Új hozzászólás Aktív témák
-
jakabpeti
csendes tag
válasz
Apucy01 #2371 üzenetére
Set warranty bit: recovery
Set warranty bit: kernelEzek felül kis sárga betűkkel miket jelentenek? Nem probléma?
Gondolom ha rootolva van, akkor a telón nem fogja jelezni a rendszerfrissítéseket ugye?De írta, hogy a Smart Switch-el elvileg lehet a gépen... Az mennyire működik úgy?
-
jakabpeti
csendes tag
válasz
Apucy01 #2369 üzenetére
Igen, nagyon köszi! Sikerült! Gyakorlatilag ugyanúgy csináltam, ahogy korábban, annyi eltéréssel, hogy a videóban ki lett véve az automatikus újraindítás flash-elés után, korábban, én mindig benne hagytam, most kivettem, és jó lett...
Majd flash-elés után soha nem vettem ki az aksit, most kivettem, és működik!
Felment a TWRP recovery, mindjárt felteszem a SuperSU-t isNagyon köszönöm!
-
jakabpeti
csendes tag
Hát eléggé úgy néz ki, hogy rajta marad, mert a nyoma sincs a TWRP recovery-nek, de viszont az Odin szerint sikeresen ráflashelte, újra is indult, majd az Odinba Passos lett...
Próbáltam én már többféle recovery-t, több féle odint is... de ugyanaz volt mindegyiknek a végkimenetele.
Gondoltam már arra is, hogy visszateszem a Lollipopot, felteszem a TWRP-t, de miután befrissítenék 6.0.1-re, gondolom felülíródna a recovery is, és ugyanott lennék, ahol most... feltéve, ha ez is működne....
-
jakabpeti
csendes tag
Akkor nem tudom, nekem piros szöveg egyáltalán nem volt, sehol sem.
Megcsináltam a megadott módon, az ODIN szerint minden oké, de mégis a gyári recovery maradt rajta.USB hibakeresés engedélyezve, OEM nyitva, Ismeretlen források engedélyezve vannak.
Több féle Odinnal is megpróbáltam, meg több féle TWRP verzióval, egyikkel sem hozott eredményt, mindig ugyanaz történik. Mindenáron a gyári recovery marad rajta. És így rootolni sem tudom... -
jakabpeti
csendes tag
Te kinyitottad a bootloadert? Tehát a Fejlesztői beállításokban az "OEM-feloldás"...
Én ha kinyitom, akkor ugyan felmegy a recovery a megadott módon, ahogy a legtöbb helyen le van írva, PASS-os is lesz, meg újraindul meg stb. De mikor mennék recovery módba, akkor kijön egy olyan, hogy:"Rendszerfrissítés telepítése....."
majd utána
"Nincs parancs." és egy döglött Android jelzés felkiáltó jellel.
és szépen betölt a gyári recovery.Amennyiben pedig nem nyitom ki a bootloadert, úgy fel sem teszi az Odinnal a recovery-t, hanem flash-elés közben: FAIL.
Nem tudom miért lehet ez?!
Ja amúgy SM-J500FN-em van...
-
jakabpeti
csendes tag
Most vettem ilyet telót én is. J5 J500FN 2015 függetlenül, Még a Lollipop volt rajta gyárilag, de rögtön feltettem a 6.0.1-et, mert felajánlotta. Rootolni szeretném, de sehogy sem sikerül, már 1 napja itt szenvedek vele, de egyik megoldás sem működik. Valaki már rootolta sikeresen a 6.0.1-et?
Meg esetleg feltenném a TWRP recovery-t is, ha menne, próbáltam már mindenféle külföldi cikk alapján, de sehogy sem sikerült
Kingroot-al is próbáltam rootolni, de elvileg még nem támogatja, ezzel a rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged