Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
válasz
balika333 #4510 üzenetére
Ez tényleg nagyon tetsző hozzászólás
Ugye én középsulis vagyok, és sok srác veri magát az új iphoneokra, csúcs s10-re, stb. 200-300e ft-os telókra. Kérdem én, minek? Oké gyönyörű képeket csinálnak, de alapvetően ha valaki tényleg fotózni akar, az vesz egy dslr-t használtan 100-ért, mert az iphone 11 pro fotók meg úgyis mennek instára, szép kis minőségromlással
Egyszer a xiaomi azt hiszem valami olyant nyilatkozott, hogy nincs semmi olyan technikai érdem, ami miatt több mint 200 ezret kéne elkérni egy telefonért. Ezzel pedig teljesen egyet értek. Informatikusnak tanulok, imádom a technikát, a hatalmas feljlesztéseket, de akkor is ha a világ minden dolgát tudja a telefon a legjobb minőségben, az akkor is egy műanyag-fém-üveg tepsi sz@ar lesz amit 2, jobb esetben 3 év múlva levált az ember.
Az A50-t és 70-et pedig nem véletlen veszik az emberek, ilyen áron nagy márkáktól jobbat nem lehet venni, xiaomit mondanám, de szerintem mai napig félnek tőle, mert hogy kínai (ne felejtsük el, hogy a huawei is). Szóval lényeget jól leírtad mi az A50, miért jó.
Szidni meg lehet, szoftveres bugok, egykét hiba néha...de ez a legdrágább telefonoknál is előfordul, és kijavíthatóak -
kalanchoe
senior tag
válasz
Wow, azért jó hallani, hogy ennyire jók a középkategóriás telefonok a felsősökhöz képest. Használd egészséggel!
Nekem "csak" A40 van, de árához képest ez is brutál. Lekopogom, teljesen jól működik. Nem fagy, nem laggol, pedig viszonylag sok appot futtatok rajta. Kamerája számomra elegendő, néha jól jönne egy kis plusz, de havi 4-5 jobb fotóra, meg dokumentumok beolvasására teljesen elegendő.
Végre el lehet mondani kb 10 év után, hogy középkategóriában is lehet kapni olyan eszközöket, amik teljesen jó felhasználói élményt és minőséget nyújtanak. -
bmt50
senior tag
válasz
balika333 #4525 üzenetére
Sok élményt és kevés bosszúságot kívánok Neked az A50-hez!
Az ujjlenyomat olvasó volt már rosszabb, de a januári frissítés óta egész tűrhető.
Amint itt olvasod, van azért a középkategóriában is pár extra, ami hasznos vagy akár még élmény.
A vas elég időtálló: az A50s inkább változatnak, az idei A51 pedig inkább csak ráncfelvarrásnak tűnik, mint utódmodellnek.
A kijelzőre vigyázz, mert az nagyon törékeny (Gorilla Glass 3)! -
bmt50
senior tag
válasz
Üdv. a klubban!
Kb. ugyanezt az utat jártam be, csak 15 évvel ezelőtt.
Nem érnek ezek a csúcskészülékek ennyit, és nagyon sokat lehet bukni rajtuk.
Életem során elég sok olyan emberrel találkoztam, akiknek az aktuális 2-300ezer Ft-os csúcsmobil volt, de egy márkás sportcipő és sportruhában kimerült a ruha- és vagyontáruk, mégis menőnek érezték magukat.
Sajnos igazuk van azoknak a külföldi kritikáknak, hogy mi magyarok ilyenek vagyunk, mint azok a bizonyos "C" típusú emberek, csak nincs mercink.
Ezek a mobilcégek jól megélnek belőlük. -
Meizu80
junior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest