- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
válasz
#24536576 #15015 üzenetére
Ezekhez kell valamit mókolni rootolni ilyesmi? A Xiaomi világból jöttem, ahol bootloadert nyitottam romokat pakolásztam, és ismeretlen számomra ez a Samsung világ, bár eddig tetszik
(az értesítéskezelésben vannak olyan dolgok, amit nem tudok megfejteni, de lehet csak béna vagyok még)
-
glaci
őstag
válasz
#24536576 #14979 üzenetére
Jogos! (Nálam még a 8 -as Droid van.)
Akkor próbáld meg bekapcsolni a "Több S Pen használata" funkciót, hogy akkor is keresse, ha úgy érzi már benne van egy. (Végül is ugyan az mint nálam, csak másképp fogalmazva.)
Persze, mint már írtam, ez csak azt szűri ki, ha esetleg a toll érzékelése lenne rossz és azért nem foglalkozna vele, mert azt "hiszi", hogy benne van.Közben látom írod később, hogy működött.
Ehhez a beállításhoz nem nyúltál közben?
(Vagy valami energia takarékossághoz, ami esetleg deaktiválta. Mert a kép szerint ki van kapcsolva.) -
glaci
őstag
válasz
#24536576 #14965 üzenetére
Ezt az energia takarékosság dolgot még megnézheted, hátha nem jó az az érzékelő, aminek az lenne a dolga, hogy kint van vagy odabent.
Mert ha esetleg ez lenne a baja, akkor ugye nem próbálja meg használni, amíg azt hiszi, hogy odabent van.
Ha már próbáltad, akkor csak egy másik Note9 -el történő toll csere az, mivel biztosat lehet mondani. [kép] -
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #14814 üzenetére
Azért ne állítsuk be az iOS-t úgy, mintha ott minden olyan fluidul menne, mint ahogy általában hivatkoznak rá. Szerintem már egyáltalán nem az a szint, amihez viszonyítani lehetne a többit. Én 4s, 5s és 6s (ez jelenleg is megvan még) után mondom azt, hogy azért a maga kis fa**sága mindig megvolt annak a rendszernek is. Az i6s premier óta megvan, most volt 4 éves és szerintem kegyetlenül lomha és akadni is hajlamos, a gyári e-mail app iOS12 óta valami irgalmatlan lassan frissíti a maileket. A 13-as rendszerrel valamelyest jobb lett. Nem tudom, hogy a Note 9-cel mi lesz, de elégedett vagyok a sebességével. Amik eddig megszívattak rajta, azok Zuckerberg csodái voltak ... ha 3 iPhone után elégedett vagyok vele, akkor annyira mégsem lehet sz**. Aztán persze majd meglátjuk, hogy 2 évesen mit mutat. Ugye ez az, amivel nincs tapasztalatom, ez az első csúcs androidos készülékem. Egyébként pl. érdekes, hogy nagyon kedveltem az iOS a kellemes animációi miatt. A MM-ban nyomkodva a 11 Pro-t, valósággal lassúnak tűnt a Note 9-hez mérten az app-ek között váltogatva, szabályosan zavartak a hosszú animációk.
-
LittleLombax
csendes tag
válasz
#24536576 #14803 üzenetére
Köszönöm a választ!
Kicsit tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban hogy mire is váltsak. Mindenképpen három évre tervezek telefont vásárolni, viszont akkor tartok tőle hogy a note 9 nem szolgálna ki addig ami az akadásmentes működést illeti. Ha black friday alkalmával lenne valami kihagyhatatlan deal a note 9-re viszont valószínűleg ez lesz a választásom mert a qi töltés és az ip védelem elvárás lenne, a huaweiek pedig egyszerűen nem tetszenek(Az S szériánál pedig ugyan ez a helyzet teljesítményt illetően és akkor inkább note) Ha nem akkor még lehet kihúzok egy kis időt az iphonenal, pedig az ios már sokszor kikészít.
-
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #14595 üzenetére
Ha van korrekt, olcsó opció, akkor miért ne?! Persze értem, mit mondasz, de azért engem szíven ütött, amikor a 15k-s Dome megadta magát. Igazából semmivel nem mutatott többet, mint az 1500 forintos ebay-es sza*. Gyakorlatilag feladtam az üveg témát, de ez a DS+ Nillkin beválni látszik, ez ca. 5k volt.
-
baladam86
aktív tag
válasz
#24536576 #14595 üzenetére
Én anno megvettem a készúléket 420.000-ért, költöttem is a Dome Glassre, majd a harmadik csere után jött az Xpro üvegfólia, és aztán a 2 dolláros Aliexpresses UV-s üvegfóliák, mert rájöttem, hogy pontosan ugyanazt tudják 2 dollárért, mint a Dome Glass 15.000-ért, így bármi szememnek nem tetsző hiba/felválás van, előveszek egy újat a fiókból, és felteszem.
Summa summarum, én sem költenék többet fóliára, mert értelmetlen pénzkidobás. -
válasz
#24536576 #14414 üzenetére
Teljesen átlagos, csak kikapcsoltam a felesleges Google és Samsung követőket, jelentgetőket...stb. (
), úgy pedig a 2 nap készenlét melletti 8 órás kijelzős használat is sima ügy volt sokszor.
Amúgy itt van még az XS Max mellett a Note9 és marad is még vagy 1 - 2 hétig legalább. -
Capella
senior tag
válasz
#24536576 #13050 üzenetére
"Ez vajon működik vezetékmentes töltővel is? Úgy értve, hogy azt is lekapcsolja? 🤔 "
Jó rég volt, amikor az Mcdodo kábellel kapcsolatban ezt kérdezted.
Akkor ezt a választ okoskodtam ki, de végül nem lett igazam. A gyakorlat más, pontosan és tökéletesen lekapcsolja.Most nagy sokára megérkezett az eBayről a Type C -> microUSB adapterem, és ki tudtam próbálni a régi egyszerű kínai 5 V - 1 A vezeték nélküli töltővel is az Mcdodo kábelem.
Természetesen gyorstöltést nem tud ez a töltőpad, de a töltés végén szépen lekapcsolja a kábel. Előbb átvált a kábel a zöld LED jelzésre, majd később teljesen megszakítja a kapcsolatot, így a töltőpad is teljesen lekapcsol, már nem világít annak kék LED-je.
Sőt ezen a vezeték nélküli módon még jobb is ebből a szempontból, mint vezetékesen töltve, mert akkor éjszakára folyamatosan rajtahagyott töltéssel, ha kicsit lecsökken a töltöttség, akkor vissza-vissza kapcsol, hogy teljesen feltöltse a telót, majd ismét kikapcsolja a töltést.
Viszont vezeték nélküli töltéssel ha egyszer már lekapcsolta a töltőpadet, az már nem tud visszakapcsolni, csak ha újracsatlakoztatom a töltőfejet. Nincs semmi visszacsatolás a kikapcsolt állapotú vezeték nélküli töltő és a telefon között, míg kábeles csatlakozásnál van.
Ezzel a még Note 3-hoz vett töltőpaddel egyáltalán nem melegszik töltés közben. Az 1 A ugye nem túl sok, de lassú éjszakai töltésnek pont jó és kényelmes. -
vadászcsiga
félisten
-
-
válasz
#24536576 #14044 üzenetére
"Igen", annyira, hogy osztott képernyőn néztem az evenget, hogy fórumozni is tudjak közben: [link]
Azt meg kell hagyni, hogy a watch az nagyon ott van, sosem volt annyira jó okosórám és mellé szoftverem, mint az Apple watch, pedig én a series 2-esnél "szálltam ki".
A telefonok meg hááát, amit irigyelni fogok, ha igazak a promók, az üzemidő, bár az nálam is rendben van, de az idle fogyasztás meg tud lepni néha... Mostanában az utolsó pár frissítés után az aquamail kezdte szívogatni az akkut.
-
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #14044 üzenetére
Nem. Dizájnban a tripla kamera nagyon jól néz ki így tényleges formájában, a dummy verziók nagyon gagyinak hatottak. Videóban szerintem a csúcsot képviseli, minden másban kötelező update a két Pro. A sima 11 vérlázítóan gagyi ennyi pénzért, de ugye ára miatt még mindig ezt veszik majd legtöbben. Ez egy 200e forintos telefon legfeljebb, viszont 290 lesz itthon a 64-es...vicc.
-
Jim12
tag
-
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #13986 üzenetére
Az tényleg kevéssé tér el az alapértelmezettől, de akkor is valamiért az alap jön be a szememnek jobban
PH-n tudnátok esetleg autós, utazós topikot javasolni, ahol pl. tippeket lehet kérni, hogy mit, mikor, hogyan közelítsünk meg autóval, mikor érdemes menni, mert akkor nincs nagy forgalom stb.
-
gerner1
nagyúr
válasz
#24536576 #13867 üzenetére
Amennyiben a használata során, több általa leadott teljesítmény alakul hővé mint a gyárival, akkor jobban melegedhet az egész készülékkel az akku is, ami káros hatással van rá. Tehát, elvben károsíthatja. Szóval, ettől több infóra lenne szükség, de egyébként a UGreen termékei ajánlható kategóriába tartoznak.
-
baladam86
aktív tag
válasz
#24536576 #13859 üzenetére
A biztonság kedvéért érdemes megnézni egy Youtube videót a felapplikálásról, plusz az össze ragasztót öntsd rá a kijelzőre.
Nekem az Xpro azért tetszik, mert később kezdett el hajszáleresedni, mint a Dome Glass (plusz ezt magamnak csináltam életemben először, így kevésbé bosszantó, ráadásul 1500 volt a 15.000-rel szemben..), valamint épphogy csak a hangszóró körül van alig kivágva az üveg, nem úgy néz ki, mint egy notchos iPhone a Dome Glass nagyobb kivágásával
-
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #13852 üzenetére
Te karcoltad össze vagy a szervizelés alatt. Csak azért furcsállom, mert nekem hónapok óta natúran volt eddig a kijelzőm és nem sikerült megkarcolni. Max. ilyen mikrocuccok vannak rajta, amik napfényben látszanak, de nem kerestem őket
Vagy a védőüveg nem bírta annyira?!
-
HaliGab23
senior tag
válasz
#24536576 #13832 üzenetére
Azt nem tudni ki mennyit tett a pénzéért.
Én pl. sokat, cserébe viszont kiélvezem.Van olyan, akinek sok van, de nem élvezi... mindenki más.
Egyébként érezhetően gyorsabb a Note 10, úgy mindenben. Pedig nemrég húztam újra a 9et.
Lehet, hogy idővel belassul majd ez is a sok frissítés után.. -
F_Gergely
őstag
válasz
#24536576 #13789 üzenetére
Ha mar ennyire lovaglunk a szavakon, a VoLTE eseten nem a mobilinternetet hasznalja, hanem a 4G halozarot. Eddig 4G-n csak adatforgalom volt, hivas nem. Mostmar elerheto a hivas is 4G halozaton. Tehat ha nincs mobilinterneted, attol meg ugyan ugy tudsz a 4G halozaton telefonalni.
-
válasz
#24536576 #13787 üzenetére
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. A VoLTE egy LTE szabvány kiegészítés a Wifi meg Wifi. A Wifi hívás a wifin keresztüli telefonálást jelent. Ez akkor jó, ha gyenge és/vagy zsúfolt a mobilhálózat, vagy egyáltalán nincs(!) térerő. Vagyis térerő nélkül wifire kapcsolódva a telefonunk ugyanúgy viselkedik, mintha lenne térerő, bárhol is vagyunk a világon (persze kell működő internetkapcsolatnak lenni a wifin keresztül). A hívás ára amúgy így is ugyanannyi, mintha rendes mobilhálózaton beszélnénk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest