Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz tylerddd #3203 üzenetére

    Nekem egyből a nyitóképernyőn van a 3 pötty jobb felül. Telekomos az enyém is.

    Közben leírom nálam (és gondolom más is majd magára ismer) a készülékváltás pszichológiáját. Van egy készülékem, amivel általában elégedett vagyok, de 1-2 dolog idegesít (mint minden készülékben, hisz tökéletes nincs), amiről nem veszek tudomást, mert annyira nem lényegesek a mindennapi használat során.
    Ahogy használom a készüléket, akad/akadnak újabb dolog/dolgok, ami adott pillanatban felidegesít/felidegesítenek (legyen az bármi, kilép egy app, látok egy nagyobb lag-ot, stb). Ekkor már elkezd az agyamban motoszkálni a gondolat,hogy ilyen másik készüléken biztos nincs, főleg másik oprendszeren. Ekkor már elkezdem felnagyítani a problémákat (ne felejtsük el, azokat, amik nem is olyan lényegesek), érveket gyűjtök akár tudat alatt is, hogy a végére az jöjjön ki, hogy nincs mit tenni váltani kell, rosszul döntöttem, amit vettem egy rakás szar. Aztán váltok, majd hatalmas megnyugvással tudomásul veszem, hogy hú, de baromira jól döntöttem. Egy ideig. Mert aztán itt is jönnek az előbb leírt dolgok, és kezdődik minden elölről...

    Na, ez az, amin túl kell lépni és kicsit a hozzáállást megváltoztatni ezügyben.

    Még valami: Ugye ha elindítod a bixby-t és rányomsz a multitask-ra, akkor a "bixby voice" ami a fejlécen szerepel, tehát azt indítottad el?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák