- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Az inkodnitó mód egy vicc egyébként szerintem.
A nagy biztonság mobil beszélgetés védelmében véleményem szerint nem a telefonnál és a gyártónál illetve márkánál kezdődik!
A tornyoknál és, hogy ki írja azokhoz\ra a programot. Tele rakhatja a gyártó mindenféle védelemmel a készüléket, ha bekapcsolom már vége.... -
-
gerner1
nagyúr
Az első három 10 -es droid firmware release -ről még vissza lehet térni 9 -esre, mert azoknak is 4 -es a biztonsági irányelv (RP SWREV ) szintjük, amit a BL számértéke jelöl.
Ezért írtam, hogy mindig a készüléken futó firmware BL számához képest (ami a biztonsági irányelv szintjét jelöli) nem lehet alacsonyabb számjelölésűt fel telepíteni. Ugyan ez igaz 9-ről ⇒8.1 -re is, ahol abban az esetben még vissza lehet térni, ha a készüléken futó 9 -es BL számjelölése még 2 -es.
-
Mivel kb kényszeresen kivagyok a hibás eszközöktől, így eléggé nehezen viselem...
1. kijelző ragasztó hiba (nyomásra pattog a kijelző), szerviz elvileg cseréli a kijelzőt, hiba megmarad, hátlapot szerviz elrepeszti (Ferenciek tere Samu store)
2. szerviz kicseréli a rongált hátlapot, kijelző pattogás marad (Ferenciek tere Samu store)
3. a szervizelésnek hála az IP68-as "védelem" kuka, telefon beázik, központi TMX szerviz konkrétan minden alkatrészt cserél a készülékben
4. kijelző ragasztó hiba, mint az elsőnél plusz 2 hét után az ujjlenyomat olvasó is kuka....Hát itt tartok most...
-
-
törölt tag
-
Somatom
veterán
Várható volt, hogy ez (is) fájni fog a Google -nek. Amennyire tudom, adb -n lehet majd engedélyezni. Ebben nekem az nem szimpi, hogy régen nem kellett az Androidos teló mellé még egy PC -t is venni.
Ezer hála a tippért, királyság!
Egyébként ez egy tipikus eset. Az én telóm, az én adataim és az én bizalmam. Jelenleg pedig az a helyzet, hogy Joao alkalmazásainak szívesebben adok engedélyeket, mint a Google, vagy a Samsung appoknak. -
petymeg
addikt
"egyszerűen nem ad annyi plusszt, mint amennyit rá kellene fizetni"
Pontosan így érzek én is. Annyi előnye van a Note 10-nek hogy nagyobb a kijelzője, meg vékonyabb. A többi elhanyagolható. Pár éve még az évenkénti telefonváltás baromi nagy dolgokat hozott, manapság már csak a telefonok kijezője, a kamerák száma és az ára nő. Ez utóbbi a technológiai előrelépéshez képest aránytalanul.
-
törölt tag
Sajnos már nincs topicgazdánk.
Amiket én használok/kipróbáltam:
QuickStar
- Ebben lehet változtatni a "redőny" kinézetét.
- A status baron megjelenő ikonokat(el lehet tűntetni pl a bluetooth kapcsolatot, wifit, stb).
- Lehet állítani az óra pozícióját.
- A redőnyön megjelenő értesítéseknél be lehet kapcsolni egy plusz funkcióta, amitől "boborékban" jelenik meg az adott értesítés.
A ClockFace nevű modullal bővíteni lehet a lezárt képernyőn/AOD-en lévő órákat.EdgeTouch panel segít beállítani, hogy mettől érzékeljen az edge részen a kijelző.
TaskChanger:
Változtatható az alkalmazásváltó kinézete, van többféle animáció, "elmosás" effekt erősségét lehet még állítani, ilyesmik.LockStar a lezárt képernyő testreszabását inzézi.
Érdemes leszedni mindet, szerintem túl nagy angol tudás nem kell hozzá, pofon egyszerű a használata.
Letöltési helyeket már írtam nem rég, +, hogy bele lehetne rakni az összefoglalóba, de nem lett belőle semmi.
-
törölt tag
Azt is add hozzá, hogy a sík képernyőnek van kerete. Akkor máris nincs akkora különbség. Érintésre pedig be lehet állítani, hogy mettől meddig érzékeljen.
Én ia azt a tábort gyarapítom akik szerint maradjon. Szebb így, nem unalmas lapos f*s. Számomra az se hátrány, hogy 1 betűnek a fele nem fér ki a hajlítás miatt...
-
HMárió
junior tag
hogy ebbe az irányba ne menjünk el
Szerintem amíg nem oltják le a másikat erőteljesen, addig lehet cáfolgatni más érveit.
A 10-es szoftver? A hangrögzítés az oké. De ez más típusnál is jelen van, hiszen EU szabályozás. A kihangosítással nekem nincsen gondom, bár inkább heti szinten használom, mint napi szinten. Blue fülest azt napi szinten használom, most éppen hogy jobb mint 9-en, mert nem szakadozik a kapcsolat. Te miket olvastál a kihangosításról?
Az összeesküvés elmélet az valós is lehetne. Csakhogy ez már 10 éve így van és minden márkára igaz. Kukkants be az iPhone 11 topicba. Csak pupilláztam, mert szidják a tulajok, mint a bokrot. -
Somatom
veterán
Nem értesítés, hanem feloldás után teli kijelzőn, hogy elérhető új szoftververzió. Letöltés, vagy később. Olyan opció nincs, hogy haggyábékénkendahajadraafrissítésedetsamsung. Kikapcsoltam a szoftverfrissítésnél, a fejlesztői beállításokban és a Beállítások -> Biomet. azonosítás és biztonság -> Egyéb biztonsági beállítások -> Irányelv frissítéseinél is. Mégis előszedi valahonnan.
-
kemdom
tag
Biiiiztos vagyok benne, hogy így történhetett.
Amúgy meg, aki Note 9-et vásárolt megjelenéskor, annak a jelenlegi trendek szerint (gyártói oldalról) a Note 11/20 a következő vásárlás, legalábbis jelenleg ezt a nézőpontot (kétévente frissíts, mert annyi időnként rakunk bele rendes munkát) képviseli minden gyártó - tisztelet a kivételnek. -
Feleségem N8-asa pofára esett a fürdőszobában, kb 1,2m-ről. Kurva nagyot csattant,én is hallottam a napplaiban...félve kérdeztem, hogy ugye nem a telefon, mire Ő, de az volt...
Spigen SGP Tough Armor tokban volt és semmi baja nem lett az üvegnek sem,síma fóliával, nem üveggel volt védve. A négy sarka annyira túl van tolva, hogy ilyenkor azok érnek le előbb,mint a kijelző -
ace05
senior tag
Én az alis verziót használom. Volt vele két durva esésem, megvédte a telefont. A kijelző egy cseppet karcos lett persze, mert pont nem volt rajta akkor semmi. Nem nyomja fel a fóliát.
Ha már fóliánál tartunk én azt az alis hydrogen filmet ajánlom mindenkinek bátran. Igaz kb 1-2 hónaponta cserélni kell. mert könnyen karcolódik, de ami nagy előnye, hogyha atomzsíros a telefon az kevésbé látszódik meg, mint pl. egy üvegfólián és napfényben is sokkal jobban lehet a kijelzőt olvasni.
-
-
xhege
veterán
Nekem is az eddigi legjobb telefonom, viszont nekem az 512 kihasználatlan luxus lenne. Igazából a 64 GB is elég lenne számomra. A 128-ból most belakva is 80 GB szabad.
Nagyon bejött ez a Samsungra váltás. A ceruza tesztelés alatt (bár most éppen eltörött és cserére vár). Ha sokat használom és elengedhetetlen lesz, akkor marad a Note vonal, ha nem használom ki, akkor az S. -
xhege
veterán
Igen a led view nekem is tetszik, de attól tartok hamar ráunnék erre asz extrára, és egyébként nem igazán rajongok a flip tokokét. Viszont a gyári rugged tetszik is, illetve elvileg jobban is védi a telefont. Közben van már egy Supcase unicorn beetle pro is kimondottan túrázáshoz :)
-
tylerddd
veterán
Olyan, mint a fekete lyuk: elnyeli az ütéseket.
Clearplex egyébként a neve. Én nem használtam, de állítólag jól megy vele a toll, de narancsbőrösödik. A teló hátuljára is kérhető, ott már több színben is és állítólag sokféle készülékre emellett. Én meg is akarom majd kérdezni, laptopom fedlapjára tetetnék, de gondolom ott már necces lenne az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest