- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gahen
tag
válasz
remekmaki #12498 üzenetére
Bocs, de sztem nagyon is lehet használni a CM-et ezen a készüléken. Magam is, mint jó páran itt megelégedve használtuk a gyári helyett pl. teamcanjica romját. (Még maclawot is használtam egy ideig.) De eljárt a készülék felett az idő, a frissülő progikat már nem bírja az öregedő hardver. Mikor éreztem, hogy kezd lassú lenni, sikerült beruházni egy Nexus 5-re, így lassan már másfél éve az asszony használja X8-asa helyett. De lassan már neki is érik a csere.
Akkori bizony az utolsó gyári, és az is csak 4.1.2. -
gahen
tag
válasz
bebolint98 #12496 üzenetére
Köszi, végül nggabi mg2 romját megleltem egy elrakott hdd-n és azt tallóztam be pda-ba.
-
gahen
tag
Szasztok, kis segítség kellene.
Asszony ace2 már egyre lassabb volt, frissíteni szerettem volna. Egy régi TC CM11 volt rajta, fel akartam rakni a cm-11-20150730-UNOFFICIAL-codina-universal romot, amit itt ajánlott valaki valamikor.
Recoveryben FR, rom telepítés, újraindítás, és most már csak újraindul néhány másodpercenként.
Mennék recoverybe, nem megy, csak download mód jön be.
Odinnal vissza akarnám rakni a gyári romot, le is töltöttem a I8160XXMG2_I8160OXXMG1_XEH.zip-et, de odinban melyik részbe tallózzam be?
Vagy mit csináljak? Már régen romoltam samsungot. -
gahen
tag
Szasztok, az Asszony telefonján tc cm11 van és a gyerek elállította a főképernyőt 4*4 ikonosról 5*5re. Nemtudja valaki hol tudom visszaállítani, mert én nem találom hol kell.
-
gahen
tag
Aki CM11-et használ, futtatási környezetnek ART-ot használta már?
-
gahen
tag
válasz
ritmokrisz #9082 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, mert én sem találtam meg.
-
gahen
tag
Szasztok,
frissíteném a 10.17-i CM10.1-et a telómon 11.23-ira - ami a legújabb - cwm-ből felrakva kell előtte Wipe Data / Factory Reset?
A CM10.2 státusza stabilra változott, feltette már valaki? -
gahen
tag
válasz
ronin79 #8707 üzenetére
jah, h a d-kernel csak cm10-hez és stockhoz való?
Azért linkeltem a Te leírásod, mert az a "legszájbarágósabb" és hogy azóta változott-e valami?
És azért kérdezek, mert nem szeretném használhatatlanná tenni a telefonomat.
És nem értek annyira a romoláshoz, hogy nézegessem a preload partíciót, de leírások alapján megcsinálom, mint ahogy a spicámat is "romolgattam". -
gahen
tag
Szasztok,
én is gondolkodok a cm10.1 telepítésén, EZ alapján mehet fel?
De itt írj a "összes format opció kivéve az sd karit", kell ez, mert az xda telepítési leírásánál nem írja.
Vagy csak azért, mert még gyári JB van rajta?
D-kernelt feltétlenül ajánljátok telepíteni? -
gahen
tag
Szasztok,
Most vettem egy OTG kábelt, de nem ismeri fel a rádogott pendriveot.
Valaki próbált már otg kábelt? (Vagy lehet; h nem is támogatja a telo?) -
gahen
tag
Szasztok,
A telómon most a portugál rom van 624MB rammal, gyári->root->mb4->portugal->root sorrenddel felrakva, de rá akarom rakni a németet, mehet egyből rá vagy tegyem vissza a GB-t? -
gahen
tag
Volt már egy pár app fenn: airdroid, alarm clock, angol szótár, barcode scanner, boat browse, cooltool, es fe, evernote, fb, gtasks, időkép, igo, remote transmision, root unistaller, smart system info, sms backup, port tv, twitter, kb. nem vagyok egy nagy telepítgetős, de vannak amikor jönnek-mennek a progik.
-
gahen
tag
Hello,
2 hetes portugál rom használat után már nem szívesen térnék vissza GB-re, jó néha kicsit belassul, vagy a névjegyzék tényleg lassan jön be, de én mindenkinek ajánlom a feltelepítését.
2 hónapja letöltöttem Jb 4.2 témát (ezt), most feltettem, hozzá letöltöttem az Apex launchert és gördülékenyebb lett a rendszer, a korábbi ~90MB szabad ramból ~120MB lett. Tegnap feltettem az avastot és vibert és így van 90MB szabad ram.
Valaki használ másik launchert a gyári helyett? -
gahen
tag
Nah tegnap este én felraktam a portugál romot. Hát kicsit azért szokni kell a 2.3.6 után.
Köszi a linkeket, le is cseréltem a boot animációt, linkelt cwm kellett.
Egyébként itt találtam egy listát, h milyen appokat lehet törölni: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2254515 -
gahen
tag
Szasztok,
Én január eleje óta vagyok boldog ace2 tulaj, spicáról váltottam, a solát néztem még ki, de nem bántam meg, h e mellett döntöttem.
A SIM kártyával én is úgy jártam, h nem akarta először érzékelni az ace2, vissza spicába, ott minden rendben, bele az ace2-be ismét, de semmi. Többször beletéve a SIM kártyát, mozgatva csak sikerült már érzékelnie, és azóta sincs ilyen problémám vele, pedig már egy párszor cserélgettem benne SIM-et.
A spicát 2,5év alatt 'agyon' romoltam, az ace2-vel még csak a 2.3.6 root-on vagyok túl + gyári progik egy részének (pl.chaton, hub-ok, samsung apps, push, térkép, stb.) törlésén.
De nemsokára tervezem a portugál rom felrakását - a fent is említett nagyon jól összeállított leírás alapján - így jutott eszembe, h arról nincs-e pl. egy lista, ki milyen gyári progit törölt, illetve írva lett valami kép cseréje is, hol is van az a kép? -
gahen
tag
Nagyobb teljesítményű akksi, ha valakit éredekel: [link]
Kiváncsi vagyok milyen lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest