Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Egy kis segítséget kérnék, hátha valaki találkozott hasonlóval.
Van egy A52S-em, független, 6/128-as.
Csak mostanában futottam bele a dologba. Elővakartam a régi jó kis Rock Zircon fülhallgatómat, de óriásit csalódtam. Még a Redmi Note 3 majd Note 7-hez használtam a legnagyobb megelégedéssel. Nagyon szépen szólt, erős mélyekkel, szép magasakkal (árához mérten persze). Nos, az A52S-en meg... mint a Sokol rádió, de még ahhoz sem igazán mérhető. Se hangerő, se dinamika, nulla mély, se csilingelő magasak, tompa vödörhang.
Próbáltam rákeresni a dologra és dobott is a net hasonló problémákat. Ennek a telefonnak tényleg ennyire trágya a jack kimenete vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?De még nincs vége
. Gondoltam majd bluetooth fülessel.... hát nem. A hang rendben lenne, de a hangerő nagyon nem. Kissé süket vagyok, de azért ennyire nem. Max. hangerőn is legfeljebb úgy szól az eddig használt összes fül,- vagy fejhallgató, mint a régebbi telefonjaim 1/3 - max. 1/2 hangerőn. Már mindent próbáltam, de semmi eredmény. Hengerő fel, EQ, adatp sound, atmos, fejlesztői menüben abszolut hangerő, de semmi nem segített. Próbáltam safe módban, hátha valami beállítás vagy app, de az sem segített.
Ugye ebben a droidban már nincs media volume sync menü sem, elvileg az absolut volume szolgálna erre, de ahogy említettem, semmi nem változott vele.
Hogy lehetne, valahogy hangerőt növelni?Régebben Mediatek cuccoknál relatív egyszerűen engineering menüben fel lehetett tornászni, de itt az sem játszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Láncfűrész topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest