Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz HarleyCustom #3161 üzenetére

    Inkább csak megerősített abban, amit eddig is tudtam.

    Nagyon szerettem az iPhone-t, már a legelsőtől kezdve az volt, kis kitérők voltak csak, megnézni, "hogy áll az android".

    Utoljára X-ről jöttem, már írtam itt erről egy hosszabb hozzászólást, most megint kiemelném, ami hosszabb távon fontosabb nekem.
    Azt leszögezem, hogy az X sem volt rossz, idle fogyasztásban és rendszer "simaságban" még mindig jobb, mint a Note, de (és itt jönnek, amik miatt úgy érzem,hogy a Note az, ami kell nekem, jelen esetben az XSMax-am szemben is, úgy,hogy az árat most nem veszem figyelembe, pedig lehet kellene)

    - jack (az időm jelentős részében Spotify megy, egy bleutooth Sony WI-700-ason keresztül, de eg ynap legaláb kétszer használok "kanócos" fülest, főleg otthon, nem kell az átalakítókkal bajlódni (főleg,hogy új iPhone-hoz nem is adnak, vennem kellene külön).
    - a kontrol centert iOS-en még mindig csak úgy tudom eléreni, ha jobb felülről húzok, ez mindenképpen fogásváltással oldható meg nekem (balkezes vagyok), Note-on meg swipe-olok akárhol lefelé és már jön is, illetve még az ujjlenyomat olvasóval is le tudom csalni fentről. Az akku %-ot is iPhone-on csak úgy tudom megnézni,ha lehozom a kontrol centert.
    - ott a dex funkciók, írtam már, ha lemaradunk a tv-ben egy sorozatról, csak rárakom telefonra, majd egy type-c-hdmi kábellel nézzük is a "hülyetévén", amin HDMI van, de miracast nincs.
    - miracast: amelyik tv támogatja, csak dobom át a képet, mutatom szülőknek unokák képeit, toll gombbal pedig szépen lapozgatok oda-vissza.
    - Face ID-t szerettem, de fektetve nem működik, ami nagyon gáz, így hátlapi ujjlenyomat olvasó és biztonságos helyek/eszközök (pl. útközben a bt fülesem) sokkal jobb kombó.
    Arról nem is beszélve, hogy ugyan van itt is Írisz szkenner, elég szar már a szemem, jobb,ha nem villódzik semmi bele (nyilván, nem tudni, mik a hoszú távú hatásai Apple vagy Samu oldalon, lehet semmi, de ha van más megoldás, azt használom).
    - Gyors ikonok: igaz, Nova kell hozzá, de pl. beraktam egy ikonra, hogy egyből vigyen a mobilhálózat beállításokra, így munkahelyen kikapcsolom a VoLTE/4G-t, úgy kevésbé merül, mert ott amúgy is kevés a térerő, és állandóan szenved vele a mobil
    - NFC fizetés: nagyon szeretem, sokat használom, sőt, egyszer az irodában maradt a pénztárcám, taxiban tudtam NFC-vel fizetni. Nem is tudom, mi lett volna, ha iPhone-om van, de lehet még most is fogat mosnék, ha érted, mire gondolok :D ;]
    - apróság, de a telefon kiírja, mennyi idő van teljes feltöltésig, nekem ez nagyon is fontos infó
    - ha hívnak, vagy bármi más, csak simán jegyzetelek a tollal, használom ezt is, baromi jó.

    Kb. ennyi, ami eszembe jutott hirtelen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák