Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atos30

aktív tag

S Pen-hez adalék akit érdekel:

- iFixit-en van szétszedve egy. Roncsolás nélkül nekik sem sikerült szétszedni. Nichicon SLB03070LR35 Li-Ion 2.8V-os 350mAh-ás aksi van a ceruza végefelé még a kattintós mehanika előtt. 5000 ciklust bír, az napi 4-5 használattal 3-4 évet ki kellene bírnia. note 20 és S22 ultrába is ez van elvileg. Ha meghalt az aksi, akkor a bluetooth-tal működő funkcióknak vége.

4-5 USD , ha épp van raktáron, az is amerikai shoppokban. Máshol nem találtam még ilyet.

Ha valaki be tud egy ilyet szerezni, az kérem ossza már meg az infót, hogy honnan és mennyiért.

Felső hangszóró-hoz adalék:

Kettő nyílás van felül. Az egyik a tetején az oldalkáván az a luk, a másik amit nem lehet látni, az a kijelző és káva közti pici résben van.
    Az én használt készülékemen UV ragasztós üveg volt régebben. Aki anno felrakta, az nem takarta le a felső rést (abban a hajszálnyi résben ott a kamera feletti részen vannak apró lukak. Látni nem nagyon lehet , de egy fogkefe egyszál sörtéjével ki lehet tapogatni.) Na ebbe a kis résbe sikerült az UV ragasztónak belefolyni.

Alkoholos ecseteléssel meg egy elektromos fogkefével sikerült kitisztítani és utána teljes hangerőn ment a zene, ami szépen kiköptette a maradék alkoholt is a résből.
    Picit tisztábban és picit hangosabban szól, de nem egetverően.

Gyorstöltéshez adalék:

A gyári 45W-os PPS töltőjéhez a szétszedős videók tanulsága szerint 100W-os e-market chippes 5A kábel van. Rövid ideig tartó töltésre tökéletes, ha gyorsan szeretnénk 10%-ról mondjuk 50%-ra tölteni, mert rohannunk kel valahová.

Aki nem gyári töltőt venne hozzá:
    Legalább 45W PPS szabványt támogató töltő, de jobb 65W-os QC3 PD3 PPS-t nézni.
    Kábel: e-market és minimum 5A-t tudjon

Sok tesztvideóban vagy nem PPS kompatibilis tőltő van, vagy ha van , akkor a kábel nem 5A e-market-es, és panaszkodnak, hogy nem is tölt olyan gyorsan a teló. (60W alatt elvileg nem kellene e-market chippes kábel, de a samsung valamiért mégiscsak ilyet ad a töltőjéhez.)

Most rendeltem egy Essager 65W GaN QC3 PD3 PPS töltőt és egy Essager 100W/5A wattkijelzős e-market chippes kábelt. Ha megjön majd jelzem mennyire ajánlott vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák