Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Fotók, videók mobillal
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
A merülés témáház egy kis adalék:
Nem sokkal ezelött nekem a Note20 Ultra merült és senki más nem panaszkodott erre. a fórumban mindenki írta, hogy tuti velem van a gond (és valóban?).
Annyira merült a telefon, hogy nyomtam rá egy FR-t és még mindig merült pedig alig raktam rá pár appot. Itt már elég ideges voltam mivel mi az ami túlél egy FR-t és másoknak nem jön elő?
Ismét FR. Tesztelés. Ismét FR. Aztán megtaláltam. Több helyen benne vagyok a Beta programban és valamelyik Google service/app akármi okozta a merülést. A gond az volt, hogy valami szerver oldali A/B teszten voltam/lehettem a rossz vonalon. Amikor frissítette a meglévő appokat FR után már jött is a merülés.
FR és másik Google/Samsung account ahol nincs Beta programban semmi. Ott meg semmi gond nem volt egy nap után sem. Yes.
Pár hét és jött egy-pár update. Valamelyik megoldotta a merülést. Az sem biztos, hogy valamelyik beta program volt mert nem találtam pontosan melyik update volt az, de ősszefüggésben volt az accountal mert amikor vissza váltottam a sajátra ismét merült a telefon. Addig naponta 2x töltöttem a telefont. Ez az én tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest