Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
válasz
monti0222w #4898 üzenetére
Jó masina!
-
Forestjo
senior tag
válasz
Zsoltinho24 #4888 üzenetére
Persze hogy vinné!
Nekem A7 van (mától A71 is), és az megegyezik hardverben a 8-al, tényleg sokkal jobb lett. -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Képes-e ez a mobil (vagy általában az Android okos telefonok) mikro USB-HDMI kábellel modemként egy nem okos tv-nek jelet adni?
Tehát egy Samsung 80 centis lap tv-n - ami sima, nem smart, szeretnénk tv-t nézni wifin keresztül, de mivel nincs benne wifi, ezért gondoltam, hogy a mobil lenne a közvetítő eszköz. Működik ez így?Tehát a mobil fogná a rooterből az interneten lévő online tv adást (pl. M1) és átjátszaná a tv-re kábelen. Mert hogy a tv-nek nem akarunk külön modemet rendelni plusz havidíjért a Telekomtól.
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Miért van az, hogy a Payról letöltött AoD (Always on AMOLED Edge lighting) alkalmazás, amit a gyárinál sokkal jobban testre lehet szabni, extrém módon meríti az aksit és iszonyatosan lassan tölti fel? Beállítás lehet? Rengeteg dolgot be lehet állítani, nem tudom mi lehet a baj. Ahogy letöltöm, onnantól a töltés sebessége 10-12 órára belassul és nagyon gyorsan merül.
Nekem tavalyi A7 van, de ott nagyon behalt az oldal.Köszi ha mégis tudnátok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest