- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
Nálam LG-nél elég csak megnézni az értesítést, de ha nem csinálok semmit sem vele, akkor sem villog már tovább az értesítési led. A8-nál ki kell húzni az értesítési sávból, h ne vilgogjon tovább a led?
Más. Nagyon szemezek a telóval most, h már értelmes szintre csökkent az ára.
Látom, h gyakorlatilag ugyanolyan árban elérhető 64GB-os verzió is:
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-a8-64gb-dual-a530fd-2018-p395496131/Tudom, h hivatalos magyar forgalmazásban a 32GB-os van, és a 64GB-oshoz csak max bolti gari lehet, de más különbség nincs? Inkább csak attól félek, h a 64-es vmi ázsiai, v. akármilyen geb@szos verzió...
Még a Redmi Note 5-tel szemezek, sőt, ár-értékben bestbuy (a hardver a kamerával együtt nagyjából egálban van az A8-cal, csak 30-40 ezerrel olcsóbban), viszont óriási tégla már nekem az a készülék...
-
Hood
kezdő
Szerintem lehet állítani: üzenetek-beállítások-értesítések- alkalmazásikon-jelvények. Nálam ez be van kapcsolva és az üzeneteknél nem tűnik el a jelzés az után sem, hogy az értesítő sávon töröltem a jelzést.
Viszont nálam az oreo óta az sms kézbesítési jelentése hol jön, hol nem, pedig be van állítva rendesen.
Más.
Találkozott valaki olyannal, hogy beszélgetés közben hirtelen tartásba helyeződik a vonal ? Beszélek, beszélek, a partner meg nem hall semmit . Olyan , mintha a fülemmel "megnyomnék" valamit, ilyenkor rá kell bökni a "beszélgetés folytatása" feliratra, akkor lehet tovább beszélni.
Máskor pedig még egy kis ablak is megjelenik, ahol olyan legetőségek vannak, mint tartás, meg még két valami, de sosem tudom elolvasni, mert eltűnik. Ezt egyébként - véletlenszerűen - az első pillanattól kezdve csinálja.
Régebben volt két telefonom, az ilyen dolgokat prímán ki tudtam próbálgatni, most meg ( dual sim ) csak találgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged