- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
GeoJoe #13388 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, ha nem értesz. Sokan meg pont velem értettek egyet, azaz, hasonlóképpen gondolkodtak a váltásról, ahogy én írtam. Ettől szép a Világ, hogy nem vagyunk egyformák. Mondjuk azt nem tudtuk, hogy Te ezen dolgozol, így egy kicsit másképp néz már ki a képlet, de amire én használom, több(!), mint elég (mondjuk, játékon kívül már én is mindent IS csinálok róla, de alapvetően nem mobilról dolgozom, hál'stennek és a többire esküszöm, mindenre elég, ha a szívemre teszem a kezem (pedig nem mondom, hogy nem örülnék egy S22U-nak, de nagyon-nagyon sokadrangú az értékrendemben manapság).
*peace.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest