Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
A Segítségeteket szeretném kérni!
Van egy T-s Ace 2-m, hozzá tartozó GB-vel..És már nagyon JB-t szeretnék..
Beugrottam egy Samsung bolt/szervízbe, és voltak olyan jó arcok az ottani srácok, hogy felteszik rá a gyári 4.1.2-t ha beugrom a garanciával..Ami teljesen jó és feldobott, mert egy örökkévalóság lesz mire kijön a T-s brandelt rom.. Viszont elég sok HSZ-t elolvastam itt, és eléggé negativan vélekedtek a gyári MG2-MG1 ről..
Legfőképpen ez a memóriás anomália zavar..illetve nemtudom eldönteni, érdemes-e felrakatni a gyári 4.1.2-t..
Mennyi lesz a memória ha rádobják a T-s GB-re a gyári JB-t? Ha a már említett 480Mb-re csökken akkor mennyi "mókolást" kell majd eszközölnöm a 624-hez majd? Illetve,hogy ebben tudna-e majd nekem segíteni itt valaki?
Válaszotokat előre is köszi!
Üdv, bad-Mc2ui.: Hjajj és még egy dolog. Van egy SII is a családban, ott frissítettem JB-re, és elérhetővé vált az SIII-ból ismert tekintet figyelős feature..ez működik majd az Ace 2-n is ha fent lesz a JB?
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Köszönöm Szépen a válaszokat!
Akkor azt hiszem, felkerekedek és ellátogatok a Samsungba..
De ez a tekintetfigyelős nagyon-nagyon fog hiányozni belőle!Nagyon csúnya dolog hogy ez kimaradt.. Nem is értem miért..:S Anno az SIII-nál azt mondogatták, hogy külön szenzor intézi a dolgot, és ezért nem lesz más készülékben, erre most frissült a T-s SII-m, és láss csodát volt benne.. A kis Ace-m meg kimarad a buliból..
Gépész: Melyik Samsungban frissítették? Bp?New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz KrissszG #6952 üzenetére
Sziasztok!
A gyári JB már kb. Július közepétől elérhető..
És MA eljött a Várva-Várt nap... El sem hiszem, hogy eljött.. Leborulok aTmobileTelekom HU gyorsasága és felhasználóbarátsága előtt.. Muhahaha..
De a lényeg a lényeg.. Kiessel megy fel éppen az uj soft..(legalábbis azt hiszem.. most eltünt a tálcámról az egész kies míg írom ezt a postot..remélem megy majd tovább..)
Viszont OTA még nem volt frissíthető De ha felmegy így akkor igazából lényegtelen is!New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Kiesem a backup közben leállt.. Így még passz, most nyomtam egy rebootot,mert a kies frissítés után ezt nem tettem meg..így remélhetőleg zökkenőmentesen végigfuttatja majd a telefonfrissítést is..így még nem tudom megmondani sajnos.. De ahogy megleszek már írom is a tapasztalataimat.. De amúgy ez szinte lényegtelen..Szaby59-nek hála..hisz ha 482 lesz akkor fel kell pattintani a fentebb leírt 624mb-s modot és úgy tuti a több mem..legalábbis mindenki ezt írja fentebb..
Te, már frissítetted? mennyi memória maradt?New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
No, felment..
Hááát...ööö..482 a memória.. és...khm... nagyjából használhatatlan a teló olyan lassú mint a dög.. nem akartam FR-t a sok alkalmazás miatt, de asszem az lesz belőle meg megy fel Odinnal a 624mb-s történet.. Értesítési sávból, 1 e-mail betöltése kb 20mp..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz Welasquez #7002 üzenetére
Szia!
No, én megvagyok a frissítésekkel.. Minden szép és jó..
És akkor Alma+Alma módszer:
- T-s Ace2-re Kiessel felment a JB.
-én ezután rootoltam a már leírt módon majd (deszerintem ez nem kell feltétlenül) Ez a lényeg:
- Odint elindítod úgy,hogy jobbklikk, "futtatás rendszergazdaként
- Telefonban: beállításoknál: Fejlesztés és ott USB hibakereséshez pipa
- Telefon kikapcs, majd home+le+bekapcs majd ha megáll akkor felfelé gomb a "továbbra" és bejön a download mód , USB kábel bedug (közben win felismeri és feltelepíti ADB eszközként a telót
-Odinban a PDA-hoz betallózod a fent emlitett TAR-t
Majd start (nekem kb 15 mp után készvolt, ujraindult a teló recovery módban, ott rebootra nyomtam és kész..
No, nekem ennyi volt.. és így Rootolt, 624mb ramos T-függő 4.1.2 van fent most és így egész gyors és használható..
Köszi minden előző hsz-ért ami segített a mókolásokban! Szaby59-nek és a többieknek!!
Üdv: bad-Mc2New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz GEPESZ66 #7235 üzenetére
Nekem GB-n Opera volt..ott teljesen megvoltam vele elégedve.. JB-t elsősorban a Chrome miatt vártam nagyon..ahogy megérkezett a frissítés ment is rá a Chrome....de....öö...hát, hogy őszinte legyek nem az igazi.. Kicsit lassabb, illetve már többször lefagyott.. de ami azt illeti én még reménykedek így maradt még.. mostanában hálistennek nem volt vele gond...sztem egy próbát megér..ha nem jön be,uninstall és kész
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz CJKrisz #7238 üzenetére
Nem, jól láttad,hogy nem láttad.. Ez
sajnoskimaradt.. Én legalábbis örültem neki..nem egyszer ébredtem fel rá éjszaka.. (pedig le is vettem a hangot éjszakára,de a rezgésre is sikerült )Más: Szemezgetek a ROM-okkal, gondolkozom rajta, hogy lecserélem a stockot valami másra..Olvastam előrébb, meg xda-n, 1-2 romrol.. Lite, CM10, miui.. kérdésem az lenne, hogy érdemes-e piszkálgatni?
Láttam itt a Lite-ot mondtátok, hogy jó, de elég sok emberkének CM van fönt, Miui-ról nemsokat hallottam.. Melyiknek milyen előnyei vannak? ill. hátrányok?[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz Rapovsky #7271 üzenetére
Nálam így megy normálisan..:
Telón: Beállítások/Egyéb beállitások/Usb beállítások ott csatlakoztatás a számítógéphez gomb, utánna usb bedug, win felismeri, majd a telón lent Usb tár csatlakozatása és utánna látja külön mind2 meghajtót a win..
Dióhéjban nálam így megy..hátha segít..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Kis "apró" segítséget szeretnék kérni... ^^
Stock T-s JB + ROOT + 624-es mod-ra illetve e-helyett szeretnék feltenni egy LiteRom + Dkernel kombinációt..(Mivel ezt már többször írtátok, hogy jó) eddig azt hittem, hogy nem egy nehéz dolog, de egy kicsit elbizonytalanodtam, itt az előző 1-2 oldalnyi hsz közepette.. :$ Hogy csak cwm-en keresztül megy sdcard-rol meg hasonló, ill. hogy ott sem teljesen ment.. és ebben kérném valaki hozzáértő , vagy már ezt a párosítást használó segítségét..Jó-e hozzá az az Odin amivel a 624-es modot felraktam (asszem 1.63-as vagymi ) Hogy, hogyan milyen sorrendben rakta fel, mikre kell extrán odafigyelni stb.. illetve, h. ha mégsem jönne be, akkor az első HSZ-ben leírt full NAND-d backupal, hogyan is és mire tudom visszaállítani? Jöhet akár pm-ben is annak is örülnék, de akár itt is szívesen olvasnám, hátha másnak is segít rajtam kívül.. Előre is köszönömszerk: Ill,ha bármi balul ütne, ki sammobilrol leszedett: I8160XXMG2_I8160TMHMG1_TMH visszarakása megoldható? igy egy stock T-s JB-m lenne utánna? bocsi a sok buta kezdő kérdésért.. ^^
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Nekem most lesz egy éves szeptember közepén, és egy szemernyi kopás sincs a krómon.. És még azt sem mondanám, hogy nagyon vigyázok rá..hátulján már van néhány karc, fólia pláne kopik nálam, azt cserélgetem maximum
Más:
Feltettem az nggabi féle romot tegnap..Elég jól szuperál eddig..
Egy gondom van, ha fut a waze, egy idő után, magától újraindul tőle a teló... valakinél produkált már hasonlót? Lehet a Wazével lenne a gond? GB alatt nem csinált ilyet..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Hali!
Felmerült egy olyan érdekesség, hogy mikor rákérdez a telefon, hogy mivel folytassa a következő műveletet (ha még nincs alapértelmezésként beállitva semmi)..pl. böngészőben egy youtube videóra katt, felugrik egy popup,hogy youtube, vagy chrome, vagy videolejátszó..stb. fejezze be a műveletet..(szerintem mindenki tudja mire gondolok) És akkor a lényeg: Van a popupban alul 2 gomb "Mindig" a másik pedig "Csak egyszer", namost nálam megváltozott a gomb felirata.. "Telefon" és "fülhallgató" felirat van az előbbi 2 helyett..
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van ötlet,hogy mitől lehet? Vissza tudom állítani valahogy szerintetek? Illetve, a jobb, vagy a baloldali gomb a "Mindig"? (mert gondolom ez nem változik)
Válaszokat előre is köszi!
Üdv,
bad-Mc2New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
"Legszuperebb" youtube alkalmazás nálam sem megy rendesen.. teljes képernyőn nincs tekerősáv..
Frissítések eltávolítása és újrafrissítés sem segít.. mivel rendszer app lesz a frissítések eltávolítása után, így leszedni sem nagyon tudom, hogy újra tegyem.. szóval ennyi..még jó, hogy nem használom túl sűrűn..youtube-ra ott a tablet, vagy leszedem Bestube-al a videót és megnézem abban, vagy más lejátszóval.. Csak azért idegesítő, hogy ilyen alap dolgok nem mennek rendesen..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7704 üzenetére
Igen, az ngabi féle repartos JB... Előtte kies-es stock JB + Szaby féle 624es moddal de az igazából lényegtelen is már a repartolás után.. :-D
Nekem amúgy úgy tűnik, hogy az új YouTube és a stock JB nincs jóban.. Nem készülék specifikus a dolog, mert asszony SII-én is jelentkezik a hiba... Azon kies-es T-s JB van teljesen original, semmi piszkálás.. És ugyanez a jelenség ott is..[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7712 üzenetére
Hát épp ezért fura, hogy a többieknél a gyárin megy, az sii-n ami szintén teljesen gyári azon sem.. Ezért nem hiszem, hogy a rommal vagy a YouTube-al van a gond..Még launcherre vagy valamelyik más appra tudok gondolni, hogy az nem tetszik a youtubnak de ez az amit szerintem soha nem fogunk megfejteni.. :-) Ahogy a playes hozzászólásokat nézegetem, eléggé sűrű probléma, állati sok embernél előjön.. Így szerintem hamar javítanak rajta.. :-) Addig meg marad így és kész, ha nagyon szükségem lesz a funkcióra leszedem a frissítést, mert úgy megy rendesen.. :-D
Más:
Amúgy a fényerő állítgatás az értesítési sáv jobbra - balra huzgálással dolog csak GB-n ment (egy mozdulattal), JB-n le kell nyitni az értesítési sávot és ott a csúszka.. (De javítsatok ha tévedek) Amúgy erre Lux app az egyik legjobb megoldás vagy Taskerrel lehet még klassz dolgokat elérni ezen a téren (is) , de (nekem legalábbis) elég bonyolultnak tűnt.. De talán egyszer rászánom az időt és kitanulmányozom...New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Kis Greenify kérdés..
Van a fagyasztandó listában 1-2 alkalmazás mellett egy kis felhőcske GCM felirattal..az mit szeretne jelenteni?
Illetve, a Beállítások/Alkalmazások/Futó alkalmazások között, van pl. Szoftverfrissítés meg hasonlófutó alkalmazás ami csak a RAM-ot kajálja, azt kilehet szedni valahogy? Valamint van a Samsung Push Service is, azt sem nagyon használom semmire.. (vagy igen?) No őket hogyan tudom eltüntetni a fent említett listából?Ha leállítom, újra elindul egy idő után, no meg persze ijesztget, hogy gond lehet,ha leállítom.. Greenify nem mutatja ezek hibernálási lehetőségét..
Előre is kösziNew Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7791 üzenetére
Ilyen hiba nekem stock rommal is volt.... még GB alatt...!! JB-n talán egyszer fordult elő...
És nem csak az Android weather, a gyári óra widget is belefagyott, meg külön óra widget is..reboot vagy widget törlés és újra kirakás segített.[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7808 üzenetére
No igen.. Én anno, a launcherre gyanakodtam...volt olyan,hogy 2x kitette az óra widgetet egymásra.. ^^
Amúgy a Clean Master képernyőzárás előtt, segít? vagy épp ez idézi elő.. ez nem világos teljesen..(#7813) Monos84:
Háát, épp ez az aksi dolog a gázos (nálam legalábbis).. Igaz már 1 éves a kicsike, de nagyon szeretem és meg vagyok vele elégedve..Viszont 2.3.6 al, 2-3 naponta töltöttem, most a JB-vel naponta töltögetni kell.. :S Ugyanolyan használat mellett!!
Naponta kb. 1óra Navi: GPS+Max fényerő,
Egész nap mobilnet benyomva, otthon (wifi)
plussz netezés, FB messenger (ami elég változó h. mennyi) , hja és kb 1-1,5 órányi telefonálás naponta..hja és ami a legjobban húzza,hogy majdnem csak a telefont használom órának..tehát napközben elég sokszor benyomom a képernyőt,hogy lássam mennyi az idő.. ) Ezt az energiatakarékos történetet meg abszolút nem használom,mert nagyon visszafogja a teljesítményt..:SNew Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7817 üzenetére
Oh, így már értem.. :-) Most megnézegettem de nem okozott hibát.. De gondolom csak néha jön elő...
Viszont mostanában elég sokat gondoltam rá, hogy kipróbáljak másik romot.. És ahogy látom a CM lesz a nyerő.. Mindenki erre esküszik ahogy látom.. :-) Nos ebben kérnek egy kis helpet.. Pontosabban, hogy hogyan is állják neki.. Kéne backupot csinálnom az első hsz-ben leírtak szerint? Vagy biztonságos a dolog?Ha balul ütnek ki valami, vissza tudom tenni az ngabi féle JB-t?
Melyik verzióval érdemes elsőre próbálkozni? Gondolom, magyarítás nincsen ezeken.. Vagy van magyar nyelvű is? :-D Sorry a láma kérdésekért, de mérlegelni szeretnék, hogy mennyire éri meg nekem ha romot váltok... Mert ez a mostani is éppen eldöcög, csak zavar, h. már kb. mindent kilőttem Greenifyvel és így is kb 70-130 mega marad üresen a 624-ből..(Hozzáteszem így többnyire lagmentes és eléggé jól használható)[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7827 üzenetére
Oh, értem köszi! És ebben az új 10.1esben?;-)
Illetve a telepítésről írsz nekem majd pár sort? Mert olvastam én xda-n egy két dolgot de egy kicsit összekavart.. Hogy ott a 3 file de mégis valahogy Recoveryből kell, de előtte egy cwmet kell felvenni szintén a gyári Recoveryből.. Vagy valami hasonló.. :-) Tisztába teszed ezt nekem (akár privátban is) ha szépen megkérek és lesz rá egy kis időd? Előre is nagyon köszönöm! :-)New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7833 üzenetére
Köszönöm!!!!!!
Amúgy egy picikét még mindig vacilálok... Kyrillos v8 vagy ez az új CM10.1 vagy esetleg Lite Rom.. Nem is tudom melyiket tegyem fel..De márjön a CM 10.1 meg a gapps is lefelé..
Meg persze a CWM is..
Aztán lehet hogy holnap azaz ma fel is teszem a telefon 1 születésnapja alkalmából..hehe Mármint mióta megvettem..
Köszi a helpet mégegyszer! )New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7870 üzenetére
Nagyon köszi, jó lett a videó is nagyon.. viszont minél többet nézegetem, annál jobban és jobban belebolondulok.. nagyon bejön a cucc, szerintem neki is vágok, lementegetem a dolgaim és feldobom..
csak ne kéne ennyit szívni a backuppolással...de azt már megtanultam,hogy szűz cuccal érdemes kezdeni a használatot.. Egy dolog ami elég tréfás a videón, és az az üzenetek betöltési ideje.... jól érzékeltem, hogynem a leggyorsabböö.. piszkosul sokat vár..? De még ez sem veszi el a kedvem..nagyon bejön és kész..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7895 üzenetére
Hm.. no igen..Bár,hangerő dolog annyira nem zavar..mert szinte mindig némán/rezgőn van, játszani nem játszok, videóból is max 1et veszek fel, azt sem nagyon használom..de a youtube-os dologmár kicsit zavaróbb, meg a direkt wifi sem jönne rosszul, bár azt biztos hamar javítja rox remélem..
Még rágódok rajta egy picit azthiszem.. most úgyis mással foglalotoskodtam (mentegetek,hátha mégis este nekiugrok) ...Kicsit más:
Szerintetek usb-s (HP) nyomtatóval lehet valahogy androidról nyomtatni??
Mert annyonyom szeretné az egy szem netbookját tabletre cserélni és a netbookot eladni, viszont arról nyomtatott régen..és elég fontos szempont lenne, hogy tudja a régi nyomtatót használni a tablettel..
Valami ötlet esetleg?New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz hyperspale #7908 üzenetére
Elméletileg amit írt, annak nem kellene ilyet okoznia, más lehet a gond szerintem.. Simet vedd ki, törölgesd meg majd vissza.. Természetesen előtte kikapcs... Majd törölgetés és sim vissza után.. Hátha.. :-) De a tőlem tapasztaltabbak biztos ötleteknek és segítenek majd.. :-)
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz hyperspale #7939 üzenetére
Kissé bicskanyitogató a szitu, nggabinak van szerintem igaza, hogy úgy ahogy van, érdemes visszavinni, de eléggé patthelyzet szerintem.. Mert az előzményekből számomra az derült ki, hogy Te csak a mem-növelő modot tetted fel, ami nem növeli a countert (nálam sem tette, meg szerintem senkinél)..ezen kívül nem változtattál semmit, így a counter növekedés tuti nem nálad volt hanem még a mobilboltban.. Kérdés, hogy a boltban tudják-e hogy hogy állt a számláló (szerintem nem)..
JB-t amúgy sokkal egyszerübb rootolni, ott csak egy zip-et kell letölteni és sdkártyáról "futtatni"!! Gb-n meg Odinozni előtte és ezután feltenni a root zip csomagot.. De javítsatok ki ha hülyeséget írok..(Meg a fentiek csak gondolatmenetek, rám ne halgass, még én is csak lelkes nebuló vagyok itt a többiekhez képest)New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz torrente91 #7982 üzenetére
(#7982) torrente91:
Úgy ahogy írod! Előbb Odin, uj stock arra a kyrillos..
(#7983) peti0726:
Kicsit puskáztam
Installation
FlashableZip:1. Download Kernel
2. Goto Recovery
3. Flash itMás:
Én amugy azthiszem CM 10.1 lesz + D kernel..
Kicsit más kérdés.. a gapps pakkba bele tudok pakolni saját apk-kat is? hogy azt a cm után együtt a többivel feltegye? Ne kelljenkülön telepítgetni? Pl. úgy gondolom, hogy a mostani rendszerből rootexplolerrel kiszedek egy pár nekem kellő apk-t és azt belegyógyítom a gapps-pakkba és azzal együtt flesselem fel?
Vagy ez hülye ötlet?[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #7987 üzenetére
Hmm..frankó..
Akkor maradok először a sima módszernél.. aztán majd kipróbálom ezt a program belemókolós részt is..
De akkor amit most leírtál az a romba becuccolásra vonatkozik, nem a gappsba.. akkor a lényeg hogy ez így járható út.. és a kódrészlet amit beírtál, beteszi az összes data/app mappában lévő cuccot ugyi?
Bár ez még most nem aktuális,hallgatok rád, felteszem csakúgy simán a cm-et + hozzá az appokat kézzel egyenlőre kernel csere nélkül..Ohh,meg még valami, ha már így a D-kernel és rom cserélgetésnél tartunk.. Ha felmegy a CM, rá egy D-kernel, és kijön egy újabb CM és azt felakarom tenni, akkor: Odin > uj stock > arra az uj CM > arra vissza a D-kernel? (a fentebb leírtak alapján ez a metódus jön le, valóban így van?)
Én azért gondoltam a Gappsba integrálásra, mert ha jön ujabb verzió a CMből, akkor abba újra bele kell mókolni majd a dolgokat és úgy telelepíteni, a Gappsba meg egyszer beleteszem és azt flesselgetem fel az új CM-verziókhoz..
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Sima gyári JB > sd kártyára a CWM és a Kyrillos rom > felteszed gyári Recoveryből a CWM-et > aztán CWM recoveryből a Kyrillost és utánna (na ez az amit nem tudok, hogy fentmarad-e a CWM a Kyrillos telepítés után vagy nem, de végülis lényegtelen mert az SD-n még úgyis fent maradhat a telepítés után),tehát ha fentvan, akkor csak ismét CWM-ből felteszed a D-kernelt, ha nincs akkor értelemszerűen gyári recoveryből elősször CWM, és onnan a mehet a D..
De a nagyok javítsanak ki ha valamit nem írtam jól.. mert én most inkább a CM 10.1-re vagyok rágyulladva nem a Kyrillosra Az majd úgyis csak akkor jön, ha kiábrándulok az uj CM-ből a bugok miatt[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Nos feltettem a CM 10.1-et.. a legujabb verziót..de valahogy nem klappol.. pl, hogy nincs képernyőzár.. beállítom a menűben hogy csusztatás legyen, képernyőkikapcs majd kicsit később vissza, és nem kér semmit, ugyanott találom magam mint amikor kikapcsoltam a képernyőt.. valamint ami még érdekesség, hogy nincs play-em.. a telepített alkalmazásaim között megvan, viszont az alkalmazás listában nincs...
meg vannak ezek a modulok a beállítások között.. azt is akárhogy állítom nem változtat semmit..
A telefon kikapcsolás beállítások sem változnak, hiába pipálom be, hogy mik szerepeljenek a kikapcsoló menűben.. Mit rontok el vajon?New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz coyote55 #8011 üzenetére
Hát igen elsiettem..de sebaj.. mondjuk még mindig nagyon bejön, de így ezekkel a hibákkal gyakorlatilag nem tudom használni.. Böngésző sem működik.. pillanatra fehér képernyő, ha elindítom és el is tünik..
A play meg nem tudom hová lett arra is gondoltam hogy a gappsal van baj,mert az alkalmazásindítók között egyedül a Gmailnek van ikonja..még adok neki egy esélyt..felteszek egy nappal előbbi buildet, hátha ott megvannak ezek az apróságok..hja meg egy másik gappsot is, hátha abban van a hiba
Hát akkor megy fel a Minimal zero vagy a Kyirillos próbára, aztán lehet még egy kicsit vissza állok a stock-ra,és várom a csodát..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #8014 üzenetére
No,most boooodogság van..
Nem a rommal volt a hiba..mert abból feltettem az összeset, előtte wipeok, utánna factory resetek, kb. minden permutációban.. Sehogy nem szeretett volna életre kelni..azaz ment de kb semmi nem működött..
Megoldás egy másik gapps volt, nem az ami az xda-s fórumtémánál volt a romhoz ajánlva, hanem kerestem xda-n egy másikat 4.2.2 höz... egy Május 24-i Gappsot tettem fel, és most minden megy.. egy dolgot bánok, hogy nincs rádió.. De az van a kocsiba,úgyhogy az se zavar annyira..a többi feature kárpótol.. csak még messze a testreszabás végétől..Eddig kb.csak az alap dolgokat állítgattam be.. még egy appom sincs visszarakva pl..(#8013) CJKrisz: Tenksz,szólok is asszonynak, hogy frissítsen.. Mert nekem még Youtubeom sincs..
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz #85552128 #8020 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy azt a gappsot tetted fel mellé amit linkeltek? És azzal minden klappolt?
ronin79: Jelentem ebben a 25-i verzióban már hiba mentes a youtube is, nem áll le pár perc után...
FM Rádiót szerintetek bele lehet valahogy hegeszteni? Gyáriból leszedni és külön feltenni az APK-t vagy valami mókolás? Vagy ez így házilag esélytelen? Illetve még 1 dolog amit nem találok, és a stockban van, az a: Hívásjelzésnél az egyedi rezgés készítése, vagy beépített különböző rezgéssémák..
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz #85552128 #8028 üzenetére
Hát akkor nem értem.. Ez volt amivel próbálkoztam.. és kb.meg sem moccant.. wipeoltam mindent CWM-ből kivéve az sd-t, aztán ment rá a cm, mikor feltette a cm-et, utánna instaláltam azt verziót amit írtál, szépen írta is a cwmben a parancssor, hogy cleaning.. utánna hogy installing majd pikpakk kírta, hogy kész.. utánna reboot system now.. és kész..elindult a cm, és kb semmi nem működött.. aztán cwmből egy factory reset, utánna sem ment..aztán kipróbáltam az összes buildet.. és mindután feltettem a fentebb leírt módon a gappsot, de úgysem.. [Innen ] leszedtem az AOSP változatot, és ujra nekiestem az elejétől... Itt, már a gapps telepítés tovább is tartott, meg írt olyat is, hogy "Copy files" És ezután minden jól működött..
Ill.egy kis baj, mégis van, reboot után rögtön kiirja,hogy sajnos a youtube leállt.. De sebaj..ha elindítom,megy szépen
Szerk.: Köszi Szaby59! Meg is van
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #8032 üzenetére
Jééé...bakker, bocsi visszavontam mindent a rádióval kapcsolatban.. Én kevertem a TuneIn rádióval, ami csak egy ilyen netes stream cucc, ami számomra felejtős Viszont ez a SpiritFM nagyon jónak ígérkezik.. ^^
Majd ezt a youtubos dolgot megnézem, meg ezt az 4xMSAA-t is.. bár ez utóbbit nemnagyon tudom, hogy mi, de meg nézem Antutuval..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz #85552128 #8033 üzenetére
Háát, most ezzel májusi dologgal megy szépen minden, de ha új build jön amit felrakok,akkor úgy csinálom majd ahogy javasoltad..
Bár a repartos feltételével van egy kis nyűgöm..Ami inkább vicces..Van egy wind u100-am, és azzal Odinozok, ami mind szép és jó,lenne..csak 1 baj van...hogy nagyobb az Odin ablaka, mint a kijelző, így konkrétan az alul lévő "OK" gomb pont lecsúszik a képről, és nem is lehet sem átméretezni, vagy áthelyezni az Odint hogy látszódjon az alsó gombsor.. De van egy kis trükk..ha rádugom a "nagyobbacska" kijelzőjű/felbontású tv-re akkor látszik az egész.. Csak azért is kicseszek veleNew Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
-
bad-Mc2
tag
Jó, csak nyomni kell egy felfelé gombot, hogy belépjen Odin módba.. (meg fontos,hogy meg kell várni utána,hogy a win feltegyen minden drivert, de ezt a gépen az odin úgyis kiírja)
Amúgy a Szaby féle 624-es mem növelő dolog is elég jól sikerült..bár tény,hogy az nggabi féle repartos,teljesen tiszta rendszer gyorsabb egy kicsit, a teljes újrarakás miatt.. Viszont ha meg szeretnél tartani mindent a telón, úgy ahogy van akkor azt érdemes használni (de ismétlem jobb egy tiszta rendszerNew Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Na, hát ez a CM 10.1 nagyon jó választás volt.. most már pár nap tesztelés távlatából is..mindennel meg vagyok elégedve..teljesen jól megy..bár egy Greenify azért sokat dob rajta..még a cpu governorokkal játszadozom picit, hogy kiválasszam a legjobbat, bár lehet ráteszek egy D-kernelt is, hogy teljesen jó legyen a használhatóság-üzemidő kombináció, de a beépített ütemező sem rossz, de csak kis üzemidő hosszabbodást sikerült elérni eddig.. (Bár ez is bőven jobb mint a stock JB-vel)
Jóság:
Volt régebben téma, hogy hiányzik a telóból az értesítő led és van rá app, hogy az érintőgombok jelezzék, ha van valami elmulasztott esemény...hát ebben a cm 10.1-ben ez beépített feature.. (Igaz még a beállításait nem találtam meg, de működni működik)
Hiányolom:
A swipe billentyűzet..Elméletileg van, és működik is, lehet csúsztatni a betűkön, megy is a "kis kék kígyó" , de sajnos a szavakat nem írja be..Kicsit más: @Ronin79: Cm alatt azt a fényerő állító csuszkát az állapotsorba, hogyan eszkábáltad bele? (Mikor volt, nem szerettem, most hogy már nincs hiányzik egy kicsit.. )
Nagyon más: Kéne nekem, egy jó naptár widget.. Eddig goLauncherem volt, azalatt volt egy GoCalendar widget, ami a leghasznosabb dolog volt a világon, de sajnos, hogy nincs fönt Launcher, nem működik, ha csak külön leszedem a playről.. És valahogy pótolni szeretném.. Van ötlete valakinek? Lényeg, hogy Google Calendarral szinkronizálható és havi bontású legyen a kitehető widget (tehát láthassam a 30 napot egyszerre, és azt is, látszon, h. melyik napra van már betéve esemény)
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #8072 üzenetére
Köszi!
Hm..hááát a gombvillogtatás jó úgy ahogy van... külön programot nem akarok feltenni, annyit nem ér..
A csuszkás dolgon még gondolkozom..de az sem olyan életbevágó.. Amúgy ha már a fényerőnél tartunk, az automata fényerő dolgot nem nagyon értettem, a legördítős modulos résznél van, de ha a beállításokon belül megyek be a fényerő menűpontba, ott inaktív..meg ha jól tudomhardveresenszenzorilag nem is tudja az ace 2 ezt a dolgot..max a Lux progival..
Illetve valahogy bele lehet-e okosítani a tekintetfigyelős dolgot, vagy itt is külön app a megoldás (I See You pl.?)Naptár widget ötlet valakinek esetleg?
@(#8073) sebestyen93: Sorry,én passzolok..nem szoktam játszani..
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz szekfizsolt #8099 üzenetére
Hali!
Nekem van fent egy TotalCommander file-kezelőnek..és ha bemegyek a hang beállítás menűpontba és a csengőhang kiválasztásánál rákérdez,hogy a médiatárból vagy a TC-ből akarok -e hozzaadni...TC-re bökve válogathatok a file-ok között.. Ez sem egy rossz megoldás..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Átállítja a gombfeliratokat 1-2helyen.. (pontosabban 1 helyen érzékeltem, mikor egy új alapérelmezést kínál fel, rákérdez, hogy "mindig" vagy csak "most az egyszer" és itt a 2 gombon "Telefon" és "fülhallgató" feliratot produkál az előbb említettek helyett) én ezt a hibát tapasztaltam csak, de a srácok megijesztettek, hogy lehet még benne, úgyhogy inkább megváltam tőle.. pedig nem rossz móka..
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Rögtön előjött.. Akkor még csak az xda-s változat volt..azóta meg nem is foglalkoztam vele mert romot váltottam.. Apropó rom.. Rox féle cm10.1-et használóktól kérdezném, néztétek már az új Nightlykat?a 28.ai jobb mint az előzőek? Működik nálatok a wifi Direkt? Mert nálam a 25-ei van fent és igaz,hogy benne van már a direkt wifi,de eddig nem sikerült fájlokat fogadni vele..annyi a max,hogy látják egymást a telók,meg össze tudnak "párosodni" de adatátvitel nincs..
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz JoolsNOS #8153 üzenetére
Nincs sajnos..itt a beállítások/biztonság/"gyári beállítások vissza állítása" menü ponttal tudod ezt elérni frissítés után.. (Vagy Recoverybol egy wipe data/factory reset) ugyanúgy a frissítés után.. Kies ilyen kis visszamaradott.. : DD
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz szekfizsolt #8160 üzenetére
Ronin múltkor nekem írta, hogy nincs még D-kernel, 10.1-re.. Meg a Roxkernel v3 sincs még ha jól olvastam.. Szóval várni kell még.. Nálad megy a Direkt wifi? És a billentyűzeten csúsztatással írás?
(#8161) ekko98: Lite, Kyrillos v8, mondjuk én cm10.1et használok, de ez még elég béta..[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest