- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Elképzelhető, hogy egy, vagy több másik WiFi AP ugyanazt a csatornát használja a környékeden mint a tiéd, ami lerontja a teljesítményt. Próbálj csatornát váltani a router beállításaiban, de előtte érdemes lehet feltérképezned, hogy a környezetedben jelen lévő más routerek mely csatornákat használják, és ez alapján válassz egy másikat (ezzel pl tudod ellenőrizni ezt...). De, a "Router gondok" topikban sok hasznos infó van.
-
tetova
tag
A Note9-et cserélni? Note10+ra. Az összes többi valamilyen szinten visszalépés szerintem. Csak nézd meg az új árakat: az A71-et már 120 ezer alatt meg lehet venni, a Note9 még mindig 200 ezer körül kezdődik, de inkább a 300-at közelíti. Ha nem hiszel a magyar áraknak, nézd meg a német Saturn-nál, most akciósan 700 euró a Note9, annyi, mint a Note10 alapból. Az A71 370 euró. Ez azért jelent valamit.
-
JeffDebr
tag
én nem ajánlom a cserét. visszalépés, mert kevesebb a pixelszám (nagyobb kijelző kisebb felbontással). a képarány is "torzul" note9: 18,5:9 1440p <> A71:20:9 1080p
[link] érdemes a linket LASSAN végignézni. szerintem...
itt a hardveraprón 105-130Ezer között hirdetik a Note9-et -
bigkokas
tag
Igy megvan..köszi..de ez sem oldotta meg..valami rémlik ,hogy egyszer már jártam igy ..de lehet windows alatt..valami hitelességi tanusítvány jár le.ez lehet????
Letöröltem.samsung internetet .majd bétát visszaraktam de semmi változás..googl cromot kikapcsoltam de igy se..nem tudom...🤔 -
gyu70
tag
Beallitasok- alkamazasok- jobb felul 3pont-engedelykezelo, es ott latod a kategoriakat es amik hasznaljak a helyadatokat, azokbol tiltsd le amikrol ugy gondolod, hogy ne akarja hasznalni. Nekem 45 bol csak 9 hasznalhatja.
Utana mar konnyebb lesz kiszurni a ludast a maradekbol. -
apaszka
veterán
👍 bár szerintem elaludtak csak egyszerüen.
Viszont én a ferdeszemű SIM et megvárom és akkor vagy akkor sem teszem fel a 10 et.
Nem sürgős és tesztelőket megvárom mit mondanak róla pár hét múlva! Bár még ha jól olvasom vissza lehet rakni a 9 et, de gondolom ez is lezárul mint lehetőség hamar. -
xhege
veterán
-
mézespálinka
senior tag
-
törölt tag
-
tylerddd
veterán
-
A TMH firmware nem jelzi, csak abból látod, hogy 4G-n marad VoLTE hívás közben, a XEH jelzi külön HD-vel, de csak akkor, ha végig adott a VoLTE, egyik végponttól a másikig, ellenkező esetben szintén csak a 4G-s hálóból látod telefonálás közben, hogy te a "központig" úgy nyomod.
-
gerner1
nagyúr
Nincsen VoLTE, illetve nem működuk ha:
- a torony, amihez éppen csatlakozva vagy, az nem tudja a VoLTE -t,
- a torony, amihez a hívott fél/ vagy a hívó éppen csatlakozva van, nem tudja a VoLTE -t,
- a másik fél nem VoLTE -s,
- a másil fél még/éppen 2G -n kapcsolódik/elérhető (3G -s kapcsoltnál is van HD hang),
- nem hálózaton belülivel beszélgetek,
- a másik fél készüléke nem VoLTE képes, vagy az kivan kapocsolva neki,
- stb.. -
Nekünk annyira nem rossz a helyzet, mindig elérnek, de számokban kimutatható a különbség minden telefonon a korábbi állapothoz képest.
A lakásban tűnt fel először, aztán néztem máshol is a városban, mellette persze más gyártójú készüléken is, aztán amikor a Huawei is gyengébbet mutatott, akkor megnyugodtam, hogy nem a telefonok miatt van.
Van tippem, hogy mivel kísérletezik a Telekom, de csak kiderül idővel.
Nekem két Telekomos SIM van a Note9-ben, így pláne látványos a dolog, a feleségemnek a View 10-ben Telekom + Vodafone, utóbbi térereje nem változott mostanság, kipróbáltam a Vodafone-os SIM kártyát a Note9-ben is, azzal jobb most itthon a térerő, mint a Telekomossal. Vidéken van persze olyan hely, ahol fordított a helyzet jelenleg is, a Vodafone nagyon gyenge, a Telekom meg full, vagy közeli.spawn21: Kipróbálhatod azért a SIM kártyák cserélgetését, hogy ne a telefonnal legyen gond.
-
thedarkfox
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest