- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Nem lenne baj, de 2016.03.24-én 13:25-kor 74%-on lesz az akksim, mert pontos töltési tervet készítettem az elkövetkezendő 40évre, amitől nem térhetek el. Ha jól látom legközelebb a kínai naptár szerint nap-éj egyenlőség napján megelőző böjti időszakban a laposféreg évében lesz 75%-on az akksim. Remélem itthon leszek hogy tudjak frissíteni
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Van igrone funkció: a fejedben. Azt bármikor haszálhatod. Sajnos más, jobb módszer (még) nincs. Én is eltoltam, nem kellett volna felvennem. De sajnos ez a gyengém, ha a becsületemet kérdőjelezik meg. Ráadásul nagy nyílvánosság előtt tette, ok és előzetes ismeretség nélkül, csak úgy bele a kurv@ nagy semmibe => nyilvánvaló gonoszság és rosszindulat.
-
hito
nagyúr
válasz banhammer #28528 üzenetére
És most pont a skála másik végén álló embert sikerült lesunyiznod. A korrekt üzeltnél jobban kevés dologra vagyok érzékeny. A belem fordul ki attól, ami manapság folyik, agyilag bele vagyok reccsenve. Nem megy be a hajam alá, hogy valaki hogy képes egy másik embert pár rongyos ezresért (de tök mind1, hogy mennyiért) a lábtörlőjének nézni, és szemrebbenés nélkül elvenni a pénzét, amiért adott esetben keményen megdolgozott és kuporgatott arra a dologra.
De bizony hogy meg fogom mondani, ha megalázol és megsértesz! A becsületemet senki ne kérdőjelezze meg, főleg ha nincs rá oka. Eddig márpedig senkinek nem volt rá oka.
Mégpedig a 34 évemmel fogom megmondani. De hogy jön ide a kor egyáltalán?
-
hito
nagyúr
válasz banhammer #28525 üzenetére
Elment az eszed ember? Mit gondolsz majd privátba nem közlök minden részletet és nem küldök képeket előtte???? És helyszínen esetleg nem derülne ki, hogy kopott 1-2 helyen a keret? Itt mondtam mindenki előtt, hát miről beszélsz te??? Engem te ne nevezz sunyinak! Mit képzlesz te? Kb. 3000 üzletet bonyolítottam már le itt az OLX-en és a vaterán együtt, mindenhol csak pozitív visszajelzést kaptam, meg hogy bárcsak mindenki ilyen lenne, te meg itt lesunyizol? Mit képzelsz te magadról??? Mindig a korrektség volt nálam az első és hogy mindenkivel úgy bánjak, ahogy szeretném hogy velem bánjanak. Régi vágású fazon vagyok, akinek még ér a szava valamit és a becsületemet 3táska pénzért nem mocskolnám be!!! De mindenki magából indul ki, biztos azért voltál gusztustalan.
Hát ehhez tarts magad!!!!!!!!!
-
hito
nagyúr
válasz banhammer #28523 üzenetére
Es? Olvastal olyat valahol, hogy csak hibatlan krom keretes fekete erdekel? Miert nem hasznalok szilikon tokot? Mert mar igy vettem es ettol rosszabb nem lesz, mert tudok es szoktam is vigyazni a keszlekeimre. Raadasul nem fogok okadekot csinalni egy 5Ft-os szilikon tokkal ebbol a szep keszulekbol. Akkor inkabb vigyazok ra. A kijelzo es a hatlap is mikrokarc mentes egyebkent.
-
hito
nagyúr
Nem vagyik valaki feher Note 3-ra a feketeje helyett?
-
hito
nagyúr
Mi van itt te jó ég! Megy a beszólogatás 1000-rel. Mindenki bal lábbal kelt? Nekem pl. szétrobban a búrám.
-
hito
nagyúr
válasz Tav-Csoves #28489 üzenetére
Hurrá Köszi az infót! Ez akkor marad ilyen rusztikusan.
-
hito
nagyúr
Én meg króm keretet keresnék. Az sem baj, ha mai átszereléssel otthoni szolgáltatással működne a dolog
Vicc nélkül: a króm keret cserélhető? Tudtok ajánlani helyet, embert rá?
-
hito
nagyúr
Igazából az egész 4.4.2 frissítét és az azzal járó agyrémet azért csináltam, mert azt hittem, hogy 4.4.2-ben már ilyen a kameraszoftver (S5-ben és K Zoom-ban is így néz ki):
Ez a fajta kameraszoftver a Note 3-ban elérhető valahogy? Illetve nagyon hiányzik a képjavítás funkció is, ahol egy csúszkán lehet állítani a telítettség, kontraszt, élesség hármast. Note 3-ban nincs ilyen lehetőség?
-
hito
nagyúr
válasz Tav-Csoves #28471 üzenetére
Egyébként mi a gond azzal az 5fajlos rummal? Milyen bugjai vannak? Nálam eddig ok.
-
hito
nagyúr
És kész Köszönöm szépen! Repartitiont pipáltam, bootloader update-et inkább nem piszkáltam.
Azért most becsokiztam bevallom őszintén.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz Tav-Csoves #28465 üzenetére
Phone bootloader update és re-partiton pipa?
Weeman1: köszi! Hát még én
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz Tav-Csoves #28463 üzenetére
Köszönöm!!! Neki is esek. Jelentkezem az eredménnyel.
-
hito
nagyúr
Most kezdek egy kicsit feszülté válni. Letöltöttem innen a PIT fájlt. Bepipáltam a re-partitiont, most meg ezzel a hibaüzenetet dobja az Odin a végén:
Download módban meg az alsó két sor pirossal:
UDC START
ODIN: Invalid ext4 image[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz znagy69 #28458 üzenetére
Köszönöm Olvasok, olvasok, de a sok infót nehéz értelmezni és kiolvasni belőlük a tutit, romolás előtt nem szívesen értelmeznék valamit félre, amitől esetleg levélnehezsékké válik a készülékem. Ezért (is) kérdezek inkább.
-
hito
nagyúr
Na inkább kérdezek mielőtt hülyeséget csinálok:
Jelenleg 4.3 van a készüléken, de rootoltam, így a knox warranty void most 0x1.
1: ha felteszem a lengyel root nélküli romot, akkor tudok-e utána downgrade-elni? Olvastam, hogy knox ugrott telefonoknál ez a downgrade brickeléshez vezethet. Egyáltalán ha így áll a knox számlálóm, akkor tudom-e telepíteni a lengyel 5.0 romot?
2: ha 4.3-ról frissítek 5.0-ra, akkor kell-e a pit fájl és ha kell, akkor be kell-e pipálni a re-partition részt?
Köszi a válaszokat!
-
hito
nagyúr
válasz znagy69 #28453 üzenetére
Ha most csak egy gyors próbára tenném fel a sima odines módon a lollipopot, akkor utána van mód rendesen megcsinálni a rootos telepítést ha van rá időm?
Vagy ott történik valami visszavonhatatlan, mondjuk nem tudok downgrade-lni utána, stb...?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Most készülök feltenni 4.3-ra a lengyel 5.0-t. Kell valamit tudnom telepítés előtt, vagy sima Odin-es móka?
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Olvastam a lengyel 5.0 problémákról (kamera videófelvételnél kilép, vagy valami ilyesmi). Még fennáll a dolog, vagy lehet nyugodtan telepíteni? Egyéb dolog ami miatt nem ajánlott a telepítése? Root gondolom még nincs rá. Vagy igen?
Köszi a válaszokat!
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Van a Note 3-ban 1080p 60fps videófelvételi lehetőség? Gyári vagy okosított kamerával, nekem mindegy.
-
hito
nagyúr
válasz maximilian4 #13726 üzenetére
Miert akarnam magam becsapni? En valtanek a legszivesebben felfele, foleg ugy hogy meg penzem is marad. A gore is azt mondta, hogy ha a ceg nem vette volna meg neki, akkor el se gondolkozik a valtason. Es melleteve o is azt mondta, hogy nincs akkora kulonbseg kijelzoben.
Ha mar a kijelzoknek tartunk, akkor nekem pl. jobban bejon a Note 3-enal a G2 kijelzoje. De onnantol, hogy a G2 hattertarja nem bovitheto, el se tudok rajta gondolkozni, mert nalam sajnos az alapkovetelmeny.
Osszegezve a temat: baromi jo cuc a Note 3, az egyik legjobb a jelenlegi kinalatbol. Mindossze nehany kifogasom van ellene (az elso Note-tal szemben), amivel a proba soran lehet, hogy majd sikerul megbaratkoznom. A kijelzo tema meg tenyleg csak izles kerdese, nem erdemes napirendre tuzni.
-
hito
nagyúr
válasz Parallaxis #13719 üzenetére
Note 10.1 biztos, hogy 16:10 Megmagyarázni nem tudom, egyszerűen jobb ránézni, használni nekem, mint a 16:9-eset. Egyébként netezés szempontjából jobb a 16:10, filmezésnél nem kérdés, hogy a 16:9 az igazi.
Na majd használgatom a Note 3-mat és lehet, hogy egy idő után fel se fog tűnni a különbség. Meglátjuk.
-
hito
nagyúr
válasz Parallaxis #13717 üzenetére
Nem tudom miért, de nekem nagyon bejött a 16:10-es képarány. Ettől olyan lesz, mint egy mini tablet, Note 2-tól szerintem a Samsung agyonütötte a készüléket a 16:9-es képaránnyal, ezzel egyszerűen olyan, mint egy nagyra nőtt telefon. Sokan régen a Note-osok közül pont emiatt nem váltottak Note 2-re, többek között én is. Sajnos azóta se jött ki ilyen képaránnyal készülék. Van valami LG Vu, de az 4:3-as, az már azért szerintem túlzás.
Egyébként nekem a kijelző minősége is jobban tetszik az első Note-ban. FullHD ide vagy oda, a Note mellé téve a Note 3-at, az irodában senki nem volt meggyőződve arról, hogy összességében szebb a Note 3 kijelzője. Igazából szerintem egyik se szebb a másik kijelzőjénél, egyszerűen más.
Ha 16:10-es lenne a Note 2, vagy a Note 3, már rég nem lenne meg a Note.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Lehet, hogy jövő héten megveszem a Note3-at. 35eFt-ért el tudom hozni a vodától egyedi kedvezmény keretein belül. Főnökömét minden nap megtapogatom, de nem nagyon vagyok elragadtatva, első Note még mindig 100x jobban bejön.
Szerintem a root-tal, meg romolgatással se lenne baj, mert van ismerősöm a Samsung-nál. Mennyire vannak rá romok? TW-s tabletUI-s rom esetleg?
Ha a vásárlástól számított egy héten belül nem győz meg, akkor megy a piacra és beforgatom az árát valami másba.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Szolgáltatóknál (leginkább vodafone érdekelne) lockoltak a készülékek, vagy függetlenek?
Garanciavesztés nélkül rootolható a készülék?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest