- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
fekete.puma #2781 üzenetére
Google Fotók felhőjébe mindet lementeni,csak én onnan is rászoktam másolni a telefon tárhelyére.És ez a pepecselő része.
-
Imi1981
veterán
válasz
fekete.puma #2774 üzenetére
Hát igen az s10 és note 10 fórumban nagyon sokan panaszkodnak . Én nem frissítek egyből az biztos.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
fekete.puma #2774 üzenetére
Jah vágesz,csak annyi fényképem van rajta lementve,hard reset után meg menthetem le őket egyesével megint...
-
kugli
aktív tag
válasz
fekete.puma #2763 üzenetére
Te miért vettél most samsungot? Miért nem xiaomit?
Akkor még egyszer hogy tiszta legyen… megveszed a xiaomit és romot cserélsz rajta hogy jó legyen. Én nem veszek ilyen telefont,mert csak használni akarom. És itt a vége részemről -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
fekete.puma #2760 üzenetére
Az enyémen be van kapcsolva. A lányom telefonján történt.
-
aszti75
senior tag
válasz
fekete.puma #2753 üzenetére
Csak,hogy az a múlt
2019/2020-ban azért már elvárom,hogy ne kelljen saját magam "használhatóvá" tenni egy telefont.Igazad van,Samsung most eltalálta a One UI-t.De nem hinném,hogy a Note9,S9,S8-at bele kéne keverni a dologba.Azok még most is simán használhatóak.Nem is értem,miért hoztad ide.(biztonsagi frissitesek miatt?)Azt nem mondom,hogy a régebbi Samsungra nem éri meg feltenni egy Lineage OS-t,de én a mai készülékekre céloztam,hogy felesleges a ROM csere."Azért nyugtass meg egy Note 9, S9 még nem számít olyan ócskavasnak egy A50, A70 képest?"
A Note és S széria felső kategória
Még jó,hogy simán veri az A szériát, mivel felső közép kategória. -
kugli
aktív tag
válasz
fekete.puma #2750 üzenetére
A véleményem ismerőseim tapasztalatán alapul igen,de nem ez a lényeg. Megveszem a telefont és használni akarom nem romolgatni mókolni fórumokat bújni hogy most épp mit kell csinálni stb. Nem akarlak meggyőzni semmiről nyugi,mindenki azt vesz amit akar!
-
balinlin
senior tag
válasz
fekete.puma #2753 üzenetére
én S3 LTE-t kb csak rootolva használtam
az első S6 is meg volt rootolva
a második, dual simes S6-omat kb. csak unaloműzésből rootoltam
jelenleg az A70-nél eszembe sem jutott még a root -
aszti75
senior tag
válasz
fekete.puma #2750 üzenetére
"A LineageOS rom pl sok régebbi Samsung telón is fut vagy valamelyik rá épülő változat"
A legtöbb felhasználó úgy van vele,hogy ha megvettem,bekapcsolom,működik és nincs vele gond.
Nem hinném,hogy azért ROM-olgatni kéne,hogy legyen egy működőképes telefonom.Sokunknak család,munka van napirenden,nem az,hogy vettem egy telefont x összegért és még nekem kell "barkacsolnom" azért, hogy normálisan működjön,mikor ez alap elvárás egy hasznalati tárgynál.Kis szarkazmus:
Van egy Ford Focus 2-esem.Most akkor azért mert nem úgy megy mint egy BMW,akkor tegyek bele BMW motort? Biztosan van,aki meg is teszi.
De azért nah..BUÉK!
-
kugli
aktív tag
válasz
fekete.puma #2748 üzenetére
Igen,ismerős érzés. Nekem is volt hasonló időszakom amikor éjszakákat képes voltam fent lenni egy program miatt pc-n vagy telón. De így 40környékén plusz család már kinőttem belőle,már nem érdekel annyira. Leginkább arra vágyom hogy " bekapcsolom és működik " !
Nerd sok ismerősöm ezen a véleményen van xiaomival kapcsolatban. Eszembe nem jutna ezt a márkát választani.
Az újlenyomat szenzor tényleg szar néha,de ezt össze hasonlítva a xiaomi féle szenvedéssel…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest