- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
válasz
akos_ur #8698 üzenetére
Hjam, ez mehet.. gyalul mindent..aztán erre temporary cwm, azzal a rom és kész..
szerk.:
Ronin azt a gyorsaságot..
Amugy a Te cm10.2-d már stable ugye?
A Multi window mit takar? mert a mi 10.2ben Rox ezt "teszteli".. még nem akarom felrakni a 10.2-t vannak zavaro bugok.. jobb a 10.1 ami most van.. -
akos_ur
aktív tag
válasz
sebestyen93 #8695 üzenetére
.
-
ronin79
addikt
válasz
csiben1 #8693 üzenetére
Ezzel mi a probléma??? Nem egy spéci tuningolt custom romot tettél fel csak a sima gyári egyik hiányosságát orvosoltad, amit elérsz akkor is ha egy másik régió romját teszed fel (ukrán, britt, portugál, szlovák, stb.).
Ahoz, hogy a telód "jobban" működjön kéne valami tuning adalék - patcholt services.jar, v6 supercharger, killjoy, cross breeder, fly-on mod, custom kernel, stb.(#8694) akos_ur
Nem. Ha cm-ről akarsz stock modra váltani először stock alap kell a telóba. CM-et telepíthetsz stock modra de fordítva bootloop.
-
sebestyen93
tag
válasz
csiben1 #8693 üzenetére
Azt a legjobb, ha visszarakod a 2.3.6-ot vagy teszel custom ROM-ot, de a custom ROM-nál is előfordul, hogy le fog fagyni. Ha stabilitás kell akkor élj a 2.3.6-al
(#8694) akos_ur
Szerintem nem kell, mivel a CM alapból lecseréli a gyári CWM-re. Valaki javítson ki, ha tévedek.
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Jelenleg ez van a telómon: cm-10.1-20131017-NIGHTLY-codina.zip
ami ugye 4.2.2. és MF1-es
erre rátehetem így http://www.youtube.com/watch?v=lQCl2N8Fg1U a Lite ROM-ot?
(és most "állandó" CWM recovery van a telón, nem temporary)
szóval nem kell előtte más ROM-ot feltenni (mondjuk ezt így: http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=117&t=1211&p=10324#p10324) ??
remélem érthető voltam, köszi
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Telómon megcsináltam a következőket: [link]
Ezt követően egész jónak tűnt, viszonylag "gyors" is volt,de... Naponta egyszer el játsza velem azt, hogy hirtelen belassul, majd kb 10 másodpercre rá le is fagy... Ezután aksi ki-be segít rajta. Ettől kezdve megin bírja 1-2 napig, de inkább 1.
Van valami ötletetek mi lehet vele? Még csodálkozok, hogy nem vágtam ezt a telót földhöz -
ronin79
addikt
Miért lenne magas? Letöltöd az AdAway-Hu-t, megadod a root jogokat majd klikk a host fájlok letöltésére és ha végzett a beállításokban bepipálsz mindent. Pofon egyszerű
Ami a terminált illeti, benne van a nevében - Terminal Emulator, tehát "linux terminált tudsz futtatni android telón" amiben linux parancsokat lehet kiadni, de önmagában nem lesz reklámblokkoló csak ha telepítve van valamilyen sript amit terminalból futtatsz. Aelod nyilván a TTEnginben használt host parancsra gondolt.
-
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mi szemetelheti tele a telómat?
Ha kinyitom a billentyűzárat, szerintem minden második kinyitáskor bedob valami reklámot, hogy telepítsem ezt, vagy azt a programot!
Ki lehet azt deríteni, hogy melyik program az.
Talán a viber?Erre az ace2-re már nem jön ki frissebb szoftvere?
Köszi a választ előre is!Üdv: Zsolti
-
Martin107
tag
Köszi skacok.
-
Martin107
tag
Telenoros Ace 2-t lehet függetleníteni? Illetve a Real Racing 3 fut rajta?
-
bad-Mc2
tag
válasz
quailstorm #8682 üzenetére
woow, köszi.. körülnézek..
Mondjuk most találtam egyet..Kyrillos tette fel D-H-ra. Úgy fest,hogy ez "gyári" böngészővel megy..de chrome nem viszi sajnos.. :S
illetve nem is olyan sajnos,mert ment is a levesbe... a cm10.1 be épitett böngésző jobban szuperál mint a chrome.. Nem FC-zik, nem fagy be másolás-beillesztésnél, és úgy veszem észre, hogy gyorsabb is..úgyhogy örülök, hogy rájöttem, hogy felesleges!
-
quailstorm
nagyúr
válasz
bad-Mc2 #8681 üzenetére
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
Ha innen nem jó egy régebbi ICS-re való se, akkor bukta. JB hivatalosan nem támogatott, én 4.2.2-ig próbáltam, gyári böngészővel megy is. De egyre kevésbé támogatott a 11.1, min 11.5 ajánlott lenne -
bad-Mc2
tag
Adobe flash playert fel lehet varázsolni valahogy cm10.1-re? van van valami tippetek? Mert PolishVodkánál egy adobeflash plugint találtam, de az 4.0.x -hoz való, nem 4.2.x ill 4.3.x -hez való..
-
bad-Mc2
tag
Hali!Valamiért nem hajlandó a gmailem elküldeni az emaileket.. Csak be teszi a kimenőbe és utánna teszi hogy "küldés..." de nem küldi az Istenértse.. Viszont az érkezők meg jönnek szépen..találkozott már valaki hasonlóval?
-
ronin79
addikt
Nem bizony, de így már vili. 7zip-el csomagold ki az apk-t, res/drawable tartalmazza az ikonokat. Megkeresed amit cserélni akarsz és egyszerűen belehúzod 7zippel csak a megnyitott apk-ba majd szignózod telón zipsignerrel, hogy lehessen telepíteni mint felhasználóit. A profibb módszer meg apk tools- decompile-módosítások-compile-sign apk.
-
ronin79
addikt
Hosszan rányomsz és odahúzod az ikont ahová akarod, törlöd, stb. aztán meg az alkalmazásfiókból kiteszed amit akarsz.
(#8669) LIFE1
Ha nem vágod az alapvető dolgokat akkor felejtsd el. Rootolt a telód legalább?
(#8671) bad-Mc2
Inkább keresni kéne romot ami nem deodexelt, ez az első lépés romkészítésnél.
-
bad-Mc2
tag
Ez az időjárásos, meg infós háttér, nagyon perfektül néz ki.. Másik launcherrel tudod változtatni..
(Go, Nova, Apex, Next.....)
@(#8669) LIFE1 : xda-n érdemes nézelődni a romok között (így hirtelen fejből nem tudom melyik deodexelt), a leírásukban benne van, hogy melyik az, illetve a telepítés menete is le van irva.. aztán ha sikerült feltenni a romot, akkor csak simán felrakod a cuccot amit aelod linkelt...
általában cwm recoveryből kell felrakni a romokat is és a cuccot is amit szeretnél.. -
aelod
veterán
Itt van csak deodexelni kell a ROM-ot hozzá.
Nekem is tetszenek a "fícsörök" de még nem jutottam el idő hiányában a de és az odex rejtelmeihez -
LIFE1
tag
Sziasztok! Az ace 2 re felehet rakni valahogy az s4 accuweather widgetjét?De úgy gondolom hogy magyarul írja a dolgokat!
-
ronin79
addikt
válasz
bad-Mc2 #8655 üzenetére
CM10.2-t használok én is jelenleg, a Roxos verzió nem tudom milyen de az Ultra Slim GApps és a TransX v2 kompatibilis
-
bad-Mc2
tag
Szép napot!
No, úgy látszik el lehet felejteni a Rox féle CM10.1-hez a frissítéseket..
Viszont kijött az új.. CM10.2
Valaki próbálta már? Ahogy nézem, nekem marad még a 10.1 egy kicsit..még legalább 1-2 build ki nem jön a 10.2ből.. De gondoltam rákérdezek, hátha van vállalkozó szellemű.. (Így, hogy Ronin már nincs, mármint nem tudja kipróbálni vas hiányában..)
-
-
ronin79
addikt
válasz
sebestyen93 #8646 üzenetére
Bele kéne tenni settings.apk-ba, vagy megnézni egyszerűen nincs-e benne csak letiltva és csak engedélyezni kell.
@Coyotte55
Milyen megoldás? -
coyote55
őstag
Érdekelne, hogy akiknek ajánlottam megoldást a fényképező "lustaságára", mire jutottak...
Lehet, hogy túlzott igényeim vannak? -
bad-Mc2
tag
válasz
sebestyen93 #8647 üzenetére
Hehe, de jó lenne.. Ha találsz rá megoldást, szólj mindenképpen..
-
sebestyen93
tag
Lehet tenni Galaxy S3 mozgásokat Ace 2-re?
-
csdm
senior tag
Hali!
feltettem az Ace 2-re a legújabb gyári 4.1.2-őt. Azonban nagyon lassú lett a telefon.(átlagosan ~40 MB szabad RAM)
Kérdés, ha újrarakom, és minden adatot törlök, akkor gyorsabb lesz a rendszer? Ugyanis most úgy frissítettem, hogy megmaradt minden adatom, üzenet, program. Egy Szűz új 4.1.2-vel gyorsabbá válna a rendszer?
Rootolni nem szeretnék. -
zorb
tag
válasz
sebestyen93 #8600 üzenetére
Üdv.
64 gigás karit is kezeli?
(device-2013-10-19-205555.png
39.97 KB
4 days ago)
Thx. -
bad-Mc2
tag
válasz
sebestyen93 #8630 üzenetére
Hááát, a beállítások menüben kéne neki lenni elvileg(S2,S3ban ott van), de az ace2-es jb-ből ez kimaradt.. egyedül ez a megforditom a telefont és némítja a hivás-hangerő van..ezt épp a Kisegítő lehetőségek menűben lehet megtalálni, ha jól emlékszem.. (ezzel nekem az volt a bajom, hogy, ha be volt kapcsolva ez az opció, akkor is némított minden hangot, ha pl ment a zenelejátszó...tehát konkrétan, kihangosítva hallgattam zenéz és megfordítottam, hogy a hangszóró ne az asztal felé álljon, hanem felfelé,hogy lehessen is hallani a muzsikát, akkor elhallgatott a zene..
)
-
kispali68
csendes tag
válasz
kispali68 #8565 üzenetére
Több hétig kínlódtam vele sok-sok órát google-ztam de végre sikerült elkészíteni Galaxy Ace 2-re is a Galaxy S3 moddolását!
Konrétabban, hogy hívás közben ne látszódjon a zöld és hívás végén a „piros” színű háttér.
A SecPhone.apk-t kell kicsomagolni apktool managerrel. Én a Wanam féle ApkManager 6.1-st haszálom. Az XDA forumról kaptam egy segítséget, hogy a SecPhone.apk\res\values\color.xml-t kell módosítani.(Én is erre gondoltam,csak nem voltam benne biztos.)
Letöltöttem egy S3-s apk-ját kicsomagoltam és összehasonlítottam mi a különbség.
5 sorban kell átírni a szín kódokat.
És itt akadtam el nagyon sokáig.Visszacsomagolásnál mindig hibát írt ki az ApkManager , nem ,ill. hibásan csomagolta vissza.
Ma sikerült megtalálni az okát szintén az XDA forumán egy S2-s ROM 4691.-ik oldalán!! (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686&page=4691 )
A problémát 3 string okozta.
„Recompiling SecPhone.apk errored the first time but adding formatted="false" to three dodgy strings in values-it\strings.xml, values-es\strings.xml & values-es-rUS\strings.xml fixed it.” „hiba hurkot okoz a becsomagolásnál”
Ezért a values-hu mappából a strings.xml-t átmásoltam a 3 érintett values-it,values-es,values-es-rUS mappákba.
És sikerült vissza csomagolnom hiba nélkül!
Bemásoltam a system\app mappába megadtam neki a szokásos engedélyeket, újraindítottam a telefont és sikerült!
Az eredmény a képeken!http://kepfeltoltes.hu/131023/page0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/131023/Screenshot_2013-10-23-12-49-17_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/131023/Screenshot_2013-10-23-12-50-17_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/131023/Screenshot_2013-10-23-12-52-02_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
sebestyen93
tag
JB-n hol találom meg a mozgásokat? pl: telefont megfordítom és lerakja, ha hívnak stb.
-
bad-Mc2
tag
válasz
quailstorm #8623 üzenetére
Hááát fene se tudja..nem olvastam át benne mindent annó...
Hm.. akkor a gyári file-kezelő kéne neki? De akkor miért van bent a romban?SG y-n nem néztem még igazság szerint, csak S2 és S3-al próbáltam fileokat cserélgetni igy..
Viszont az ace2ömön annó ment gond nélkül GB-vel..(Úgy is, hogy TotalCommanderrel kiválasztottam a file-t, és Küldés */* )meg stock JB-vel is ugyanígy.. itt a cm10.1-el nem akarja az igazságot..
No, de majd jól kipróbálom ezt a PAC CM10.2-t, hátha ezen beváliik..Más kérdés: Ha cwm-el csinálok egy backupot, aztán Factory reset majd, wipeolok mindent data, preload,emc,dalvik, stb..(kivéve az sd-t) és felteszem az uj romot, de mégsem lesz nyerő, akkor megint irtok mindent, visszateszem a mentést cwmből és visszaáll minden ugye? tehát a preload meg a többi meghajtó is igaz?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
bad-Mc2 #8622 üzenetére
102-es oldaltól javaslom Gyári fájlkezelőre lesz szükség...
Csak én emlékszek úgy hogy a magyar nem volt ilyen részletes? Vagy csak kicsi volt méretben?SGy nem fog menni. JB-től van WiFi direct úgy globalba, és Samsung feature pack nélkül GB-n nem megy. Az meg ilyenben van mint SGS2. Csak ott meg nem aktuális.
-
bad-Mc2
tag
válasz
quailstorm #8621 üzenetére
ÖÖ..én pc nélkül, gondoltam.. egy S3-ról az ace2-re..
benti pc-ken tiltva minden net..:s
De ez sem annyira jó, mert a parkolóban ahová cigizni járunk, már nem ér el a wifi, és ezért volt jó a direkt..
De végülis, kitaláltuk ezt a dropos dolgot.. ö feltölti, én meg le..vagyforditva.. csak könnyebb volt meg gyorsabb a direkt..
De majd jól kipróbálok még pár dolgot..
@Ronin: Nekem marad a kicsike..
-
zaurac
tag
válasz
SzutyokMatyi #8615 üzenetére
Ezt a kamera bugot nálam az összes JB ( MC8,MF1,MG2,MH1) produkálta,pláne pár hét után...bár 3 hétnél tovább talán egy stock ROM sem bírta...
-
ronin79
addikt
Mi történt mindenki megválik az Acetől?
-
Lopottmotor
tag
Ha esetleg valakit érdekel:
[ Eladó! Samsung Galaxy Ace 2 I8160! Új! Telenor! Garancia!]
-
spoy
tag
Megválok Ace2-től, beújítottam egy Nokia Lumia 625-re. Iszonyat nagy különbség van a két eszköz között gyorsaságra...
Nagyon köszönöm mindazoknak akik segítettek ha problémám volt!
Remélem mindenkinél megoldódnak az Ace 2 körül lévő problémák! -
SzutyokMatyi
tag
Hali.
Mezei orosz MG2-es használóknak is előjön az a bug hogy kamera indításnál van kép a kijelzőn, de se menü se szoftver se semmi. már agyfaxt kapok. Az egyéb fagyásos laggos dolgokról már nem is beszélek. Ha van teló + szoftver kombóelbaxó vb. , ez a teló így befutna aranyéremre.. hihetetlen
-
JohnnyX
őstag
válasz
devila181 #8612 üzenetére
En kiessel frissitettem JB-re, es tetu lassu lett a rendszerem, lehet neked is ez a problemad.
Ez alapjan keszitettem el, tobb ramom maradt szabadon, es gyorsabb is lett.
-
bad-Mc2
tag
válasz
devila181 #8612 üzenetére
Lol..törlődött minden adatod mikor feltették a romot? Ha nem,akkor ezek szerint kicsit lusták voltak a szervízben és csak kiessel frissitettek és ez a gond..
Meg érdemelnék hogy visszavidd és dolgozzanak vele egy kicsit..
De kérdésedre a válasz,legfelül a téma összefoglalóban a 2. link, egy itteni hozzászólás @nggabi írta az ott találhatók szerint járj el es elszáll minden gondod...
Viszont ments le mindent mert törli az adataidat! (Sd-ről nem)
Link:
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_ace_2_kotelezo_novekedes/hsz_7366-7366.html -
devila181
csendes tag
Sziasztok
Meg tudjátok mondani hogy kell az ace 2 gyári romját frissíteni? Meg melyik legstabilabb. mert régen a ginger volt rajta most feltették rá szervizbe a jelly beant de folyton lefagy, meg az írás közbe kb 4 mp mulva jelenik meg a szöveg.
Valaki esetleg egy linket a frissítés menetéről.
Előre is köszönöm a választ.. -
bad-Mc2
tag
válasz
ronin79 #8610 üzenetére
Hm.. ez nem akad a TTEvel szerinted? már megvan közben, le is szedtem..a crossbreedert..majd fel is rakom sztem..
Hűűha, cm10.2? Erre gondolsz? Pac all in 1? még nem, de megnézem xda-n, mit írnak róla..lehet ki is próbálom majd.. úgyis akarok most csinálni egy uj cwm Fullbackupot, aztán próbálgatom majd,elősször a crossbreedert.. bár ha felcsigáz az cm 10.2 akkor lehet megkukkolom azt elősször
Köszi a tippet
-
ronin79
addikt
válasz
bad-Mc2 #8609 üzenetére
CrossBreeder xda ajánlatos letölteni mind a két zippet ha esetleg laggolna tőle a teló el is lehessen távolítani egyszerűen. CM10.2-t még nem próbáltad?
-
bad-Mc2
tag
válasz
ronin79 #8607 üzenetére
TTE nélkül már igen..nem ment.. Crossbreederrel még nem,de egy misét megér, mindjárt után nézek hogy mi is az meg megszerzem és du. ha itthon lesz az sII kipróbálom..
@aelod:cm10.1en? Nekem sem s3 se s2 se galaxy y-al nem ment..az sem hogy ők küldtek az sem hogy én küldök.. File kezelőkben nincs is nálam olyan opció hogy én küldjek.. -
aelod
veterán
direkt wifi kerdes:
ace 2-n nem tudok kuldeni semmit s3 mini-re
forditva meg tudom fogadni... -
ronin79
addikt
válasz
bad-Mc2 #8606 üzenetére
Ez van xda-n, 10 hsz nélkül nem tudsz írni a development témákba, én mondjuk írtam 10 köszönömöt meg jó munka, stb-t összevissza topikokba amikor a LiteRomra akartam válaszolni
úgyhogy nem nehéz összehozni. TTE nélkül próbáltad már a direct wifit, vagy Crossbreederrel?
-
bad-Mc2
tag
válasz
peti0726 #8603 üzenetére
Nem olyan vészes..bár a cm10.1 miatt én nem használom, de kb. ugyan az mint a Kyrillos-t feltenni..
Első körben, kell egy Temporary CWM, ezt SD-re teszed (update.zip néven) aztán kell a D-kernel, kyrillosra a Stockhoz való..-> DK3G8M.zip - 8.33 MB (Stock ROM) , amit szintén az sd-re teszel.
Majd boot gyári recoverybe, ott update.zip , ezzel elindul a cwm recovery, ahol, kell egy wipe cache,
ezután - install zip from sdcard, itt kikeresed a DK3G8M.zip-et és felteszed, és kész.. Reboot..
De szóljanak az ebben már jártasak, ha rosszul írok valamit..
Amugy a cm10.1-et szintén cwm-ből kell felrakni..hasonlóképpen mint a kyrillost pl. viszont még vannak azért hibái..jönnek még belőle az uj verziók..Ronin: Ejj, akkor nem töröm magam..
10 hsz-t nem írkálok ide-oda, ezért..
Pedig tréfa, hogy nem megy! Pedig kipróbálhatná..mondjuk csak file-kezelőben vagy TC-ben küldjön át valakinek, egy txt-t..nem megy, mert nincs olyan opció, hogy direktWifin küldje..
csak e-mail, meg bluetooth és hasonló elmaradott társai..
pl. jól esne ha egy 150-200 megás mix-et áttudna küldeni a kollégám az sIII-ról...és nem kéne dropboxra feltöleni és onnan le..(még jó,hogy van wifi a melóhelyen..
)
-
sebestyen93
tag
válasz
sebestyen93 #8604 üzenetére
vagyis ez csak a D-kernel, de nem hiszem, hogy más kernel felrakása nehezebb lenne.
-
peti0726
csendes tag
sziasztok!
nekem kyrillos rom fennt vagy mi...fog sincs milyen kernellel ...néha azt se tudom itt miről beszéltek...Folyamatosan bonyolodnak itt a dolgok és már nem lehet követni semmit kb. Olyat nem lehet hogy odinnal felrakni a legujabb cm 10.1 patchelt változatát? kicsit egyszerűbbé tenné mindenki életét... gondolom az most a legjobb, a kernelt meg ilyesmit fogalmam sincs hogy kell cserélni de ha megpróbálnám tuti téglaként végezné a teló :S -
ronin79
addikt
válasz
sebestyen93 #8600 üzenetére
Publikusan nem, bennemaradt a root explorer és titanium backup is ami ebben a formában warez lenne, tesztelésre privátban igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest