- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Van egy majdnem 3 éves A50-em, a legutolsó gyári Android 9 fut rajta, és kevés program van telepítve. Alapvetően nem rossz a sebessége, és 6-8 órás képernyőidőket simán tud még. Vettem egy alap kis kontrollert hozzá, néhány régebbi emulátorhoz, és relatíve alacsony gépigényű játékhoz. A 3D teljesítmény nem valami jó, az fps droppokat sokszor indokolatlannak érzem.
Milyen rendszert érdemes rá rakni, hogy gyorsabb legyen? A Samsung UI-ját szeretem, jó lenne azt, vagy hasonlót használni.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Nem csak a Game Pass miatt akarok kontrollert, hanem emulátoros címek, Play appok miatt is. A Game pass igaziból bónusz, PC miatt úgyis előfizetnék, telefonon nincsenek nagy elvárásaim.
-
Redneck
nagyúr
válasz zojjektum #7826 üzenetére
Nekem két 360-as van, azokkal játszom PC-n, de nincs bennük bluetooth. Nem számít, egyébként is vennék egy olyat amibe belefogatom a telefont, mert jellemzően nem itthon fogok vele játszani, hanem ha elutazok, vagy ha van egy kis szabadidőm munkában.
-
Redneck
nagyúr
Az utóbbi 1-2 hétben, nekem is feltűnt az erőteljesebb merülés. Érdekes hogy többeknél jelentkezett. A készülékem januárban lesz egy éves, a felhasználói szokásaim nem változtak, új program nincs a telefonon, és továbbra sem játszottam még vele. Általában 2 naponta töltöttem és 7-8 óra SOT simán ment vegyes használattal. Most inkább 6 óra jön össze és 1.5 naponta töltés.
-
Redneck
nagyúr
Próbálta már valaki a Game Passt A50-en? Egyáltalán megy rajta? Bluetooth 6.0-át ír minimumnak, az A50 pedig 5.0-ás, de szerintem ettől még mehetne, ha az xinput vezérlőt kezeli...
Szerk:
Az áruház szerint kompatibilis az eszközömmel. Na majd ha lesz kontroller meglátom.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Van rá mód hogy a jelenlegi, utolsó 9-es rendszert lementsem? Még nem váltottam 10-re mert az enyém beton stabil és nem kapkodok, de ha problémás lenne, egy időre mindenképp visszaraknám a régit.
-
Redneck
nagyúr
Én inkább kivárom hogy teszteljétek. Amúgy sem értettem mire ez a nagy izgulás hogy jöjjön már.
A lényeg hogy rosszabb ne legyen.
-
Redneck
nagyúr
Nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni Google Maps alkalmazásban hogy a koronavírusos eseteket mutogassa?
-
Redneck
nagyúr
Most direkt Wi-fi nélkül használom és sokkal kevésbé merül. Lehet nem szereti hogy munkahelyemen egy csomó csatlakozási kísérlete van mikor ide-oda megyek a házban?
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Nálatok is ennyit zabál a rendszer?
Android rendszer 12%
Android operációs rendszer 10%
Eszköz készenlétben 9%Max 40% fényerővel és nem egészen 3 óra képernyőidővel van 48% töltöttségem. Korábban ez 4-5 óra képernyőidővel tartott itt. 21 óra 48 perce töltöttem csutkára.
Szerintem ez nem kerek. 2 hónapja sokkal többet használtam és nem merült így.
-
Redneck
nagyúr
Munkában gyakran tapasztalom. A zöld, részben átlátszó, pormentes, nem steril kesztyűvel működik, de az nem túl vastag. A kesztyűn keresztül is látszanak a kis bordák a bőrön, tehát nem meglepő. Az viszont igen, és dühítő is, hogy kesztyű nélkül tök random a szenzor.
-
Redneck
nagyúr
válasz dave987 #5304 üzenetére
Ez abszolút undorító, nem korrekt hogy nincs megkülönböztetés. Egyszerűen nem kell megvenni, van választék, és nem kötelező. Csak így lehet bojkottálni ezt a stratégiát. Persze fontos a petíció is, illetve az emberek tájékoztatása, hogy többen döntsenek így.
Engem alapvetően nem érdekel mi van ráírva vagy milyen chip hajtja. Ha ár/érték arányban jó a termék, megveszem.
-
Redneck
nagyúr
A hidrogél fóliákról van valami tapasztalatotok? Nekem TG van rajta, a széleken mondjuk nem a legjobb, de könnyű volt felrakni, és a szélek porosodása nem zavaró. Az övére is rendelnék, de nem bánom ha jobb, csak ne legyen nagy szívás felrakni.
Bocs hogy itt kérdezek, nem találtam ilyen topikot.
MadMancs:
Ali mindenképp, a hazai sokszoros áron nem szimpatikus. Az üvegem is onnan van, csak a szélei nem simultak fel igazán, de ez a kicsit kerekített Gorilla Glass miatt van.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Félreértetted. Az alap One UI-t (legalábbis ezt ami A50-en van) szeretem. A 10-nél is csak annyi zavar, hogy több a lehetőség, több a tipp, a felugró okosság, és ettől kevésbé egyszerű.
Mondjuk egy EMUI-hoz képest még mindig letisztultabb szerintem.Amit nem értek az újabb telefonnál:
Yt linknél nem kérdezi meg hogy böngészőből vagy appból akarom e nézni a videót.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz MadMancs #5263 üzenetére
Ettől tartok. Persze elfogadom hogy valaki használ x, számomra felesleges appot, vagy imádja a különböző algoritmusok vagy rutinok háttér munkáját, de én sajnos földhözragadt vagyok. Azt szeretem ha én állítok mindent, akkor amikor én akarom, ezért az ilyen funkcióknak nem is vagyok célközönsége, ki is lövőm őket egyből.
Sebességben vagy stabilitásban nem vettem észre különbséget, és egyelőre képernyőidőről sem tudok nyilatkozni, nem nyomogattam annyit hogy legyen vele tapasztalatom. Majd pár nap múlva megírom. Egyébként jó telefon, kiváló kijelzővel, csak rossz érzéseket keltettek a nekem felesleges dolgok.
-
Redneck
nagyúr
Remélem nem olyan lesz az Android 10 mint barátnőm A71-esén, mert nem szimpatikus. Olyan régi Samsung feelingem lett tőle. Tele volt felesleges dolgokkal, beállításokkal és kevésbé volt letisztult.
-
Redneck
nagyúr
Nekem jó az alap, tetszik és nem vagyok moddolós.
Mondjuk én a Windows Phone, csempés felületét is kifejezetten szerettem. A mai napig van egy Lumia a konyhában, arról megy BT-n a zene, a videók, és néha a böngésző. Mindig meglep, milyen gyors és egyszerű volt a kezelőfelülete.
-
Redneck
nagyúr
Nem tudom hogy vagytok vele, de az utolsó frissítés óta, sokkal jobban merül a telóm. Idegesít mert eddig 9-10 óra kijelzőidő is ment vegyes használattal, most meg 8 körül járok.
Teljes töltés után, és 50%-on is jelentősen kevesebbet ír.Az ujjlenyomat olvasóm pedig fos, totál random. Van hogy alapból 5/0, máskor mrg vizsgáló kesztyűben is elsőre felold. A gagyi kínai üveg fóliára fogom, de előtte sem volt annyira jó, max 10/7.
-
Redneck
nagyúr
Nem vagyok valami nagy androidos, 5 éve nem volt robotos készülékem. Ha a 10-es verzióval lassabb lenne, és meg vagyok elégedve a jelenlegi 9-es droiddal, maradhatok ezen a rendszeren? Lesz belőle hátrányom?
Az esetlegesen nem frissülő programokra, vagy biztonsági frissítések hiányára gondolok.
-
Redneck
nagyúr
Rossz helyre írtam.
Ha már így alakult:
Nálam random üvegfóliával. Néha 10/7 néha 5/0. Idegesítő de ez van, nem volt drága.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Remélem ez az új frissítés nem lesz ilyen. Az újraindított, 100%-ra felöltött telefonom, két óra alatt, 6%-ot merült idleben...
Szerk:
Már 7, és csak most nyitottam meg a böngészőt.[ Szerkesztve ]
-
-
Redneck
nagyúr
válasz pècsimunkás #4888 üzenetére
Egyik okostelefonom sem volt ilyen szar, ebből a szempontból, az elmúlt 10 évben.
Nem recseg, nem sistereg, csak halk, maxon is.
Az előző telefonom 100%-on bántotta a fület, ezt meg még rá is nyomom hogy halljam a másikat, sima városi zajban...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Egész jó ez a telefon, már megszoktam. Ami gagyi benne: ujjlenyomat olvasó, és a hangszórók.
Elég jó fülem van, de telefonálás és kihangosítás közben is halk. Lehet ezzel valamit kezdeni?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Van a telefonon valami automatikus energiatakarékos üzemmód? WP-n imádtam hogy 20% alatt visszavette a fényerőt, csökkentette az értesítéseket, 10% alatt pedig végképp takarékra állt.
-
Redneck
nagyúr
Szerencsére én sem látok ilyet, pedig fent van a januári frissítés. Telenoros készülékem van.
Szerk:
Tévedtem van. Hogy kell pontosan kilőni? 7%-ot evett eddig.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Radioactive #4456 üzenetére
Gyorsabb hardver és tároló, jobb kamera és üzemidő. Az A40 előnye az egykezes kompakt kialakítás.
-
Redneck
nagyúr
A hátul középen fém gyűrűs tokokról van valakinek tapasztalata? Sosem használtam ilyet korábban, de a mágneses autós tartó miatt elgondolkodtam rajta.
Olcsó fóliát vagy üvegfóliát milyet érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Örülök a javításnak mert volt, hogy háromból egyszer sikerült feloldanom, de annak nem, hogy ma másodszorra frissítek.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz perge666 #4277 üzenetére
Ennyivel indít, de ahogy észrevettem hamar 1,3-1,4GB szabad lesz belőle. 4GB RAM-os, de nem bántam volna ha véletlenül elnézik.
kugli:
Értem én, és ezzel tisztában vagyok, de minek legyen a memóriában a sok felesleges faszság, ha soha a büdös életben nem fogom használni? Pár appot már most dobtam róla, feleslegesek, de a Bixbyt is gyomlálnám ha lehetne.borix:
Köszi a tippeket megnézem. Egyetértek a kínaiakkal, nem kell minden szar menjen. Sajnos ez régebben is jellemző volt Samsung fronton. Ugyan pár éve nem androidozok, de az akkori S telefonok tele voltak felesleges baromságokkal, amik az elején annyira nem, de később szépen zabálták a rendelkezésre álló erőforrásokat és az akkut. Lehetett is rootolni ha jót akart az ember...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
41k-ért vettem egy A50-et a szolgáltatás mellé. Eddig nagyon tetszik, bár pár dolgot még nem találtam meg, de még csap 2 órája nyomogatom. Amit nem értek, hogy újraindítás után, csak 1,7GB szabad memóriát ír. Nem lehet ezt feljebb tornászni?
Azt hiszem ki kell gyomláljak pár dolgot, sok Samsungos tartalom tök felesleges nekem, de szerintem a Google appok között is van amit sosem használok.Tudtok ajánlani valamit, hogy több szabad memóriám legyen alapból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest