- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Rögtön beraktam a két kártyát még az első bekapcs előtt, bekapcsoltam megkérdezte akarom-e a sim szerinti régiót. Hát én akartam
Nem mókoltak vele semmit ez a 2 magyar sim miatt van. Amúgy hazaérve wifin 3x frissített külön külön nem egyből a legfrissebbre.
De a lényeg hogy megvan, eredetileg is ilyet akartam csak akkor nem volt jó árban.
-
Teal'C
veterán
Jövő ilyenkorra kijön a Note 10 és még marad kis gari ezen ha csak 1 év eu és az új tulaj még beviheti ha valami nem tetszene neki. Aki nem tervez hosszútávra annak mind1 1 vagy 2 év. De igazad van akinek fontos a 2 év az fizesse meg. Bár az a közel 100e különbség pont bármelyik alkatrész ára lehet és akkor még ott az 512gb-kártya is.
-
-
Na jól meg is szívattam magamat, gyári visszaállítottam, a Samsung cloudos dolgokat visszaraktam backupból, erre egyszerűen nem tudom újra regelni a simple alkalmazásban a kártyámat mobilfizetéshez. Nyilván nem kellene,hogy közel legyen hozzá, de már mindent próbáltam, letötölni az appot, törölni, újraaktiválni a kártyát, de nem megy. Lehet úgy kell újra visszaállítanom a telefont, hogy a simple alkalamzást nem teszem fel vele, mert lehet ott van valami para, és hiába törlöm/telepítem újra utána, nem lesz jó.
-
rstwingo
tag
Pont azon agyaltam, hogy ha valaki függetlenitteti hivatalosan a telenorral a telefont, akkor hogy fog átváltani 2 SIMre és akkor a single PAN CSC-vel hogy lesz
a vodánál ugyan ez, mondjuk a vodának saját romja van és ott nincs single mappa az omc mappában, lehet ott egyszerübb lesz -
rstwingo
tag
Szerintem azért hármas, mert csak single SIM-s szóval nincs 2 SIM
Van itt valaki, akinek gyári Vodás a telefonja, megtenné hogy megnézi, hogy nála is 3 kód látszik-e
előre is köszi neki
jó volna elméletileg, csak egy baj van vele, hogy a telenor single SIMes, szóval nem igen fog tudni másik szolgáltatós SIMet beletenni
-
Teal'C
veterán
Szerintem ezek az emberek betegek. És hát én elég sokat használom a telefont napközben munka este film, sorozat. De azért ez a program túlzás főleg ha valaki ezt várja is ezt a csodát. Több értelmét látnám mondjuk
ha akkor tiltaná a használatot ha a telefon 50km/h nál gyorsabban halad mert vezet a derikvens. Szerintem ez fejben dől el és ennyi. Amásik hogy a lányom 7 éves van saját tab-ja. De nem lóg rajta megértette megtanulta a szüleitől hogy nem ez az élet. Én elképedve állok amikor látok hasonló korú gyerekeket ahogy földhözvágja magát stb... persze a szülei akkor is a telót nyomják. -
rstwingo
tag
Az a vicc, hogy a telefonon telepitve van gyárilag a dark téma, csak váltani nem lehet rá
A fájl neve com.android.systemui.thema.dark és a vendor/overlay/SysuiDarkThema/SysuiDarkThemaowerlay.apk és ez a preload mappában található
egyszóval rejtély, hogy miért nem váltható, mi volt ezzel a szándéka a samunak
-
Chrys_
addikt
Nálam Chrome telepítve volt de Samsung Internet-t használtam, akkor valamiért a felajánlott böngészők ablakban (mert még nem állítottam be default böngészőt direkt) kétszer is a Chrome-t listázta, és mindkettő bejegyzés a Chrome-t nyitotta (mindkettőt kipróbáltam, hátha csak valami bug és az egyik a Samsung Internet-t jelenti, de nem).
Nálad a deaktiválás miatt lehet jó, illetve van default böngésző beállításod. -
Chrys_
addikt
A Samsung Internet böngészővel az a baj, ha Google-lal keresel valamire, akkor csak a Chrome-t ajánlja, amivel megnyithatod az oldalt (bár talán ez csak akkor van így, ha a találatok elején lévő hirdetésről van szó). Én emiatt használom megint a Chrome-t, mert sokszor jól jött volna a Google hirdetésén keresztül megnéznem valamit.
-
törölt tag
Nekem ez a Samsung böngésző az első ami le tudta váltani a Chromeot. Kb az összes böngészőt próbáltam, de mindig visszatértem, ez viszont kényelmesebb, mert lent vannak a kezelőgombok + kimegy teljes képernyőre, ami miatt nagy élmény böngészni. Ami nem tetszik, és nem tudom hova tenni, az az, hogy pl MA-án a twitter posztok nem jelennek meg, csak a linkek. 🤔
-
Na, kicsit utána néztem, amiket írtál, a Beállíások - Alkalmazások - 3 pötty - Spec. hozzáférés részen van ugye a "hozzáférés használati adatokhoz", itt kikapcsoltam mindent, nem láttam olyat, ami nekem fontos volna, samsung apps, google, és hasonlók voltak itt.
A másik, hogy ha a facebookot kikapcsoltam (mert eltávolítani nem tudom), akkor az alatta lévő hármat eltávolíthatom/leállíhatom? Csak a messengerem van fent, ami facebookos.
Valamit az összes bixby cuccost kényerleállítottam, nem használom egyiket sem (home, voice, vision, stb).
-
Meg is csináltam, kíváncsi leszek, lesz-e bármi érezhető változás. Köszönöm a tippet.
Egy kis tok téma
Egy Nillkin Frosted Shield-et használtam, de azt is levettem, most körbefóliáztam a telefont Gadgetshieldz-el, elöl meg ugye ott a Dome glass. Nagyon jó így, hogy nincs semmi, ami kicsit is vastagítsa a készüléket. Vigyázok rá, ha leejtem szívás, de miért is fizetem a biztosítást, ha nem azért, hogy ha baj történne, legyen mihez fordulni.
-
Dave69
tag
s7 edge-em 2 napot bírt ha dolgoztam,mert meló közbe csak néha rá frissitek a face-re pár üzenet 15-20 perc telefonálás naponta automata fényerő este egy két játék kb 15 perc amíg meg nem unom és Nagyából ennyi az igényem
de majd jövöhéten kiderül
hétfő este megyek a vodába a készülékért
ma kaptak készletre és egyből raktak is el 1-et nekem
(ismerős)
-
rstwingo
tag
Köszönöm a linket, de ebben én nem láttam semmiféle adb parancsokat
itt ugyan azt csinálták, mint amit én is csináltam a comb. rommal, erre hivatkoznak a Note9 esetén
xda-s linkde a Note9-nél nincs CSC.zip amit recoveryvel kell feltenni, helyette a Home_CSC-t kellene feltenni, csak hogy azt lehetetlen, mert az odin folyamatosan kifagy rá. én ezt annak tudom be, hogy a fac.pit fájl ami a comb.romban van , annak a partició kiosztása nem stimmel az eredeti pittel, mivel a rendes rom feltevése is csak is repartal megy fel.
A kód amit beír a srác *#243203855# nem müködik a Note9-n, mert azt az üres CSC kód választó ablakot se hozza be, semmit se csinál
szóval egyenlőre a megoldást a megfelelő CSC legyártásában látom vagy rootban, ha addig valaki nem pontositja az xda-s linken található megoldást -
rstwingo
tag
Az a baj, hogy azt a közbensöt se mi tudjuk variálni, hanem a rom módositja , nem tudni még miszerint
tehát a TMH/TMH,TMH/TMH romra ráküldjük a XEH romot , akkor lesz XEU/XEH,XEH/TMH és ha mégegyszer rátesszük a XEH romot ,akkor XEU/XEU,XEU/TMH lesz
tovább nem próbáltam de szerintem a következőnél mer full XEU lenne, onnan meg már nincs vissza ut szerintem TMH-ra -
-
törölt tag
Apple évek óta szabadulni akar a Samsungtól/Qualcommtól. Ennek hála már csak intel modemet(?) használ, amit a többi telefon körberöhög. Az ájfonok alkatrészeinek jó részét a Samsung gyártja, nem csoda, hogy nem akarják a legnagyobb riválisukat pénzelni. Ájfonnál a haszon a lényeg, a minőség már másodlagos lett, mióta ez a bohóc van a cég élén.
-
törölt tag
A pénz nagy úr, elég csak a MA-ra gondolni. Kérdés az is, hogy meddig lesz szép az a kijelző. LG telefonos oledje is szép, de gyorsan beég. Én nem hiszek benne, hogy egyik napról a másikra kijön valaki egy szebb/jobb kijelzővel. Volt valami cikk, talán pont a kijelzőnél, hogy az Apple mennyire magas elvárásokat követel meg, amit csak a Samsung tud teljesíteni, addig a Huawei beéri kevesebbel... Az is közrejátszhat, h az ember olvassa, hogy mennyivel szebb, és szebbnek látja. Egy 150K-s OP-nál meg is értem, de egy 330K-s telónál nem.
A töltési technológia lehet, hogy jó, de tuti jobban nyírja az aksit. A két legnagyobb mobilgyártó vajon miért nem kínál ilyet?
Mindenesetre majd meglátjuk, hogy muzsikál a Hüvely. Note7 is jó telefonnak ígérkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest