- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klon
aktív tag
hát, akkor passz
még egy kérdés:
Mivel nagyon nem vagyok elégedett ezzel a telóval, erősen gondolkozok hogy rootolom. Az oké, hogy a gari ugrik, de azt nem tudom, hogy az érkező frissítéseket így megkapom, vagy nem? -
veterán
Szerintem azért nem értjük, mert nálam például nem emelkedik hanem kapásból a beállított hangerőn szól. És lehetőséget se találok hogy emelkedő legyen.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Én fordítva kérdezném. Van ilyen funkció? Mert nekem alapból üvölt, pont emelkedően lenne jobb. Nem lehet hogy az mp3ad alapból ilyen?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Klon
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
olyan kérdésem lenne, hogy az emelkedő erősségű csengőhangot hol lehet kikapcsolni? Egy mezei .mp3 van beállítva, és nagyon bosszant, hogy halkan kezdi, majd erősödik. Ugyanez a bajom az ébresztővel is. Ott gyári hang van, de szintén emelkedő...
Köszi a választ! -
ph2012
senior tag
A bluetooth képküldés hangját ki kell kapcsolni de így sms, e-mail hang is kikapcslódik, ha jól látom, nem? Köszi.
-
veterán
válasz DrKapocs #4591 üzenetére
Köszönöm. Kipróbáltam. A sima lite be továbbra sincs sötét mód, a felkerült piros ikonos lite be meg nem szivesen jelenzkeznék be.
Szintén. Éjszakai mód állandó, illetve sötét mód amiben csak elérhető. Kékfény szűrőt nem szeretem. Csak elrontja az amoled szép színeit
-
DrKapocs
őstag
válasz MadMancs #4590 üzenetére
Ugyan ez a gondom, kiégeti a retinám.
Vannak egyébként nem hivatalos megoldások rá, én korábban, még a Redmin és az mi2s-en használtam ennek egy korábbi verzióját:
https://youtu.be/jGE-0BmZaJM
Az jól működött, nem volt semmi gond vele. Van fenn leírás, hogyan tud ilyet készíteni a mókolni vágyó. Jelenleg nem ez van fenn, hanem sima messenger.Egyébként nálam az éjszakai mód és a kékfényszűrő folyamatosan aktív, illetve az appok mind sötét témára vannak állítva.
[ Szerkesztve ]
-
Meizu80
junior tag
válasz MadMancs #4588 üzenetére
Én ugyan Lite-ot használok a Messenger-ből, de nekem az is gyors, semmi gond vele. Múltkor a böngészőm akadozott folyton, de azt letöröltem és telepítettem fel másikat és ezzel nincs ilyen gondom, tehát ott se a rendszer volt a ludas. Lekopogom, nekem gyors, pörgös a teló, semmi gondom a rendszer gördülékenységével! Csak maradjon is így!
Samsung Galaxy A50 - Nr. 1. Smartphone in Europe 2019
-
veterán
válasz Meizu80 #4587 üzenetére
Inkább messengerrel van a baj szerintem nálam is. Annál tapasztalom hogy diavetítés szinten nyílik illetve záródik, restart megoldja.
-
Meizu80
junior tag
válasz MadMancs #4585 üzenetére
Én semmilyen döcögést nem tapasztalok 1 hét után. Általában 2 hetente indítom újra, de még akkor is flottul megy a rendszer. Ez a One UI szerintem nagyon jól el van találva. A családban levő többi Samsung-on (A5, A8) még a régi rendszer megy, de azokra sincs panasz. Nem olyan rossz ez az A széria a Samsung-tól, hiába mondják sokan, hogy csak Note-ot meg S-t érdemes venni!
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz Meizu80 #4583 üzenetére
Pont így vagyok vele én is. A kamera csepp nekem tetszik, a kameralyuk nem. A hátulja- kamera elrendezése szebb szerintem mint az A51- é. Remélem én is, hogy 2-3 évet kibír még a telefon. Nem akarok- és nem is fogok minden évben egy százast vagy még többet kiadni egy új telefonra.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
veterán
válasz Meizu80 #4583 üzenetére
Pontosan én is így vagyok vele
@Kugli:
Jogos. Régen így voltam, évente ( vagy sűrűbben) cserélgettem a telefonjaimat általában flagship kategóriából. Aztán mikor megvettem P20 Lite ot akkor jöttem rá hogy minek? Hiszen amire én használom arra tökéletesen megfelel. Mai napig azt használnám (megvan még), ha nem lenne pókhálósra törve az üveg ( 3 napot nem volt rajt fólia hát pont akkor esett pofára). Így használtam fél évig még, de gyakorlatilag a rajta lévő üvegfólia tartja egyben a darabokat, illetve kezd sárgulni a repedések mentén szóval sokáig már nem húzná. Mikor ezt vettem végignyomkodtam a teljes Samsung és Huawei palettát Media Markt ban, és ez fogott meg a legjobban. Nem bántam meg. Egyedül ami fura hogy heti 1 újraindítást igényel mert akkor már picit döcög ( P20 nál 2232 óra volt a leghosszabb üzemidő, akadálymentesen, akkor is frissítés miatt volt restart.) Szóval úgy érzem nem fogom lecserélni amíg működik. Garancia miatt az pedig minimum 2 év.[ Szerkesztve ]
-
kugli
aktív tag
válasz MadMancs #4582 üzenetére
Gondolom nem kell bemutatni,elmagyarázni hogy ez szándékosan van így,a profit miatt. Ott tartunk hogy elég ha egy szót megváltoztat hozzá tesz a nevében (pro-lite-note akármi) és ugyan azt az ezköszt adja újra,vagy drágábban. És mindig van olyan ember aki meg is veszi.
Tudatosnak kell lenni! Kiváncsiságot,"kisördögöt" legyőzni. Aki manapság képes erre az boldog ember lehet
[ Szerkesztve ]
-
Meizu80
junior tag
válasz MadMancs #4582 üzenetére
Teljesen egyetértek! Nem értem egyébként ezt, hogy minimális változtatással miért kell gyakorlatilag ugyanazt a telefont kiadni megint, ráadásul azzal az ocsmány kameralukkal! Nem vagyok notchpárti, de ez a csepp alakú notch még mindig jobb, főleg, hogy "el lehet tüntetni"! Ja és ez nem elég, már ott van az A52 is! Nem értem, ez mire jó! Én teljesen jól megvagyok az A50-el, szerintem addig meg is lesz, amíg ki nem leheli a lelkét! Már elegem van, hogy néhány havonta cserélgetni kell a telóimat, szóval remélem ez 2-3 évet bírni fog!
-
veterán
Apropó, A51, lehet én vagyok hülye, de úgy vettem észre abszolút nem sikerült előre lépniük nagyon, azaz gyakorlatilag nincs értelme rá leváltani A50et.
-
bmt50
senior tag
válasz zojjektum #4580 üzenetére
Huhh! Most hogy mondod! Noccs helyett lyuk, és hátul az L alakú kamera hegyek!!! Biztos majd Milc-eket, mit Milc-eket! DLSR-eket megszégyenítő képeket fog lőni, nem beszélve a szoftveres extrákról! Az edge screen akkora fícsör, hogy a Blackberry Hub óta csak erre vártam!
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
TODI1111
veterán
Próbáld ki az [aodnotifyt]
-
mcz
csendes tag
Sziasztok. Az volna a kérdésem, hogy megoldható-e az A50-nél - ha már nincs allapotjelző led - hogy az always on csak akkor legyen aktív, ha értesítés érkezik? Amúgy meg maradna sötét. Most always on van beállítva, de akkor is mutatja az időt, meg a nagy semmit, ha nincs értesítés. Előre is köszi, ha valakinek van ötlete.
-
válasz MadMancs #4570 üzenetére
Van itthon Xiaomi Redmi2 telóm,na azt inkább egy ellenségnek adnám mint barátnak,maradjunk ennyiben jobb ha nem írok róla semmit.
Ez az A50 meg tényleg kellemes csalódás,gyönyörű kijelző,szuper üzemidő,és használható rendszer,nekem nem is kell ennél több. / iphoneról jöttem vissza /
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz c64fanhun #4568 üzenetére
Minden mondatával egyet értek. Egyet emelnék ki, xiaomi. Sok embernek nem azért nem kell mert kínai. Vannak olyanok mint én. Egyszerűen a MIUI borzalmas szerintem. Android One ( ez volt nekem MI A1 el. Meg annyira snassz alap és buta. Rengeteg ROM flash és kísérletezés árán tudtam tökéletessé tenni. Onnantól tényleg verhetetlen. Viszont nem hiányzik ez a macera. Bekapcsolni és használni szeretném
[ Szerkesztve ]
-
c64fanhun
tag
válasz balika333 #4510 üzenetére
Ez tényleg nagyon tetsző hozzászólás
Ugye én középsulis vagyok, és sok srác veri magát az új iphoneokra, csúcs s10-re, stb. 200-300e ft-os telókra. Kérdem én, minek? Oké gyönyörű képeket csinálnak, de alapvetően ha valaki tényleg fotózni akar, az vesz egy dslr-t használtan 100-ért, mert az iphone 11 pro fotók meg úgyis mennek instára, szép kis minőségromlással
Egyszer a xiaomi azt hiszem valami olyant nyilatkozott, hogy nincs semmi olyan technikai érdem, ami miatt több mint 200 ezret kéne elkérni egy telefonért. Ezzel pedig teljesen egyet értek. Informatikusnak tanulok, imádom a technikát, a hatalmas feljlesztéseket, de akkor is ha a világ minden dolgát tudja a telefon a legjobb minőségben, az akkor is egy műanyag-fém-üveg tepsi sz@ar lesz amit 2, jobb esetben 3 év múlva levált az ember.
Az A50-t és 70-et pedig nem véletlen veszik az emberek, ilyen áron nagy márkáktól jobbat nem lehet venni, xiaomit mondanám, de szerintem mai napig félnek tőle, mert hogy kínai (ne felejtsük el, hogy a huawei is). Szóval lényeget jól leírtad mi az A50, miért jó.
Szidni meg lehet, szoftveres bugok, egykét hiba néha...de ez a legdrágább telefonoknál is előfordul, és kijavíthatóak -
kalanchoe
senior tag
Wow, azért jó hallani, hogy ennyire jók a középkategóriás telefonok a felsősökhöz képest. Használd egészséggel!
Nekem "csak" A40 van, de árához képest ez is brutál. Lekopogom, teljesen jól működik. Nem fagy, nem laggol, pedig viszonylag sok appot futtatok rajta. Kamerája számomra elegendő, néha jól jönne egy kis plusz, de havi 4-5 jobb fotóra, meg dokumentumok beolvasására teljesen elegendő.
Végre el lehet mondani kb 10 év után, hogy középkategóriában is lehet kapni olyan eszközöket, amik teljesen jó felhasználói élményt és minőséget nyújtanak. -
Norbi8719
tag
Sziasztok!
A napokban tervezek én is belépni a klubba (I6s-ről).
Igyekszem ilyen esetekben a hozzászólásokat végigolvasni (most tartok 3000-nél ☺️) , de ugye időarányosan egy-két dolog (pl.fóliatéma) elavul
Ezekre a kérdésekre keresem a választ :
1. Hol tudok most venni teljes kijelzős fóliát?
Az se baj ha Budapest , és az meg pláne ha nem üveg.2. Gondoltam a hátlapra is dobnék valamit , kapható oda valahol sima fólia ?
Sajnos ebay nem játszik , mert bár használom , nem érne ide időben :/
Előre is köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Bounti
aktív tag
Nekem van rajta üveg, be van kapcsolva az Érintésérzékeny ség és még sosem vettem észre, hogy feloldotta, vagy bekapcsolta volna a kijelzőt a zsebemben, pedig mindig ott hordom... (Nekem hasznos is, jó dolognak tartom)
De a bogár a fülemben van, most majd sűrűbben nézegetem, hátha mégis...
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
veterán
Valahogy érzékeli a képernyő a bőrödet és ezért old fel. Farmeren keresztül is. Pedig nekem sincs bekapcsolva semmilyen olyan feature, amitől érzékenyebbnek kellene lennie. Plusz be van kapcsolva a véletlen érintések elleni védelem. De így is feloldott. A duplakopp kikapcsolásával megszünt a probléma nálam.
-
patomi
őstag
Kikapcsoltam, megpróbálom így. Köszi.
Bounti ,, AOD nem is megy, engem zavart. Emelés is. Meglátom a duplakopp offal javul-e a helyzet.
(bár nem hiszem, hogy úgy lóbálod a lábaidat, hogy emiatt bekapcsol... de ki tudja...)
Ez kész .. elképzeltem.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Bounti
aktív tag
Sajnálom, ha ez nem oldotta meg... Esetleg nem raktál fel valami appot ami ezt okozhatja? Esetleg valami ami az Always on kijelzőt kapcsolgatja?
Esetleg az Ébresztés felemeléssel kikapcsolása segíthet (bár nem hiszem, hogy úgy lóbálod a lábaidat, hogy emiatt bekapcsol... de ki tudja...)
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Bounti
aktív tag
Beállítások--> Kijelző--> Védelem a véletlen érintések ellen
Ezt kapcsold be.
Remélem ez megoldja, illetve ha nincs rajta kijelzővédő fólia, vagy üveg akkor kapcsold ki alatta az Érintésérzékenységet (amiatt túl érzékeny lehet).
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
Sziasztok, egy ideje nekem is A50 van. Apple 7plus-ról váltottam. Viszont lenne egy kérdésem.
Ha lezárt képernyővel zsebre teszem, elég sokszor van, hogy hallom csipogni a telót, ugyan fel nem oldódik, de aktív a képernyő mikor előveszem. Lehet ez ellen tenni valamit? Ujjlenyomat meg minden be van kapcsolva.Dupla kopp is aktív jut eszembe..
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
veterán
válasz hammertron1 #4551 üzenetére
Felvétel indításakor ki is írja hogy hangrögzítés headseten kérészül. Saját mikrofonját ilyenkor nem használja.
-
draco31
veterán
válasz hammertron1 #4551 üzenetére
Nem próbáltam még, de egyszerű megtudni. Indítani kell egy videó felvételt fülessel, és belefújni a mikrofonjába. Aztán visszahallgatni. Nem tom hol a fülese, hogy kipróbáljam, nem használom a gyárit.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
hammertron1
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a videó felvétel közben a mikrofonos füles csatlakoztatva van a telefonhoz, akkor a hangot a füles mikrofonja fogja felvenni, vagy akkor is a készülékben lévő mikrofont használja a telefon?
Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv
-
kreg
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #4539 üzenetére
Én is a Telekomtól vettem, és sehol semmi...
-
veterán
Sziasztok. Újabb helpre lenne szuksegem
Eddigi telefonjaim (samsung/huawei/sziamiaú) tudtak 2 apró de hasznos dolgot. 1, ha duplakoppos altatás 2, bluetooth fejes használatakor lezárt képernyőnél a hangerő le vagy fel ( nem emlékszem pontosan) a következő számra ugrott zenelejátszó. Ezeket valahogy működésre lehet ezen a telon bírni?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
TommyGun
őstag
Áhh, igen ez inaktív volt mert volt beállítva közepes energiaséma, oszt nem engedte kapcsolgatni, köszi!
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Bounti
aktív tag
válasz TommyGun #4536 üzenetére
A beállításokban a zárolt képernyőn belül az Always on display lesz a te menüpontod. Ha az ujjlenyomat olvasónál érinted meg a kijelzőt, akkor azt hozza fel, ha máshol akkor az órát...
[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
Sziasztok
Kerestem de nem találom.
Vki tudna kérlek segíteni merre tudom piszkálni azt a fekete képernyőt ami akkor jön elő amikor egyszer megérintem a telefon képernyőt? Ez a hátteres zárt képernyő, tök fekete és csak óra meg az újjlemonyat olvasó szokott rajta lenni. Van amikor mutat időt van amikor meg csak az újjlenyomat ikon jön csak elő, és ez kicsit zavar, időt nézni tök jó lenne, meg éjszaka is jobb ha nem ég ki a szemem, és az a baj hogy néha mutatja az órát néha nem...
Nem találom a beállítást. Köszi"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Gabor777
aktív tag
válasz DrKapocs #4533 üzenetére
Az ilyen bármelyik telefonnal előfordulhat, nem számít, hogy iOS vagy Android van alatta. Ha megadod neki az engedélyt arra, hogy szinkronizálja még a polc alján lévő 2000 oldalas telefonkönyvet, azt is megteszi. Ugyan úgy megtörténhet ez Samsungnál is. Redmi Note 3 Prot használtam 3 évig, sose volt problémám névjegyekkel. Egyszerűen letiltottam, hogy szinkronizálja.
Am van bármi info a Telekomos frissítésről? Novemberben meg Decemberben időben jött..most azért picit késik.[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz MadMancs #4527 üzenetére
A Xiaomi egyszer régen nekem nagyon összekeverte a névjegyeket egy backup során. A google szinkronizálta az egyéb névjegyeket, amiben benne van kb. 2000 e-mail cím. A backup olyan jól sikerült a kis kínainak, hogy lett kb. 4000 névjegy a telefonkönyvemben. Nem volt vicces ezeket kitörölni. Ez persze már nem Xiaomi, de kicsit tartok az ilyen esettől.
Köszönöm a válaszod, akkor itt ilyesmitől nem kell tartani.
-
zpk20
friss újonc
Sziasztok, Samsung A50 néhány hete elkezdett rendszeresen lefagyni. Az alsó ikonsor nem reagál ( fényképező, home , vissza ikonok) . A FB, és messenger is lefagyott. Október közepén vásároltam, kb 2 hónapig semmi gond nem volt vele. App telepítés okozhat ilyen problémát pl?
Köszi a segítséget
-
bmt50
senior tag
válasz balika333 #4525 üzenetére
Sok élményt és kevés bosszúságot kívánok Neked az A50-hez!
Az ujjlenyomat olvasó volt már rosszabb, de a januári frissítés óta egész tűrhető.
Amint itt olvasod, van azért a középkategóriában is pár extra, ami hasznos vagy akár még élmény.
A vas elég időtálló: az A50s inkább változatnak, az idei A51 pedig inkább csak ráncfelvarrásnak tűnik, mint utódmodellnek.
A kijelzőre vigyázz, mert az nagyon törékeny (Gorilla Glass 3)![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DrKapocs #4524 üzenetére
Én.
Egyébként Az sose baj. Mint minden androidos telónál, itt is be lehet állítani melyik fiókból jelenítse meg a névjegyeket.
-
balika333
tag
Egy teljes munkanap után az már biztos hogy jobban bírja mint a Note 10 és S10+. Most vagyok 13%-nál. Ez nagyon örvendetes. Az ujjlenyomat olvasó nem jobb mint az S10+ volt de nem is rosszabb. Sokkal pontosabb a Huawei. Ez van, elfogadtam.
Sebességben ami kevésbé tetszik hogy mire a gyorstárcsázóval felhivom a feleségem már csörög is mire a kijelzőn kiírja. Kicsit sokat gondolkodik. Meg az elforgatás, ott érzem lassabbnak. A többi terület nagyon jó, pörgős. Samuhoz képest.
Továbbra is tartom hogy ár érték arányban parádés.
Válaszul: ruhára nem szeretek kiadni pénzt, egyedül cipőre, az legyen kényelmes. A többire nem költök mert nem érdekel. Sosem taxizok inkább sétálok vagy biciklizek mert azt is sajnálom magamtól. Telefont nem. Mások vagyunk mindannyian. Ettől függetlenül értem milyen típusra gondolsz, sajnos ilyen is van.
[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
DrKapocs
őstag
A link megosztás szolgáltatást használja valaki esetleg? Gondoltam, hogy kipróbálom, a frissítést le is szedtem hozzá, de kéri, hogy töltsem fel a névjegyeim a samsung cloudba (ha jól emlékszem ide). Ezt annyira nem szeretném, mert én a google szinkront használom. A xiaomival pedig már ráfaragtam egyszer egy ilyennel. Akkor ez ott olyan remekül sikerült, hogy mindenből lett 2 névjegy.
-
veterán
válasz pulyka jocó #4520 üzenetére
Én is. Mivel itt lehet az appokat egyenként szabályozni akkumulátor szempontjából...
-
Én is így használom.
-
veterán
Én pont így mint a képen.
-
pulyka jocó
senior tag
Ti milyen akkumulátor módban használjátok a telefont? (Erre gondolok)
[kép] -
bmt50
senior tag
válasz pècsimunkás #4517 üzenetére
Kedves Sky11, kinek nem inge, ne vegye magára.
-
bmt50
senior tag
Üdv. a klubban!
Kb. ugyanezt az utat jártam be, csak 15 évvel ezelőtt.
Nem érnek ezek a csúcskészülékek ennyit, és nagyon sokat lehet bukni rajtuk.
Életem során elég sok olyan emberrel találkoztam, akiknek az aktuális 2-300ezer Ft-os csúcsmobil volt, de egy márkás sportcipő és sportruhában kimerült a ruha- és vagyontáruk, mégis menőnek érezték magukat.
Sajnos igazuk van azoknak a külföldi kritikáknak, hogy mi magyarok ilyenek vagyunk, mint azok a bizonyos "C" típusú emberek, csak nincs mercink.
Ezek a mobilcégek jól megélnek belőlük.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Meizu80
junior tag
Használd egészséggel! Nagyon érdekes és tanulságos, amit írtál, de én is kiváncsi leszek, meddig fogod nyúzni az A50-et! Remélem, minél tovább! Nagyon jó kis telefon ez az árához képest, főleg, hogy a kezdeti hibákat folyamatosan javítja a Samsung!
-
-
balika333
tag
Sziasztok. Elég nagy utat tettem meg az elmúlt évben, és ide érkeztem. Volt Samsung S9, majd S10+, Huawei P30 Pro, P30, Note 10, megint P30, iPhone XS, iPhone 11 Pro Max és most A50. Igen mint látjátok minden fajta flagship járt a kezem között.
Miért A50?
- ára: 85.000 Ft újonnan
- dual Sim
- 4000mAh akkumulátor (végre egy Samu ami bírja ha nyúzom)
- esetek 95 %-ban a sima kamerával fotózok, azt is nappal, így jelentős minőségbeli romlást nem tapasztalok.És pofám leszakad, hogy a i11 Pro Max 400e Ft-ért 64 GB-ot ad, ez pedig 128-at 85e Ft-ért.
Az elmúlt években nagyon sok pénzt költöttem csúcstelefonokra. Használtan vettem 1-2 hetesen, majd továbbadtam, de szinte mindig volt 1-2 hónap alatt 5-40e Ft bukó. Mikor mennyi. Már átléptem magamon és sok sok pénzt öltem telefonba -> lásd i11 Pro Max 385e Ft.
Mikor meglett az iPhone - nagyon tetszik mai napig az iOs, szeretem az Androidot is, mind a kettőnek megvan a gyengesége és erőssége - akkor azt mondtam, hogy állj. Mindig veszem a legdrágábbakat, de sosem próbáltam még ki a közép mezőnyt.
Valamelyik nap nyomogattam a Media Marktban a telefont és megtetszett. Eladtam az iPhone-t egy hét alatt, és vettem egy A50-et.
Gyerekek, én lehidaltam. Sebességben és kamerában jobb csak a leg. 100e Ft-tal drágább S10 (természetesen újonnan), akkumulátorban meg visszalépés. Kijelzőben én nem látok különbséget 3XX ppi felett.
Oké, IP68, dual hangszóró, vezeték nélküli töltés, jobb kamerák... de egyszerűen nem érnek ezek 100e Ft-ot. Az hogy az alkalmazások egy része 0,5-1mpel később töltődnek be, nagy bumm, ki lehet bírni, böngészés közben én nem érzek különbséget. A multitasking lehetne jobb, de gyorsan utána tölti a rendszer, nálam ez nem gond,
Azt kell mondjam elég jó kis készüléket rakott össze a Samu az A50-el, az én igényeimnek teljesen megfelel. Remélem ez most marad egy ideig
Samsung S22 Ultra
-
veterán
Az :)
Redneck: Bixby Routin pont jo erre. Létrehozol egy rutint hogyha a töltöttség x százalék alá esik akkor mi(ke)t csináljon teló.
-
Redneck
nagyúr
Van a telefonon valami automatikus energiatakarékos üzemmód? WP-n imádtam hogy 20% alatt visszavette a fényerőt, csökkentette az értesítéseket, 10% alatt pedig végképp takarékra állt.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
veterán
válasz DrKapocs #4504 üzenetére
Ha a monitor a munkádhoz tartozok megértem hogy nem kívánod otthon is nézni. Mondjuk én is de nekem csak egy ilyen kis kütyüm van
[ Szerkesztve ]
-
wihar123
aktív tag
válasz MadMancs #4494 üzenetére
Sziasztok!
Dehogy volt kár, sőt nagy-nagy köszönet a megosztásért.
A rosszindulattal meg ne törődj, jusson eszedbe, hogy a butaság határtalan, mert nagy az Isten állatkertje..."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
DrKapocs
őstag
@MadMancs: Inkább csak az irigység beszélt belőlem. Nem bírna a szemem 9 óra 30 perc kütyüzést egy nap alatt, az biztos. Munkából adódóan sokat vagyok gép előtt, ha tehetem, kerülni próbálom az ilyen extrém igénybevételt. Nekem egyébként tényleg irreális ennyi SOT egy napra.
-
veterán
válasz Meizu80 #4502 üzenetére
Egyébként hasonló. Ban vezetékes net és asztali gép is. Csak meló és egyéb teendők mellett van hogy 1 hétig be se kapcsolom, pont mint a tv t. Monden hivatalos és nem hivatalos teendőt telon intézek. És ez a teló teljesen bevállt hozzá. :)
-
Meizu80
junior tag
válasz MadMancs #4501 üzenetére
Én már az vagyok, de vállalom! Nekem a teló a káros szenvedélyem, nem iszok, nem drogozok, nem cigizek, valami meg kell Ettől még a kötelességeimet nem hanyagolom el! Amúgy ez a teló nekem most a "mindenes", nem csak szórakozásra használom, minden hivatalos ügyet kvázi ezen intézek. 2 hónapja költöztem, az első pár hétben emailek, sms-ek, hívások garmadáját fogadtam, írtam stb. Vezetékes netem sajnos még nincs, szóval marad a telefon egyelőre ezekre. Jól bírja a gyűrődést szerencsére
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Külpolitika
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TrackPoint nélkül jön az új Thinkpad?
- Tesla topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest