Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigBear

senior tag

Egy kis segítséget kérnék, hátha valaki találkozott hasonlóval.
    Van egy A52S-em, független, 6/128-as.
    Csak mostanában futottam bele a dologba. Elővakartam a régi jó kis Rock Zircon fülhallgatómat, de óriásit csalódtam. Még a Redmi Note 3 majd Note 7-hez használtam a legnagyobb megelégedéssel. Nagyon szépen szólt, erős mélyekkel, szép magasakkal (árához mérten persze). Nos, az A52S-en meg... mint a Sokol rádió, de még ahhoz sem igazán mérhető. Se hangerő, se dinamika, nulla mély, se csilingelő magasak, tompa vödörhang.
    Próbáltam rákeresni a dologra és dobott is a net hasonló problémákat. Ennek a telefonnak tényleg ennyire trágya a jack kimenete vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?

De még nincs vége :( . Gondoltam majd bluetooth fülessel.... hát nem. A hang rendben lenne, de a hangerő nagyon nem. Kissé süket vagyok, de azért ennyire nem. Max. hangerőn is legfeljebb úgy szól az eddig használt összes fül,- vagy fejhallgató, mint a régebbi telefonjaim 1/3 - max. 1/2 hangerőn. Már mindent próbáltam, de semmi eredmény. Hengerő fel, EQ, adatp sound, atmos, fejlesztői menüben abszolut hangerő, de semmi nem segített. Próbáltam safe módban, hátha valami beállítás vagy app, de az sem segített.
    Ugye ebben a droidban már nincs media volume sync menü sem, elvileg az absolut volume szolgálna erre, de ahogy említettem, semmi nem változott vele.
    Hogy lehetne, valahogy hangerőt növelni?

Régebben Mediatek cuccoknál relatív egyszerűen engineering menüben fel lehetett tornászni, de itt az sem játszik...

Új hozzászólás Aktív témák