- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Fotózásnál, ki milyen beállítást használ Pro módba?(Gyári app, most nem fogok nagyon alternatívát keresni, csak hobbira kellene, hogy tudjam
este mit tud, mert az éjszakai mód az faja, de na hátha manualba jobb.)Sikerült értelmesebbet lőnöm, de nem maradt meg a beállítás.
(Én voltam a hülye.)
Meg ehhez mérten jön a másik kérdés, hogy természetes fény beállítások mellett engedi a 64MP-s képet (tudom mennyi értelme lehet), de Élénknél, nem akarta beadni Pro módba.Nyilván, marad a tapasztalgatás, meg minden ilyesmi, mert ez nem arra van, de ha ki lehet hozni "így is picivel többet", már jobb.

Ha valakinek van tapasztalata, azt megköszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
(Én voltam a hülye.)
Dr Bubo