- One mobilszolgáltatások
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Nem biztos, lehet az aktuális Xiaomi-kra is már igaz, nálam még 7.1.2-es Android van a telefonon és ezek a "nyűgök" lehet Android verzió függők is. De nem véletlenül váltottam Xiaomi-ról :-) és amikor megtettem az A52S tűnt jó vételnek. Meg nem bántam, de még ismerkedem vele, például nem találom a programonként különböző értesítési hangot, a leírásokban az van, hogy az applikációk alatti értesítések részben lehet beállítani, hát én nem találom. Nekem nem kényelmes, hogy mindenre ugyanazt az értesítő hangot adja. Régen a hangból már tudtam melyik programtól jött értesítés és az éppen fontos vagy sem. Most mindig megnézem, vagy soha, mert már unom, hogy sok jön. Még az igazi tokot is keresem. A gyári nekem túlságosan tapad, amikor a nadrágzsebbe teszem be vagy veszem ki, akkor nehézkes, tapad, kényelmetlen, a Spigen Thin Fit meg nadrágzseb teszten átment, viszont csúszik, párszor már asztalról felvétel közben kiesett a kezemből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest