- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGeri98
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megoldani az esetleges hálózati problémákat Gingerbread alatt. Egyik ismerősömnek van Ace 2-je, és arra panaszkodik, hogy a telefon random el szokta dobni a térerőt. Igazából néha működik, néha nem. Azt olvastam a neten, hogy vonaton szoktak ilyen gondok lenni, de neki minden teljesen véletlenszerű helyen és időben megtörténik. Lehetséges, hogy csak szimplán nagyon gyenge a telefon abtennája? Továbbá az is érdekes, hogy állítja, hogy független a készülék, de nem jön rá Jelly Bean. Ha nincs erre megoldás, akkor mivel már kinéztem neki egy stabil KitKat-et, de még van garija, az érdekelne, hogy lehet-e root után visszazárni úgy hogy lehessen rendesen garit használni (mint mondjuk egy Nexus telefon esetében).
Előre is mindent köszönök! -
aelod
veterán
válasz
bigzee1977 #10797 üzenetére
Keress apróm, alaplaphibásat vagy vmi olyan "fáradtat" aminek jó a kijelzője...
-
aelod
veterán
válasz
bigzee1977 #10795 üzenetére
Itthon nem tudom.
Ebay? -
bigzee1977
tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Ace 2-höz kellene nekem érintő előlap. "La fleur" fajta, tehát az a Telenor-os, virágos, barátnőmé.. Nem tudja véletlenül valaki, hogy honnan lehetne beszerezni jutányos áron, megbízható minőségűt ? Szervizben kb. 15 lenne a csere.
Z
-
aelod
veterán
válasz
7Sony7 #10792 üzenetére
Én CM-et használok és ott az Oc miatt jobban merül szerintem mint 2.3.6-on
Nekem GB-n is naponta töltenem kellett. Este azonban nem kéne merülnie drasztikusan.Hmm éjszakára lövöldözd ki az összes háttér appot és tedd repülő módba a telót. Utána csekkold.
Greenify nincs GB-re, pedig azzal elég sok akku időt meg lehet spórolni. -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Gyári 2.3.6 os telónál ezek az értékek normálisak? Mintha hamar merülne. Vagy csak nekem tűnik úgy?
Jelenleg 34% on van az akku, és a Gsam szerinti adatok ezek:Kernel (android OS) 45,2 %
cpu használat: 1:45p
ébren maradt :2ó 5p
képernyő: 39% -
aelod
veterán
válasz
bad-Mc2 #10788 üzenetére
Nova Thor settingsben állítottam be, de ott is swype-ra van állítva tehát nem koppintásra. Utóbbival nem volt jó, hasonló bugok voltak mint amiket te is írtál. Jó dolog ez csak elhúzom és feléled és ha le akarom zárni akkor az értesítési panelra koppintok 2x és kész. (ezt nem tudom már hol állítottam be, de sztem gravityboxban talán)
-
bad-Mc2
tag
A Novathor settingsben kapcsoltad be vagy a terminálban?
Ha a terminálban akkor reboot után is megy tovább rendesen? Nem kell újra bekapcsolni?
Ill. Ha a Novathor ban izzitottad be akkor nem volt olyan, hogy feléled a telefon, de nem reagál utánna a touch? Nem lehet feloldani a kijelzőt? Mert akkor lehet én is feldobom megint a kernel újabb verzióját.. -
bad-Mc2
tag
Nekem EZ a cikk nyujtott némi támpontot..
De nagyon én sem néztem még utánna az ütemezőknek.. majd talán egyszer rászánom magam..
A fentebbi kérdésedre a rootexplolerrel kapcsolatban pedig, passz,de sztem a rootexplolerben van a hiba!
Prőbálj ki egy TotalCommandert, tudja amit a rootexploler,csak mégtöbbet..Gyula: nem tudom miért, mondjuk én nagyon régen formáztam a preload-ot..de nekem akkor engedte..
-
Gyula196906
senior tag
Hmmm
A format preload-ra nekem is hibát ír...
Vajon miért? -
bad-Mc2
tag
Hyhy! Nem kell hozzá.. Már beletették az alap 05.30as buildbe.. A Novathor settingsben van.. Csak néha elszáll a touchscreen tőle, és csak a reset segít.. Viszont ha felteszed a kernelt mellé, akkor terminálban kell bekapcsolni, és a Novathor settingsben lévő opcióval nem tudod kapcsolgatni..
Hjam és ette az aksit nálam.. És ami még trefább, hogy ujra indítás után újra terminálban kell aktiválni, ha fent a kernel..Ugyhogy most nálam offolva van még nem javítják..
Szerk.: Hjaja, zip-el megy recobol.. -
bad-Mc2
tag
Ahham.. Nekem ez van fönt.. Nem rossz, de a tap2wake nem megy benne.. Meg ma kicsit lehalt reggel.. System ui. állandóan leállt.. Reboot oldotta meg csak.. De eddig minden jó volt vele..
Hjam Update megy recobol.. Wipe cache meg dalvik, aztán rom, és Ronin féle slim gappsot szoktam ranyomni rom után.. És kész.. -
aelod
veterán
Itt a 2014-05-13-as build-et próbálta már valaki?
Nekem a 2014.04.25-ös van mennyiben újabba a cucc illetve a frissítés CM-nél simán recoból .zip update-el megy? -
aelod
veterán
-
tb83
tag
válasz
bad-Mc2 #10773 üzenetére
Köszi a választ!
Nem buheráltam még, úgyhogy a legfrissebb telenoros 4.1.2-es android van rajta. Elvileg 482-t ír a feladatkezelőben RAM-ra.
Akkor először az odinos dolgok, oké vettem
Ezt a CM11-et utólag kell mindezek után feltenni? Találtam egy ilyet: LINK. Ez mennyire jó, illetve mennyire használható? (A mobilnet és a GPS lenne a lényeg, hogy ne legyen bajos.)
Biztonsági mentést nem kell csinálni? Nem az adatok a lényegesek, hanem, hogy esetleg majd valamikor helyreállítható legyen, ha baj lesz.
-
aelod
veterán
Észrevétel:
Root explorerrel létrehoztam egy mappát az sd kártyán amiben a stock kk hátterek vannak (Cm11 témák letöltése és váltogatása után eltűntek ezek a hátterek) ám ezt a mappát a galériában nem látni. (Jogosúltságok kiadva megfelelően)
Másik.
Ugyan csak root exp.-ben nem tudok fileokat kivágni és beilleszteni másik mappába. Kivágom beillesztem, dolgozik aztán nem történik semmi. Csak copy-paste megy rendesen.Lehet, hogy ezek a program bugjai?
Tc Cm11et használok.
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Feltettem cm10.1-et, borzasztoan gyors lett a telefon, hihetetlen, hogy mennyire lefogja a gyari rendszer ezt a telefont. Viszont nincsen mobilnet, ez mitol lehet? elvileg bugfree a rendszer, ( Rox fele ha jol emlekszem.)
apn-nel van pannon net meg telenor net is, de nem nincs semeikkel net. -
bad-Mc2
tag
Első kérdés, milyen rom van a telefonon? Mennyi a használható rám?
Érdemes -e az mg2-t feltenni..
Amúgy amit leírál, teljesen jó.. csak FORDÍTVA kell csinálni.. Előbb az odin és az mg2 rom felrakása, utánna jöhet a root, a leírtak szerint!
Névjegyeket mindezek előtt szinkronizáld fel a gmailes címtárba, ne szenvedj a kiessel!
A cm11 egy Android 4.4 alapú custom rom.. Hát az összes használható, de még bugosak egy picit! -
tb83
tag
Sziasztok!
Sosem rootoltam, viszont most véglegesen rászántam magam, hogy felteszek egy jobb rendszert, mert idegesítően lassú kezd lenni a telefon. Egész nap ezt olvasgattam, hogy hogy is kell és szeretném a segítségeteket kérni, hogy jól gondolom-e:
A rootolást eszerint végzem el:
Link1
Ha megvan a root, akkor letöltöm azt, ami itt van (Magyar Független XEH JB MG2 624MB ram):
Link2
Elindítom az odint, majd bekapcsolom a telót egy home+hangerő le+ bekapcsoló gomb kombóval, utána összedugom a gépet és a telefont. Az odint beállítom az nggabis link szerint és kész is.
Jól értelezem a dolgot?Még lenne pár kérdésem:
Mi ez a CW11? Hogy tudom ezt feltenni és melyik a legstabilabb?
Működik a swype?
A névjegyeket a Kiessel tudom visszatenni?
Biztonsági mentést hogy csinálok?
A telefon telenoros, van valami külön beállítás emiatt?
A telefon ettől még kártyafüggő marad gondolom. A mobilnettel nem lesz gond?
Főként telefonálásra és GPS navigációra használom a telót plusz egy kis Facebook, viber, gmail, illetve egy kis játék (Clash of Clans). Ezekkel kapcsolatban lehetnek gondok?
A play áruház működik?A tudásom eléggé kezdetleges ezen a szinten, így kérlek benneteket, a lehető legegyszerűbben válaszoljatok! Köszönöm!
-
riverrider80
csendes tag
Ápdét: találtam official sima magyar rom-ot, szóval megoldódni látszik a kérdés, már húzom is lefelé
-
riverrider80
csendes tag
válasz
coyote55 #10769 üzenetére
Az alkalmazásokat majd feldolgozom valahogy, a lényeg az volt, hogy ne legyen funkcionálisan tégla a telefonból, a függőség meg tulajdonképpen mindegy mert az egyik sim-em telenoros a másik t-s, Mobilnettel meg talán megbirkózom, bár nem létszükséglet, mert az egy harmadik sim-ről megy többnyire egy akksis mobil router-rel (ne is mondjátok, 2 telefon + tablet, ilyen ez a "popszakma"
Köszi a segítséget Coyote55!
-
coyote55
őstag
válasz
riverrider80 #10768 üzenetére
A következmények: pár Telenor függő alkalmazásod eltűnik, ellenben kapsz cserében nagyrészt működésképtelen T-Mobile alkalmazást...
A telefon működik, továbbra is Telenor függő marad.
A mobilnet beállításokkal kell majd birkóznod. -
riverrider80
csendes tag
Sziasztok!
Eddig minden motyómat OTA-n frissíthettem, így nem sok tapasztalatom van az ODIN-os rom mókolásnak. Van egy Telenor függő ACE 2-esem és tegnap szúrtam ki, hogy letölthető a hivatalos Jelly Bean frissítés. Viszont a rom listában csak TMH (T-mobile Hungary) verziót találtam. Mi van ha ezt felrakom rá? Elkúródik? Marad Telenoros? Vagy mi várható? Lehet triviális a kérdés de ezen a téren csak mezei felhasználó vagyok, megköszönöm ha tudtok okosat mondani. Köszi!
-
bad-Mc2
tag
-
bad-Mc2
tag
Maclawos verzióban nem tudom.. Ott sztem nem lehet.. A TC-sben tudom csak..
A Novathor settingsben van.. Az advanced/haladó menupont alatt..
Tocika:
-wipe data/factory reset
-wipe cache
-Advanced alatt wipe dalvik
-mount and storage alatt: mountold a system, data, preload meghajtót utánna nyomj a format system, data, preload-ra.. Így már menni kell neki! Ezután rom, majd én is a Ronin által ajánlott gappsot javaslom, ezután még egy wipe cache+dalvik cache és kész.. -
aelod
veterán
A gravity box KK-ban hol találom a BLN beállítását?Közben rájöttem, hogy ebben nincs is.
CM11ben hol tudom buzgerálni a BLN controllt? -
aelod
veterán
A gravity box KK-ban hol találom a BLN beállítását?
-
ronin79
addikt
válasz
Tocika #10758 üzenetére
Ha hibár ír formatnál akkor valami gáz van mert ilyesmit nem kéne. Gapps elméletileg jó amit próbáltál, annyi hogy nem ace2-re van optimalizálva (régi play szolgáltatásokat tartalmaz és nem 480x800-as felbontásra).
Én az aromát javaslom (nem csak mert én készítettem, de ez teljesen friss és személyreszabható), ha csak végigklikkeled akkor csak a minimális cuccok fognak települni amik szükségesek a rendszerhez. Itt megtalálod, majd talán holnap frissítem ace2 topikban is. -
Tocika
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a saját névjegyeket összekapcsoltam a facebookos névjegyekkel, akkor úgy szinkronizálódjon, hogy a következő szinkronizáláskor már eleve összekapcsolva töltődjenek le a telefonra ?
-
bad-Mc2
tag
válasz
peti0726 #10753 üzenetére
Hjam.. Nagyjából.. CMnél nem megy még a rombol ota-n frissítés! Sd-re teszed a romot, majd cwm-ben csak wipe cache+wipe dalvik, utánna mehet a rom, meg a (Light) gapps (Hozzáteszem, szerintem a gapps opcionális, nálam volt, hogy csak a romot tettem és ment minden tovább gapps újra rakás nélkül)
Tocika: cwmben, mount and storage menüben van format system meg format preload (csak arra figyelj, hogy ha format systemet nyomsz, valszeg nem fog bebootolni a rendszer, úgyhogy a format után tedd fel a romot újra, aztán a gappsot is..
Aelod: Nos igen, próbáltam.. Fél siker!
BT egerem van, azzal teszteltem..
Telefon látja, párosodik vele, felismeri, hogy egy egér, a beállitásaiban meg lehet adni hogy használja mutatóeszközként.. DE (és most jön a feketeleves) Miután párosítottam, és ott van a párositott eszkozoknel, nem hajlandó hozzá csatlakozni.. És így nem is tudom használni.. Én CM-el próbáltam, lehet stock rommal Meg frankón, mert elméleti síkon menni kéne neki!
Valamint, kiprobáltam a note 10.1-el is az egeret, tudtam csatlakozni és használni is..azon stock JB van.. Igaz az otg képes, de ez itt sztem nem befolyásolja a dolgokat! Úgyhogy még kéne próbálni Stockon..
-
Tocika
aktív tag
válasz
ronin79 #10752 üzenetére
Innen próbáltam feltenni a Full, és stok csomagot: [link]
De nem engedte... mert hogy nincs elég hely így maradt a mini pack....
De amúgy melyiket érdemes felrakni?
A wipe system/preload azt hol tudom csinálni?
Én olyat csináltam telepítés előtt ,hogy : wipe data/factory reset és wipe cahce partition. -
peti0726
csendes tag
CM-et frissíteni csak simán úgy kell, hogy felteszem sd kártyára és és futtatom? ha csak verziót frissitek akkor nem kell végigmennem minden procedurán újra és újra minden frissítésnél ugye? egyébként a "gyári" cm frissítés nem igazán műkődik ha szabad megjegyeznem...erre van vmi más program is? (amúgy maclawos vagyok)
-
Tocika
aktív tag
Hali!
Felraktam a cm 11-et.
A gapps telepítésénél hibát ír ki ,hogy nincs elég hely!
le lehet valahogy pucolni a rendszer particiót? Vagy érjem be egy minimal Gapps packel? -
rmartin94
aktív tag
Ha Galaxy Ace 2-t állítok vissza Jelly Beanről Gingerbreadre, akkor az orosz ROM felrakása után tegyek fel rá másik ROM-ot, hogy legyen benne magyar, vagy ebben is van?
-
gahen
tag
Aki CM11-et használ, futtatási környezetnek ART-ot használta már?
-
-
aelod
veterán
Körkérdés:
A telefon tud bluetooth-on kommunikálni billentyűzettel? Esetleg egérrel?
-
-
ritmokrisz
csendes tag
Ujjraraktam és megy a kamera is elég gyors eddig, kíváncsi leszek menyit fogyaszt a tc kernellel.
Köszönöm bad-Mc2 -
bad-Mc2
tag
válasz
rozsi71 #10736 üzenetére
Hát én már TC-set nyomom, mert a maclaw féléhez nagyon megálltak a frissitések.. Mióta a másik van fönt, maclawoshoz sűrűbben jön mint ehhez..
Agyalok is rajta, hogy melyiket használjam inkább..
Aelod: passz, nagyjából ugyanannyi mint nélküle..Maclawos sztem többet bírt mint ez.. Gondolom az 1ghz-s OC kozrejátszik..
Tocika:Háát passz.. Sztem ha tényleg nem használod annyira akkor kevés az az 50% de amúgy meg nem olyan rossz az.. -
Tocika
aktív tag
válasz
bad-Mc2 #10722 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Sikerült nekem is szinkronizálni.
Egy olyan kérdsem lenne, hogy mennyit kellene bírni az akksinak cm 10.2 mellet, ha szinte nincs is használva a telefon?
egy nap alatt 50%-ra lemerül. úgy hogy nincs nyomkodva, nincs adatkapcsolat, csak wifi. és ey két hívás fogadás.
Az akkumulátor menüpontban az aondroid os 50-65 % ig szokott lenni. -
rozsi71
tag
Maclawos CM11-et nem használ már senki? Jó pár frissítés érkezett hozzá, ha valaki feltette kíváncsi lennék hogy szuperál.
-
bad-Mc2
tag
válasz
ronin79 #10730 üzenetére
Hmm.. Hát ezt is megértük...
Aelod: Hát erre még én sem jöttem rá..Ártani nem árt, de hogy sokat használ-e azt nem tudom.. A Rox féle TC cm-ben sztem majdnem ugyanez a kernel megy alapjáraton.. Talán egy icipicit gördülékenyebb meg a processzor ütemezök jobban be vannak lőve, de erre sem tenném a fejem.. Rossznak nem rossz.. Mondjuk ez a tap2wake nagyon eszi az aksit, ki is kapcsoltam..
-
ronin79
addikt
Bad-Mc2 nem nyert mert én most passzolok
Nem tudom mi okozza pontosan, de ilyen ramfogyásra és launcheres gondokra van az Ultimate Jar Power Tools=- w/Maximum MultiTasking Mods. Mondjuk a nevéből eléggé egyértelmű mire van, növeli a multitaskingot, de játékosoknak nem ajánlott. Topikjában lehet bonyolultnak tűnik a használata, de pofon egyszerű mert csak le kell tölteni, kicsomagolni, telót összekötni pc-vel és indítani a progit ami mindent megcsinál automatikusan, csak néha kell egy enter vagy yes-t nyomni
(#10729) edem96
Root van?
-
edem96
senior tag
Az volna a kérdésem, hogy felraktam ezt a gyári 4.1 ROM-ot és elég halk a telefon fülesen keresztül... Ezen lehet valamit mókolni?
-
bad-Mc2
tag
válasz
ritmokrisz #10727 üzenetére
Nem kell hozzá odin.. Kernelt is meg akár a romot is cwmből elég feltenni..
Kernel:
-cwmben csinálj egy backupot (biztonság kedvéért)
-Aztán install zip kiválasztod a kernelt majd ha fentvan akkor
-wipe cache
-Advanced alatt wipe dalvik
-reboot
Az új rom feladása sem vészes..
-cwmben backup
-wipe cache+wipe dalvik
-install zip kiválasztod a romot majd ha felment akkor
-install zip és felteszed a hozzávalo gappsot (Ronin féle aroma gappsot javaslom)
-majd ha ez is felment akkor megint wipe cache +wipe dalvik
-reboot
Ennyi, vagy ha romot is meg a kernelt is akkor rom Gapps kernel a sorrend.. -
ritmokrisz
csendes tag
Sziasztok!A TC Kernelt hogyan kell fel rakni pontosan?Csak odin-nal lehet?Elnézést a szerencsétlen kérdésért.A feleségem telóján még a cm10.1 -es van állandóan fagyogat .[TeamCanjica] 14,05,03 CM 11.0 felrakásán gondolkozom .Vélemény?Köszönöm a válaszokat!
-
aelod
veterán
válasz
bad-Mc2 #10725 üzenetére
Na örülök, hogy az átlagjúzer is hozzá tudott szólni érdemben valamihez
A "behegesztett" cm launcher csinálja. És mikor "végez" visszaállítja a "gyári" karikás cm hátteret.Nem volt ezek közül bepipálva egyik sem. Hát most benyomtam, lehet tényleg elfogyott a RAM és nem kezelte ezek hiányában rendesen.
-
bad-Mc2
tag
Hy!
Nah király, megléptem ezt a szinkronizálás dolgot is..tényleg gyönyörűen hozza a dolgokat!
Passz, milyen launcher? Nálam még nem volt ilyen gond.. (Nova)
Bár lehet vmi memoria kezelési gond.. KSM gondolom be van kapcsolva..asszem default cm11 nél..
Beállítások/teljesítmény/memoria
Ha nincs probáld meg bepipálni, hátha az a gond..
vagy a launcher beállításait kéne átnézni..
Vagy Ronin jön én 2 szóbol elmondja mi a baja.. -
aelod
veterán
válasz
bad-Mc2 #10722 üzenetére
A google naptárat szinkronizálni kell az Fb-vel a gépen és a teló gyári naptárja gyönyörű szépen kijelzi az Fb-s eseményeket.
Más.
Cm11 nél ha valami memóriaigényesebb appból kilépek és le akarom húzni az értesítési sávot nem reagál rá, egy pillanatra fagy és utána újraindul a launcher lezárt képernyővel. Ez miért lehet és másnak is volt már? -
bad-Mc2
tag
válasz
bad-Mc2 #10722 üzenetére
No, hát nálam teljesen jól működik!
Igaz a címtár ürítésével integethetek a statisztikáimnak és a hívás előzményeknek..de mind1! Úgyis most indult a hónap nemrég.. Következő hónapban már pontosabbak lesznek..
Más: Felpakoltam az új TC kernelt.. A knock2wake miatt.. Meg beállitottam a swipe2waket is rendesen.. Most már minden frankón működik...1 bajom van csak vele..méghozzá az, hogy terminálban kell bekapcsolni, és ha ujrainditom a telót,akkor nem tartja meg a beállítást..
Mondjuk ha minden jólmegy jön az új TC-s build hamarosan, amiben a NovaThor settingsbe már beteszi Rox, aztán ugy már csak megtartja roboot után is..
-
bad-Mc2
tag
válasz
Tocika #10715 üzenetére
Hmm.. Ez egész jónak tűnik, szerintem én is kipróbálom majd..
1.Mentsd el az összes névjegyed a googlere.
2.A beállítások/alkalmazások/osszes/névjegyek tárhelye alatt nyomj egy adatok törlését
3.Töröld az FB fiókot a fiókok közül
4.keszíts biztonsági mentést a contctprovider.apk-ról (itt írja hogy hol találod.. Totál commanderel vagy rootexplolerrel odamész, csinálsz egy másolatot róla, bár ha van helyed az sdn az egész előtt csinálhatsz egy cwm backupot, akkor ezt a lépést kihagyhatod, mert ha gond van akkor azt vissza tudod állitani)
5. A romodnak megfelelő zip-et cwmből felteszed. (ha valamiért nem akarja akkor manuálisan a zipben lévő contctprovider.apk-val felülirod az eredeti-t amiről a másolatot csináltad. Majd visszaállitod a jogosultsáait (erre remélhetőleg nem lesz szükség és működik a zip)
6. Ujrainditod a telefont
7. Szinkronizálod a Google és FB fiókod (mondjuk az FB - t előbb újra hozzá kell adni sztem..)
Nah kb. ennyi a sztori.. Nem olyan macerás..
Mondjuk ez csak a névjegyekre megoldás.. A naptárra meg vmi olyan naptár appot kell használni ami tudja kezelni az FB-t is.. Tuti van belőle kismillió.. -
edem96
senior tag
Köszi!
És arra tud valaki valami megoldást, hogy pl. az NFSMW-t hogy tudom telepíteni? Meg hogy az FF6-nál miért indul újra a telefon?
-
Doggy dog
senior tag
válasz
coyote55 #10717 üzenetére
A letiltásnál erre [link] gondoltam root nélkül.Ez olyan lehet,mint a TB fagyasztás,hogy ne fogjon a ram-ból.Először +próbálnám root nélkül neki,mert az én telómon is nem tudta mire való és kipróbálta
Annyira nem örültem neki.Köszi hogy válaszolsz (tok bad-Mc2-vel) ezeréves kérdésekre,ráadásul gyári rommal kapcsolatban!(Én is cm-ezek,de először egy könnyen átlátható gyárit próbálnék meg neki összehozni) -
-
Doggy dog
senior tag
válasz
coyote55 #10710 üzenetére
Először megnézzük hogy megy neki gyárival,de azért megnézem ezt a "Minimal-t"!
A gyáriban ha letiltom az alkalmazásokat ami nem kell az ugyanaz,mintha T.B.-al fagyasztanám és nem futkosnak a háttérben és nem foglal memóriát??Illetve ha felraknám a no frills-t akkor se tudnék állítani a gyári romon min-max órajelet és governort? -
Tocika
aktív tag
válasz
bad-Mc2 #10714 üzenetére
Hali!
Koszonom Az eddigi segítséget.
Ezt találtam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064859&__utma=248941774.95474289.1399793748.1399793748.1399793748.1&__utmb=248941774.1.10.1399793748&__utmc=248941774&__utmx=-&__utmz=248941774.1399793748.1.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none)&__utmv=-&__utmk=197290924
Próbálta Már valaki? Nem igazán jó Az angolom így nem értek mindent... -
Tocika
aktív tag
Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehet szinkronizálni a facebookot cm10.2 vel ?l, mert nekem kiírja, hogy szinkronizálás, de nem történik semmi.
Nem ad fel lehetőséget. a naptár szinkronra se a névjegyekre semmit....
Előre is köszi! -
edem96
senior tag
Helló!
Ma egy ilyen készülék tulajdonosa lettem, és az volna a kérdésem, hogy a telenoros készülékre melyik a legfrissebb android verzió, ami hivatalos?
-
aszti75
senior tag
-
bmwm3
tag
Sziasztok!
Hol találok leírást cm telepítéshez? Olvasom, hogy valami temp rom is kell... Olyat még nem csináltam. Tudna valaki linkelni egy útmutatót? (angol vagy magyar tök mindegy)
Köszi!
-
bad-Mc2
tag
válasz
Doggy dog #10705 üzenetére
Elvileg a superuserben van egy unroot opció.. Odinnal feltett custom rom vagy custom kernel növeli csak a számlálót..
Más: rendeltem ebayről egy kis kütyüt, az usbbe kell bedugni, ha ki van kapcsolva a teló, és bekapcsolja a telót download módba.. És ami mókás, hogy nem odin módot ír bal fönt pirossal, hanem factory módot.. És elméletileg ha így indítom akkor bármit rátehetek nem ugrik a számláló.. Valami javító cuccos(USB jig download dongle) , arra jó ha már a hangfel+home+bekapcsoló sem kelti életre a telót.. Mókás, csak még kiprobálni nem tudtam.. -
Doggy dog
senior tag
Bocsi az ismétlésért,de hátha tudja valaki!
"Ha jól néztem nincs unroot,csak odin gyári felrakással?!Root-tal ugrik a számláló?Illetve 1fájlosat itt is úgykell,hogy pit+ one pack. repart nélkül?"
Ha úgyis van root,akkor érdemes a felesleges appokat törölni,vagy inkább fagyasztani?Gyári rom +van,ha újra kellene rakni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest