- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
válasz
Aryon87 #11804 üzenetére
Lehetséges, de szerintem egyenlőre próbáld meg így használni.
CWM recovery van már fent? Ha igen, mielőbb csinálj egy teljes rendszermentést, hogy ha valami gáz van, vissza tudd hozni a telefont ebbe az állapotba.
A telefon látványos gyorsulása a több szabad RAM-nak köszönhető. -
coyote55
őstag
Itt találsz magyarázatokat is: Android-forum
-
coyote55
őstag
válasz
sebestyen93 #11714 üzenetére
Telepítsd fel a Lookout-ot.
Nekem fogott már Play-ről leszedett "tiszta" cuccban lovacskát (trójait), megbízom benne.
Ingyenes a vírusvadász, csak az extra funkciókért kell fizetni. -
coyote55
őstag
-
-
coyote55
őstag
Sziasztok!
A Google Drive-ot használja valaki telefonon?
Valami nem kerek vele, csak azt nem tudom, a program írója, vagy én vagyok a helikopter.
Ha valamit fel akarok másolni a telefonról (az extended SD-ről), akkor a következő történik: elkezdi felmásolni - de ugyanakkor átmásolja a belső SD kártyára is, ami megtelik, és a program hibaüzenettel megáll.
Tud valaki segíteni? -
coyote55
őstag
A Huawei G510 IPS kijelzője is kenterbe veri az Ace2 LCD-jét...
-
coyote55
őstag
válasz
Gyula196906 #11242 üzenetére
Arról ne feledkezz meg, hogy egy pár MB-os apk telepítés után sokkal több helyet foglal el. Másrészt, a telepítés során is keletkeznek átmeneti fájlok, amiket a feltelepített program kiirt, de azoknak is kell a hely, nem a RAM-ban foglalja a helyet.
Ha használod a Link2SD-t, abban szépen látszik, hogy mennyi helyet is foglal el egy apk telepítés után. -
coyote55
őstag
válasz
bebolint98 #11220 üzenetére
Gratulálok, szép munka!
-
coyote55
őstag
válasz
bebolint98 #11207 üzenetére
Szerencséd van. Nem tudom, hogyan, milyen programmal lehetne kiolvasni egy másik Ace2 modem partícióját, azt meg főleg nem, hogyan lehetne beleírni a tiédbe.
Sajnálom... -
coyote55
őstag
válasz
bebolint98 #11205 üzenetére
Okoz valamilyen kárt? Van olyasmi, ami nem működik miatta?
-
coyote55
őstag
válasz
Gyula196906 #11188 üzenetére
És a fogyasztás? Ennek a sebességnek ára van...
-
coyote55
őstag
Root után jöhet a TB mentés. Arra figyelj oda, hogy a mentési könyvtár mindenképpen az SD-re kerüljön!
A TB beállításaiban kell beállítani. Az a legjobb, ha egy fájlkezelő programmal előre megcsinálod a "Titanium Backup" mappát a kártyán! -
-
coyote55
őstag
válasz
szabonagyur #10879 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
coyote55
őstag
válasz
riverrider80 #10768 üzenetére
A következmények: pár Telenor függő alkalmazásod eltűnik, ellenben kapsz cserében nagyrészt működésképtelen T-Mobile alkalmazást...
A telefon működik, továbbra is Telenor függő marad.
A mobilnet beállításokkal kell majd birkóznod. -
-
coyote55
őstag
válasz
T.Timcsy #10307 üzenetére
A telefonból ki kell venni az akksit, alatta van egy címke, rajta az IMEI, MAC, stb adatokkal.
Kikeresed a listából az IMEI-t, kiírod egy papírra. Akksi vissza, telefon bekapcsol, ha végzett az indulási procedúrával, beírod a tárcsázóba, mintha egy telefonszámot írnál be: " *#06# ". Ahogy beírod az utolsó #-t, a telefon kiírja az IMEI számot. Kiírod ezt is, és összehasonlítod az akksi alatti címkén lévővel.
100%-ban egyezniük kell!
Ha a netről új telefont rendelsz, erre semmi szükség, mert lezárt dobozban kapod, a gyárban meg csak nem piszkálták az IMEI-t.
Más a helyzet a használt cuccokkal, bár tudtommal minden netes vásárlásra áll a 8 napos elállási garancia, tehát nyolc napon belül elállhatsz indoklás nélkül a vásárlástól.
Good Luck! -
coyote55
őstag
válasz
T.Timcsy #10299 üzenetére
Az IMEI = a telefon "személyi igazolványa", egyedi azonosítója amely alapján fel tud jelentkezni a hálózatra.
Amiket érdemes kipróbálni: hívás indítása, ismerőstől hívás kérés, fényképezés, WiFi kipróbálása, mobilnet kipróbálása (opcionális). Ha ezeket tudja mindenféle kompromisszum nélkül a telefon, akkor már nagy baj nem lehet. Kártyafüggetlen készülék esetén legalább két szolgáltatóval ki kell próbálni! -
coyote55
őstag
válasz
bad-Mc2 #10063 üzenetére
Nem hülyeség egyébként az appok régebbi verziójáról biztonsági másolatot eltenni, mert jómagam is megjártam már nem működő frissítésekkel. Még jó, hogy volt a régebbi verzióról mentésem.
A takarítás nálam is gond, mert nem tudom, mit merhetek kidobni?
Marad a DVD írás. (Még a Sony-Ericsson K750i-ről is van DVD mentésem, pedig azt sem mostanában tettem le)
-
coyote55
őstag
válasz
TomMusic #10056 üzenetére
Pár dolgot be kell látni: a 800 MHz - még ha két mag is van - kevés. A RAM ugyan 768 MB, de az sem sok a mai csúcsgépek 1-2 GB RAM-jához képest, ami 1,2 - 1,5 GHz-es, négymagos processzort kap ráadásul.
Elhiszem, hogy azokon röccenés nélkül futkos a JB, vagy a KK, de...
Használtam a Minimalist - D_kernel párost, tudok adni pár tanácsot, hogy mivel, milyen trükkökkel lehet valamennyire ellensúlyozni a hardver gyengeségeit.
Először: lehetőleg ne fusson párhuzamosan a FB-Viber-Skype trió. Annak rohamos lassulás, fagyás a vége.
Használjatok valami olyan RAM-booster programot, aminél be lehet állítani a "fehér listát", vagyis azokat az alkalmazásokat, amiket utolsó leheletéig véd a memóriában. A listán szerepeljen a telefon, névjegyek, a launcher, és máris pörgősebb a dolog, ha a telefont telefonként használjuk.
Régi vesszőparipám a swap használata, emlékeim szerint már írtam a topikba róla, most nem akarom elismételni.
Végül: használ a rendszerünknek, ha hetente-tíznaponta újraindítjuk.
Természetesen amit leírtam, saját tapasztalat, a saját használat alapján. Nem vagyunk egyformák, mindenki olyan alkalmazásokat tesz a telefonjára, amiket megszokott, nekem ezek a "trükkök" segítettek abban, hogy használhatóbb legyen a telefon. Csodákat senki ne várjon ettől a hardvertől! -
coyote55
őstag
válasz
Gyula196906 #10040 üzenetére
Erre jó a swap!
Viszont ahhoz class10-es kártya az igazi, a lassú kártya csak visszafogja a rendszert.
-
coyote55
őstag
válasz
KaszanovaB5 #10029 üzenetére
Miért nem használod a MyPhoneExplorert?
USB hibakeresés be, és mindent látsz a telefonon. -
coyote55
őstag
válasz
KaszanovaB5 #10022 üzenetére
USB hibakeresés be van kapcsolva?
-
coyote55
őstag
A kínos az (a Samsung számára), hogy a kis Huawei X3 kijelzője kenterbe verte színhűségben az Ace2-t.
Tudom, mert ugyanaz a fénykép volt mindkettőn a háttér. Ordító volt a különbség!
Az Ace2 képe fakóbb, élettelenebb volt, míg a Huawei képe csak meg nem szólalt. Nem tudom, ki gyártotta nekik a panelt, de nagyon jó volt. -
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
válasz
Gyula196906 #9969 üzenetére
A fekete viszont tényleg fekete, és nem sötétszürke...
-
coyote55
őstag
válasz
Gyula196906 #9965 üzenetére
Ez már nagyon OFF: bizonyos kor fölött az ember jobban értékeli a paplan nyújtotta meleget, mert kevesebb fáradtsággal jár...
-
coyote55
őstag
válasz
Gyula196906 #9963 üzenetére
Akkor rosszul fogalmaztam: a sima TFT LCD kijelzőknél szebb, de sokkal drágább, és hamarabb döglik meg.
Nekem meg a paplan, mert öreg vagyok és fázós! -
coyote55
őstag
válasz
Gyula196906 #9943 üzenetére
Root kell neki, arról nem írt a kolléga, hogy rootolva lenne a telefon. Ha rootolt, akkor evidens a használata, erre találták ki!
Root nélkül talán a Gmail fiókkal a szinkronizálás segíthet, de itt a hangsúly a "talán" szócskán van. -
coyote55
őstag
válasz
Runner_fxr #9860 üzenetére
Hetente-tíznaponta indítsd újra a telefont. Milyen programok futnak rajta? Ha a FB-Viber-Skype trió, akkor ne csodálkozz!
-
coyote55
őstag
OK, OK, a fejemet le ne szedjétek már!
Nem azt írtam, hogy gusztustalan, hanem hogy méreteiből adódóan hihető a kapacitása.
Az viszont tény, hogy furán nézhet ki a telefon egy ilyen puttonnyal a hátán. -
coyote55
őstag
Réges-rég... amikor belekóstoltam a mobiltelefóniába, volt két telefon, amelyeket úgy reklámoztak, hogy ha lemerül az akksi, sima ceruzaelemmel kibírja a telefon addig, amíg konnektor közelébe nem kerülsz.
Az egyik egy Alcatel volt, a másik pedig a Motorola 3888. Megvettem, és akkor derült ki, hogy valóban elmegy AA elemekkel, de akkor másik hátlap kell hozzá, ami nem tartozék, és nem is kapni!
Nem mostanában történt... -
coyote55
őstag
válasz
Anonymusxx #9818 üzenetére
Semmit sem kell törölni, a központ "szétválogatja" a számkupacot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest