1 kattal vissza lehet állítani bármikor bárhol, és ha nincs room, akkor b@szhatom -.-
-
killerjohn
addikt
tekintettel arra hogy az S1 óta minden S és Note ugyanaz a fekete doboz ugyanazokkal a metódusokkal és működéssel, ezért nem volt túl vad feltételezés hogy a Note 3 is egy N+1-edik szappantartó mégnagyobb képernyővel és mégjobb procival... Persze ettől még idióta vagyok, és szerintem már a rendelést is b@szhatom és nézhetem évekig a samsung UI-t.
-
killerjohn
addikt
válasz nggabi #10800 üzenetére
mondjuk az van hogy nézhetem a samsung gyári appokat?
nincs root, nincs titanium backup, nincs egy csomó tool, és nincs nagyjából a fél telefonom? 160K kicsit sok egy kiherélt vasért...hogy járok jobban? ha odatelefonálok, hogy lemondanám a rendelést, vagy letagadom hogy én rendeltem?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
remélem is Az S2 nagyon állat volt, de azóta ez a szappantartó design, istenem... Imádom a Note1-emet, csak kézben fogni ne kellene...
szerk: milyen ROM-al toljátok? hadd zúzom szét már az első napon valami jó kis akksizabáló instabil vacakkal
szerk2: [link] én idióta meg se kérdeztem melyik procis verzió...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
Na, megrendeltem b-telből a fehér gyári garisat, és azt mondták, hogy nagykerből hozzák. Annak ellenére hogy minden más bolt azt mondta, hogy már a nagykerben sincs - kíváncsi leszek mi lesz ebből
Köszönöm a segítséget!
-
killerjohn
addikt
aha, felhívtam őket és elmagyarázták... 140 körül van Vodafon zárral, 155 körül hálózatfüggetlen külföldi import, 200 fölött pedig a gyári garis... fasza 200 már egy kicsit soknak tűnik, pláne hogy nem is vagyok benne biztos, hogy a Note 1 után az S4 active vagy az Note 3 közül melyik legyen az újdonsült zsebtárs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Apple iPhone 13 128GB szép állapotban 85% Akku 12hó jótállás/számla
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest