- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hood
kezdő
Kíváncsi vagyok, mit mondanak a szervizben , majd számolj be róla, légy szíves !
Volt egy S4-em, ami azonnal leakadt a hálózatról, ha egy kicsit is gyengébb volt a jel, de azonnal visszamászott, ha elég erős lett , egy centire tőle az S4 mini pedig kifogástalanul működött (ezt nem is tudták javítani, cserélték). Viszont ilyen jelenséggel,,mint amit ez most produkál, még soha nem találkoztam, pedig elhasználtam már egy rakat Samut.
-
Hood
kezdő
Gyanítottam, hogy a verzióváltás volt a ludas , de bíztam benne, hogy a frissítés ( ami most aug. végén jött) majd javít a helyzeten, de változatlan. Hol olvastad ezt a Samsung javaslatot ?
A szerviz vajon mit tud tenni ilyen esetben ? Nem hibás a készülék, a szoftverrel sok mindent nem tudnak kezdeni, legalábbis szerintem. Legyalulják akárhányszor beviszed, az biztos.(#2347) Pano : Már írtam itt a fórumon arról, hogy Oreo-ra váltáskor megzavarodtak a sim beállításaim, de végül sikerült kiokoskodni, hogyan variáljam. Nekem fontos, hogy mindig mindkét vonalon elérjenek, s az is fontos, hogy amikor az egyiken beszélek, akkor a másik vonalat hívó ne azt hallja, hogy "nem kapcsolható", hanem foglalt jelzést kapjon, ezért mindkét számra átirányítás (kölcsönös) van beállítva, de kizárólag csak a "nem elérhető" esetre. Híváskorlátozás, hívásvárakoztatás nincs .
1.SIM LTE/3G/2G , 2.SiM 3G/2G , hívásoknál mingig rákérdez, szöveges üzenetnél a preferált kártya az 1.számú , mobilnetnél is.Régebben tökéletesen működött, most próbáltam kivenni/kikapcsolni hol az egyik, hol a másik kártyát, kikapcsoltam a hívásátirányítást (egyiknél, másiknál, mindkettőnél), de semmi változás. Először azt hittem,
van valami összefüggés a roamingolás és a jelenség között, de akkor is csinálja, ha itthon ülök (pl. ma du. is ).
Azt sem értem, hova tűnt a VoLTE kapcsolóm ...
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged