- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz icecave #9829 üzenetére
Én egyszerűen kütyüfanatikus vagyok max 3-4 hónap és kell az új
De pl nagyon kivancsi vagyok a kamerára meg arra hogy mennyire zavaró a lyuk mivel én rengeteg tartalmat fogyasztok film, sorozat, youtube.Es ha nem viszik el a Note-ot hamarabb egy kicsit megvizslatom egymás mellett is.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
legenda
válasz icecave #10068 üzenetére
Befolyásolhatja az is, fejlődnek a SIM kártyák az évek során, ezért időről időre érdemes kicseréltetni akkor is, ha egyéb oka nincs.
Nekem kérés nélkül küldött a Telekom új SIM kártyát a Mate 10 Pro rendelésekor 2017. novemberében - az akkor használt ~4 éves lehetett, az iPhone 5s vásárlásakor váltottam nano méretre -, azóta azt használom a Note9-ben is, a bő egy éves SIM még nem mondható réginek.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz icecave #10071 üzenetére
Telefonos vagy személyes ügyfélszolgálaton kell aktiváltatni, megadod a telefonszámot, valamint az új SIM azonosítóját, beaktiválják és onnantól az új aktív, a régi SIM pedig inaktív lesz.
Telefonon: 0680639999 vagy 1414
Határidő nem rémlik, érdemes megpróbálnod.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz icecave #10074 üzenetére
Az érdekes, mert régóta olyat forgalmaznak csak, amiből mind a három méret kitörhető, de akkor kicserélteted és egyúttal be is aktiváltatod az újat.
Szerintem a Note9 is meghálálja majd, hogy nem egy 7 éves SIM kártya van benne, hanem új.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Capella
senior tag
válasz icecave #10219 üzenetére
Vagy ők kamuznak, vagy én tévedek.
Én abból indultam ki, hogy az enyém csak a szélen tapad, és azt feltételeztem, hogy ugyanez a típus a Note9-hez is dettó. Ettől még valóban fejleszthettett volna a Nillkin a Note9-re teljes felületen tapadó kivitelt.
Azonban nem tűnt fel, hogy a gyártó a honlapján a full glue-t említené, pedig nyilván ebben az estben szokták.
Most a full glue-ként is rákeresve csak az Edigital említ CP+ Maxhoz full glue-t, többi helyen full screen van. Az meg nem ugyanaz.
Ja, és a pontmátrix említése egyértelműen a szélen tapadó üvegre utal. Ergo, szerintem az Edigital kamuzik. Vagy téved. -
legenda
válasz icecave #10227 üzenetére
A HD-t akkor írja ki, ha minden ponton adott a VoLTE, tehát nálad, a hálózaton végig és a másik félnél is.
Ha nálad adott, de a másik félnél nem, akkor te a központig 4G-n telefonálsz, abból látod is a telefonodon, hogy marad hívás közben 4G-n, de a központtól a másik félig már csak 3G-n vagy 2G-n megy a hang.
A 3G HD nem jelzik külön a telefonok.
A 4G hanghívás/VoLTE HD hangminősége jobb, mint a 3G HD-nek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
petymeg
addikt
válasz icecave #10243 üzenetére
Ezt megerősítem, mikor vettem azt rakták rá a MM-ben és valóban narancsbőrős, meg a karcok, benyomódások is látszanak rajta, igaz csak kikapcsolt kijelzőnél feltűnő.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
apaszka
veterán
válasz icecave #10442 üzenetére
[link] parancsolj! Fél nap után még jó, sőt!
Persze lehet jobbat is venni és van nekem üvegem is a fiókban, de csalódás volt végül mind.
Pedig közel egy olcsóbb telefon árát költöztem rájuk!A fólia alig észrevehető.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
axlfsi
veterán
válasz icecave #10525 üzenetére
Én anno használtam (talán Spigen(?)) fóliát a gyorsboltból, pár nap alatt egész szépen elmúlt a szivárványosodása, de baromira(!!!) akadozott rajta a ceruza, az üveghez képest ...
Azóta inkább veszek "dómglásszt" kintről, nem 15-ért, hanem 1-2-3 ezerért 1-2-3 darabot és cserélem sűrűbben. Hibátlan megoldás (számomra) és még a kijelző is védve maradt.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
félisten
-
apaszka
veterán
válasz icecave #10722 üzenetére
kép link
Gondoltam a sok fólia téma felhozása ezt a friss reklámot elbírja. Bár érdekes benne, hogy fólia és üveg kombinációjaként említik! Hajlítható üveg? Samsung megvenné öket azonnal 🤣Én rendeltem pár típust {nem ezt} újra. Még nem jött meg, de majd mutatom.
Az utolsó fólia mit rendeltem és felraktam, még bírja, de van pár kis karc rajta már.
Viszont nem jött fel és ívelt a széle!
De nem 100%os mert karc lett rajta. Pedig vigyázok rá és soha nem volt ilyen még![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz icecave #10724 üzenetére
Én is.
Írtam nekik és személyes átvételi lehetőség után érdeklődtem, de még nincs válasz.Közel egy olcsóbb telefon árát költöttem védelem kipróbálásra. Ez még belefér. Még ha itthoni gyors átvétel lenne és megoldást nyújtana mondjuk 5-6 hónapig , hát nagy dolog lehetne. De sajnos mióta a kijelző széle ívelt, nem találtam egyre sem 100%osan jó megoldást!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
félisten
válasz icecave #11231 üzenetére
Ez a cserélgetés nálam is most állt le. Megjelenése óta megvan ez a telefon, és nem tervezem lecserélni. Ez új rekord nálam, nem is tudom melyik volt meg ilyen sokáig. S2 (2013) óta ez a 13. telefonom, annál régebbi képeim sajnos nincsenek már meg.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Saccco
nagyúr
válasz icecave #11602 üzenetére
Én a FolderSync-et, de nagyon lassan másol. Nem tudom miért, mindegyik telefonon így volt.
Pro verziót használom.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tylerddd
veterán
válasz icecave #11602 üzenetére
Én a SendAnywhere-t, nekem nagyon bejött. Akár mobilnettel is működik! Illetve nem mellékesen pl. PC és iOS között is nagyon jól teljesít, ha esetleg azon a platformon is van valaki.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Saccco
nagyúr
válasz icecave #11619 üzenetére
Másmilyenek a színek az értesítési sávon. Vagy a betűtípus vagy valami, de más.
Éjszakai módban van a telefon, mindig.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest