- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebolint98
tag
Boldog új évet mindenkinek!
Már van működő cyanogenmod 12:[link]
Még csak pár órája van a telefonon de egész jól működik, számomra csak annyi hibája van hogy amikor videózok az egész videó zöld lesz,a hívást elméletileg javították bár én még nem próbáltam. -
Dr34dLord
csendes tag
Sziasztok,
Barátnőmnek van egy Ace2-ese, nagyon szereti, ez a rom van rajta 3.0.101-aosp+salvo@j-team
Van pár apró hibája, nagyritkán újraindul, nem mindig pont úgy reagál mint kellene.Esetleg van valami újabb, jobb rom amire érdemes lenne váltani? CM-re nem nagyon merek mert úgy emlékszem hogy még nyáron próbáltuk, nem volt valami jó, de ha már stabil és jó akkor megpróbáljuk.
Köszönöm az ötleteket.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
amdphenomX4 #11996 üzenetére
Aha,csak az bi-bi azért akarom felrakni cwm recovery-t mert rootolásnál elakadok.
-
amdphenomX4
csendes tag
nem hittem volna hogy valaha is szeretni fogom ezt a telefont. cm11 nagyon sokat dob rajta. csak még a merüléssel kellene kezdeni valamit mert még az is gyorsabb lett (sajnos).
Előző hozzászólónak:
először a gyári recovery-be belépsz (hangerő fel + power + home) onnan a felrakod supersu (root) fájlját és a cwm recovery-t is (apply update-el mindkettőt). restart, megint belépsz recovery-be és onnan rámész, hogy custom rec. és be is lép a cwm-be -
ToBeY
nagyúr
Hogyan kell feltenni cwm recovery-t 4.1.2 van a telefonon.
-
yabba
aktív tag
A CM11 felrakásához root-olni kell a telefont?
-
yabba
aktív tag
Sziasztok,
A feleségem ACE 2-je folyamatosan újraindul. Már nincs benne se SIM kártya se külső SD kártya sem. Letöröltem az utoljára felrakott élő háttérképet és a vírusirtót is.
Ha nem nyúlok a telefonhoz, csak bekapcsolom, akkor működik, ahogy bármit csinálok (bekapcsoltam a wifit, töröltem egy alkalmazást) 5-10 másodperc után reset.
KIES által felrakott gyári 4.1.2 oprendszer van rajta. Eddig is lassú volt, de legalább ment. Most tennék rá az itt olvasottak alapján egy CM11.0-t. Mivel tudom lementeni az SMS-eket, telefonszámokat (KIES természetesen nem opció)? Van erre valami csökkentett mód?
Köszi.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Gyula196906 #11982 üzenetére
De nincs,csak XD kártyám
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Rootolásban tudna valaki segíteni? Felmásoltam telóra a root.zip-et de revovery módban nem találja a filet?
Ide másoltam fel /storage/sdcard0 innen hogyan lehet betallózni a filet? -
Sunos
csendes tag
a-a sajnos így sem jó
-
Sunos
csendes tag
.... valamiért Odin meggondolta magát, és már felismeri a telót.
PDA-znám a: I8160XXLD8_ready_to_root_ANT.tar.md5 fájlt.
Kb. 7 perc után Odin: FAILED.
Valami ötlet? -
Sunos
csendes tag
Hali! Odin nem ismeri fel az ACE 2-t. Mi lehet az oka (win7), telefonon USB bekapcsolva. ???
-
McDog
aktív tag
válasz
utolsolevel #11970 üzenetére
Nem mindig sikerül elsőre még 2 év után sem, próbáld meg még párszor!
-
utolsolevel
tag
sziasztok
segítsége kellene!
Elkezdtem a rootolást ez a leírás alapján http://logout.hu/cikk/jelly_bean_frissites_galaxy_ace_2-re/gingerbread_2_3_6_rootolas.html
az odin után nemsikerül recovery módba belépnem a home + hangerő fel + bekapcs. gomb-bal. Bejön a samsung ace 2 logo de nem megy tovább, vagy csak újraindul és a logoig jut el. Mi lehet az oka?
(download módba be tudok lépni)
köszi
-
Aryon87
félisten
válasz
Gyula196906 #11961 üzenetére
A TC-s nem akar felmenni a telóra, kismilliószor próbáltam már. Felmegy, de a betöltésnél beragad.
Adjatok egy linket ami stabil verzió, megpróbálom azt feltenni. Múltkor is kértem, nem kaptam. Köszi -
Aryon87
félisten
Édesanyám megkapta a telefont tegnapelőtt.. Míg nálam volt tesztüzemben sim kártya nélkül rendesen működött a teló (maclaw féle 4.4.2 van rajta CM11)
Ma már hibádzik a telefon, a képernyő elsötétedik, nem reagál. Feltételezem sok app s fut a háttérben, de ennek nem hiszem hogy köze lenne hozzá.Tegyem vissza inkább a gyári romot?
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Ace 2-őt, 3-at turbo simmel lehet függetleníteni, nem tudjátok? -
kokoasd06
csendes tag
válasz
bebolint98 #11936 üzenetére
Próbálkoztam, már mindhárom bepipálásával.
Szinte biztos, hogy CM kavar valamit, mert miután felraktam, már nem érzékelte a gép. Lényeg az lenne, hogy rá tudjam rakni a Jelly Beant. Nincs valami más módja ennek, tehát mondjuk rámásolom egy memória kártyára és onnan bebootol?
-
kokoasd06
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy felraktam a cynogenmod-ot és azóta nem ismeri fel a számítógép a telefont, ha össze vannak kötve usb kábellel.
Hogy lehet ezt megoldani?
Már rég óta rajta van és fenn áll ez a hiba, csak eddig nem zavart, de most szeretném továbbadni a telefont és Jelly Bean kéne rá.
-
Hunter2
addikt
cm11-nél lehet valamit tenni hogy a belső tárhelyen helyet szabadítsak fel?cm11+gapps és marad vagy 200Mb ely. cm 10-el több marad?
-
Hunter2
addikt
válasz
mediumgecso #11925 üzenetére
havercsajnak ezt raktam a telefonjára mert lassúnak érezte, utána is használhtatlanúl lassú volt.
-
mediumgecso
őstag
Üdv!
Az Ace 2-re (független magyar XEH) a sammobile szerint a legfrissebb rom ez:
PDA: I8160XXNB1
CSC: I8160OXXNB4
MODEM: I8160XXNB1
Version: Android 4.1.2
Added: 2014-03-11A telón jelenleg 2.3.6 van. A fenti 4.1.2 mennyire használható a mindennapokban? Vannak bugok lassulások? 2.3.6 most megfelelően működik, nem szívesen áldoznánk be, ha nem éri meg...
Ha mégis úgy döntünk, hogy feltesszük a 4.1.2-t, akkor vissza tudunk térni 2.3.6-ra??Köszönöm a segítséget.
-
7Sony7
addikt
Mondom én, hogy annyira nem értek hozzá.
A térerő része viszont tényleg így van. Gondolom valami beállítás a romon belül. Végül is nem teljesen jól írtam le, ha épp csatlakozva vam, akkor minden romnál van térerő, viszont nálunk mind el is veszíti néha. Csak éppen va amelyik 1-2 percen belül megtalálja és felcsatlakozik, és van, amelyik egész éjszaka jel nélkül van.
-
gyu456
tag
Tc CM 11-nél 11-09 az utolsó, de amikor bemegyek a Tc Kernerek közé ott viszont már 11-18 ext4 van. Ha az ext4-est fel rakom a 11-09-re abból lesz valami gubanc vagy kell valamit előtte még csinálnom?
-
7Sony7
addikt
Srácok szokatlan kérdésem lesz: Van olyan rom, amelyikkel jobb a térerő, mint a gyárival? ( 2.3)
Mostanában sokat romlott nálunk, ezért sűrűn elveszíti a jelet, és ilyenkor nem vagyok elérhető, ezért kérdezem. -
aelod
veterán
Tc CM11-ben hol találom azt a beállítást ahol be lehet kapcsolni, hogy hívás csatlakozásakor és bontásakor rezegjen egyet a telefon?
-
Aryon87
félisten
A telefont valamilyen buvolessel fel lehet tuninggolni 2x1ghz sebessegre, anelkul hogy szetessen?
-
-
aszti75
senior tag
Na aze arra a CM 12- re en is kivancsi lennek.Amint stabil lesz,feltolom asszony ace 2-esere
-
aelod
veterán
CM12 remélem a Team Canjica hamar a magáévá teszi és portolja a Codinánkra.
Íme a fohász:Team Canjica aki az XDA-n vagy
Mindennapi CM frissítésünk add meg nekünk ma TCés jöjjön el a te Bug riportod.
Ámen. -
gyu456
tag
Ma kijött egy új Maclaw ROM
-
Hunter2
addikt
szükségem lenne egy olyan főzött rom-ra amiből kiírtották a samsungos marhaságokat és persze a telefon minden funkciója működik tökéletesen és gyorsabb mint a gyári szoftver. És persze legalább 4.1.2-es androidra épül.
Ezeknek a kívánalmaknak melyik rom-ok felelnek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest