-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyukee
csendes tag
-
tyukee
csendes tag
Sziasztok! Gyári t-s lolli van a telefonomon. Akksi idő jó, de bejövő híváskor a kijelző nem kapcsol ki magától. nem tudja valaki hogy jön-e még ki t-s frissítés? vagy esetleg gariztassam meg hátha jobb lesz? mit tanácsoltok? Bt meg wifi jó, azokkal nincsen baj, de a közelségérzékelő alkalmi hibája miatt már beszélgetés közben egyszer a nyelvet is átállítottam. :-(
Köszi a válaszokat előre is. -
tyukee
csendes tag
Sziasztok! A note 3 kijelzőmön megjelent egy "vonalka" a bal felső sarokban... olan, mintha egy haj vagy valami porszerű szorult volna az üveg alá... A pixelek alatta tökéletesen látszanak és világítanak, szinte csak kikapcsolt kijelzőnél látszik, leginkább olyan fémes színű. A telefont használtan vettem magánszemélytől, csak a samsung kiterjeszetett garancia papírom van meg adásvételim. Szerintetek megcsinálják garanciába? Vagy mi lehet ez szerintetek? Köszi a válaszokat előre is.
-
tyukee
csendes tag
-
tyukee
csendes tag
szia! Én jómagam rendeltem az aliról nagy akksit, 8600 mah-s, és egyenlőre nagyon elégedett vagyok vele, 3 nap simán megvan és még akkor is volt benne 30%, de azzal már nem vágtam bele a következő napba. A note 2-mhöz is vettem és az is jól bírta vele. Bevallom először azért figyeltem keményen mikor bekapcsoltam, meg az első töltésnél is, de szerencsére nem volt baj...
-
tyukee
csendes tag
sziasztok! Note 2-ről jöttem 3-ra. azt is nagy akksival használtam gond nlkül, 3-4 napot ment vele a telefon. A note 3-hoz van valakinek tapasztalata nagy kapacitásu akksival kapcsoltban? Milyet, honnan, mennyiért? Köszi a válaszokat és üdv mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Macska topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest