- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Lacics25 #1014 üzenetére
Mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban, belassul a teló egy idő után, újra kell indítgatni?
A WP-n megszokott dupla koppos lezárásra, és feloldásra milyen programot ajánlasz?Ja én csak azt akartam írni, hogy a WP-n a saját magához képest ugyanolyan sebességgel nyílik meg, fél év múlva is újraindítás nélkül. De tényleg fapadosabb a WP összeségében és jellemzően lassabb is, főleg a 8.1-es alkalmazások win 10-en, bár van egy két alkalmazás ami gyorsabb, de nem ez a jellemző. A droidos 4.4-es tabletemen, meg korábbi droidos telefonomon így volt legalábbis, egy idő után bizonytalan lett.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Lacics25 #947 üzenetére
Onnan hogy benne van a szerződésben/szerződéses feltétlekben Telekomnál Telenornál is a 10-15 ezres havi díju szerződések kivételével, Vodafone feloldotta 2015-ben. [link]Nekem 2014-ben amikor a Telekomnál 100 MB-ról 500 Mb-ra emeltem a mobilnet csomagomat utána nem működött a skype, először azt hittem valami gond van a beállítással. De annyit mondtak ez egy új szerződés és erre az új szerződéses feltételek érvényesek.Nővérem, keresztfiam Hollandiában él még egyszer ezt nem akarom átélni, egyébként 180 Ft /perc a mobil mobil hívás Hollandiába. (Ezért vettem dual simest, egyikbe Telenor APN net kártya van (ami laptopokban is használnak) , hűségidő nélkül 2 GB/hó 1650 Ft/hó, a másikba Telekomos domino kártya, alig kell feltölteni, mert a hosszabb beszélgetéseket VOIP-on intézem. )
Tényleg két aktív dual simmel, folyamatos 3g/4g-vel mobilnettel, Viber, Skype, Whatsapp, Messenger, 3 email szinkronizáció, élő időjárás előrejelzés stb meddig bírja a teló?
Egybként a 1,5 Gb ram nem kevés, ha pl. az előbbi legalapabb dolgokra+ (Waze, Spotify, böngsézésre) van használva nem akadozik, válik megbízhatatlanná?
-
dj_real83
csendes tag
válasz
Lacics25 #914 üzenetére
E-mailnak a gmail van csak, viszont azt vettem észre, hogy fent van a noled alkalmazás, ott pedig a jelzés folyamatosan ébren tartja a kijelzőt, tehát ha kapok egy emailt, este, ő egész éjszaka jelzi, igaz fekete a kijelző, de nincs kikapcsolva. Szerintem ez is ok lehet...
-
válasz
Lacics25 #891 üzenetére
Ha a háttérképre gondolsz akkor Beállítások -> Háttérkép -> Képernyő lezárása, ha pedig másra, akkor egyszerűen írd be a keresőbe (Beállítások -> KERESÉS), hogy zár, akkor kiadja, hogy milyen lehetőségek vannak a zárolási képernyő megváltoztatására (pl. típusa, infók és értesítések megjelenítése, feloldási lehetőségek, hangok...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest