Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_pro
tag
Sziasztok!
Nincs ilyen telefonom, de váltás előtt állok és ez az egyik (a másik az A70 vagy Honor 20) és olvasva a fórumokat sok problémát látok az ujjlenyomatolvasóval kapcsolatban. Ezt az xda fórumon találtam, hátha segít, ha volt már, bocs:
Step 1: Remove all previously set fingerprints.
Step 2: Settings -> Display --> Enable Touch Sensitivity.
Step 3: Set Fingerprints Again.
Step 4: Settings -> Display --> Disable Touch Sensitivity. -
Imi1981
veterán
Ebben az a bibi, hogy az ujjlenyomat felvétele után egy ideig tök gyors és pontos! Akkor miért jó egy pár napig? Abban a pár napban is ugyan az a soc van a telóban. Itt más probléma van. Amúgy xiaomi megoldása is sokkal gyorsabb és pontosabb (és bár ezt nem tudom pontosan de nem felejti el pár nap után szerintem ). Itt az a probléma, hogy elfelejti az ujjlenyomatot amit nem értek. Ezt pedig kéne tudni szoftveresen javítani szerintem de mégse sikerül. A szomorú, hogy pont a Samsung nem tudta ezt jól alkalmazni
. Amúgy S10-ben azért jobb mint A50 és A70-ben de nem olyan jó mint pl Huawei p30 - ban. -
bmt50
senior tag
válasz
Alister71
üzenetére
Tudni kellene, hogy a P30-ban, az S10-ben és az A50-ben milyen szenzor van. Az én tippem az, hogy sajnos nem egyformák.
A másik meg az, hogy a Soc miatt sokkal gyorsabb lehet az adatfeldolgozás egy csúcs készülékben.. mert ugye mi történik:
1. A kijelző érzékeli az érintést és világítani kezd
2. A kis fókusz távolságú optikával a szenzor lő egy normál fotót
3. A fotót egy szoftver feldolgozza: zajmentesít és élesíti a kontúrokat. Kapunk egy 2D ujjlenyomat rajzolatot
4. Innentől a folyamat már a hátlapi szenzorokkal azonos: össze kell vetni a mintát a kapott ujjlenyomattal és keresni kell elég részletet.Szerintem az A50 sebességben a 3. lépésnél hasal el. Lehet a rajzolat felismerő algoritmuson csiszolni, de a sebesség a Soc sebessége miatt a feldolgozás/transzformálás lassabb marad.
Meg kell nézni a Soc-ok teljesítményét feloldáskor: szinte biztos, hogy maxon dolgoznak..
-
Alister71
nagyúr
Tényleg nem trollkodni akarok srácok, 2 hónapig használtam az A50-et, de az fp megőrjített. Nem is használtam. Minden frissítés után jobbnak tűnt. De 1 hét múlva mindig kikapcsoltam. A halálba kergetett.
A Huawei P30-ba ugyan ilyen van, de ez jól működik. A telefont ahogy megmozdítom, rögtön megvillan a helye, és 1 másodpercig tartom rajta az ujam, rögtön felold.
És ezt stabilan tudja. Szóval van jól működő megoldás is, a Samunak lenne mit tanulnia a puncisoktól.
Ma pont egy S10-el mértem össze az fp-t, ész az S10 tulaj is azt mondta a P30 sokkal gyorsabban felold.
Nem troll mód, csak ilyen is van.
Peace. -
batai15
félisten
Nekem most feldobott valami Updatet , telekomos , augusztus 1 .
-
snecizero
senior tag
Úgy használom az ujjlenyomat olvasót, ráteszem a virslim.
Lehetőleg minnél nagyobb felületen legyen és nyomom egyre erősebben. 10/10 felold. Nekem semmi bajom az ujjlenyomat biometrikus olvasójával. Gondoltam megosztom eme tapasztalatot.
-
batai15
félisten
válasz
Black_Raven
üzenetére
Na az szép jól le nyomod az árakat lassan 40et fog érni egy ilyen készülék..
Amúgy meg nagyon meg voltál elégedve vele pedig. -
Black_Raven
veterán
A kérdésedre válaszolva: minden...nagyon egyszerűen leirva: atom stabil működés, egyben villámgyors működés, szuper Leica kamera, nagyon erős proci, jó gpu, stabil hálózat(térerő), szép minőségi burkolatok, gyors pontos ujjlenyomatolvasó.,(csak egyszer regelhető ugyanaz, nem felejtő)szép amoled, stb..
szóval amire szükséged van, az mind benne van prémium minőségben. Kell ennél több?. Az árát minden elveszti 2 év múlva, csak az nem mindegy, hogy az a 2 év örök bosszúságban, vagy elégedettségben telik e, el.. -
Imi1981
veterán
válasz
junkhead
üzenetére
Frissítés után az A70-en is úgy éreztem, hogy nagyon jó lett az ujjlenyomat olvasó, azt 1 hét múlva ugyan olyan lett mint volt. Ha túl tiszta a kijelző az a baj, ha túl maszatos az, igazából minden baj. Ha 4 naponta újra regisztrálod az ujjlenyomatot akkor megint jó 4 napig kb. Ez sose lesz jó igazán csak körülményesen használható.
-
bmt50
senior tag
válasz
junkhead
üzenetére
Huszonévesen 156-ért vettem a Nokia 7650-et, aztán 1,5 év múlva 40-ért tudtam eladni. A Nokia 3650-en szintén buktam egy laza 90-et. Ezek után elgondolkodtam, hogy mire is keresek én??
Most ugorjunk a mába: Telenor lista áron jelenleg 203ezer egy P30 Pro, a leg gagyibb S10e pedig 154ezer. Persze lehet venni olcsóbban is: ha 15-20 a havidíj, ami nem üzleti célú használatnál nemtom hol térül meg..
Junkhead kérdése teljesen jogos: mi van ezekben a telefonokban?
Lehet velem nem egyet érteni, csak ha már csúcs készülékekről beszélünk, essen szó az árkülönbségekről és a várható értékvesztésről is.. -
junkhead
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Első fp-s telom, de a tegnapi frissítéssel hibátlan, és az arcfelismerés is sokkal jobb lett.
-
Black_Raven
veterán
válasz
junkhead
üzenetére
Előtte is Huawei vonalon voltam, a Samut kiváncsiságból vettem. Tapasztalatnak jó volt, tetszett a OneUI, de most már visszatértem, ahová a szivem húz. Én kedveltem az a50-et, egyedül az a fránya FP nem jött be, ami nálam alap. Más gondom nem volt vele. Nektek sok frissitést még, novemberben úgyis jön már a Q(android10).
-
junkhead
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Pff nálam teloért kb 60k a lélektani határ, ebbe beleszerettem igy lett 70 k.
P30ban mi van? Xenon vagy led? Üléshűtés?
Az nekem sci-fi, jó lesz nekwm az a50 frissitésekkel, csak ne romoljon el. -
Leavemealone
tag
Jó telefon, ha nem volt előtte xiaomi redmi note 5-öd
ami nem hogy olcsóbb de jobb is, kivéve a kijelzőt. Persze ezek, tök relatív dolgok. Lehet, ha elsőre ilyet veszek és nincs hasonlítási alapom, akkor azt mondom, hogy oké a telefon. Nekem nem jött be, de másnak bejöhet. Drága tanulópénz volt ez. -
junkhead
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Mennyiért adod, mit veszel helyette?
a térerős furcsaságot eltekintve nincs gondom vele, de a tegnapi frissítés óta még gördülékenyebbnek érzem a rendszert...lehet csak placebohatás, de mégis.
pedig az enyém egypt, odinozok tudod. -
zocas84
csendes tag
Tmobile-os telora megjött a frissítés , az ujjlenyomat olvasó egészen jó lett, sokkal gyorsabb.
-
gyulu89
csendes tag
Sziasztok! Sehogy sem akar mukodni a PiP funkcio. Mult heten meg siman jo volt. Engedelyezve van osszes alkalmazasra, de nem akarja megjeleniteni kis ablakban az eppen jatszott tartalmakat. Otlet?
-
harry3
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Próbáltam, de semmi. Odinnal most nem merem piszálni, mert annyi időm nincs, hogy kiokosítsam magam. Várok még, ha nem, akkor lépek valamit. Köszi a segítséget.

-
tomboy84
tag
Hamarosan jön a TMH-s verziókra is a frissítés OTA-n, mert itt már tölthető: LINK
-
harry3
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Köszönöm a segítséget, még így megpróbálom.

-
Black_Raven
veterán
Ha kiveszed a kártyákat és csinálsz egy FR, akkor vissza állna az eredeti bulgár romra, és frissülne, sőt hamarabb kapnál frissitéseket. De ne válaszd újra a magyar régiót amikor kérdezi a sim berakásnál! Menteni,menteni fr előtt, vagy megy minden a levesbe.
pege111: a hálózati beállitásokat állitsátok vissza, de ne a Wifinél, hanem ahol a gyári visszaállitást kell csinálni, sztem úgy már jó lesz.
junkhead: ja lehet nálatok ilyen gyenge a térerő, de igazából akkor derülne ki, ha egy másik mobilon is megnéznéd ami nem Samu. -
Imi1981
veterán
Kösz! Akkor ez nem így működik. Root nélkül ezt nem lehet normálisan megoldani sajnos. Régebbi rootolt telón a titanium backup mindig tökéletesen működött és mindent visszaállított úgy ahogy volt. Jelenleg nincs szükségem ilyenre amúgy csak ha csinálnék egy fr-t akkor jól jönne.
-
harry3
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Csináltam visszaállítást, de semmi, a Smart Switch sem ajánl. Marad a várakozás. Még anno a májusit hamar megkaptam, úgy látszik, most az utolsók között leszek.

(#3056) Imi1981: Az alkalmazások adatait nem állítja vissza, csak az alkalmazást. -
bmt50
senior tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Utoljára K zoom-on használtam. Ott rendszerbeállításokat, sms, tel.könyv, hívásnapló, képek, ilyeneket mentettem.
A letöltött alkalmazások saját beállításait viszont nem jegyezte meg. Pl. az OTP Szép kártya app-ban a belépési adatokat újra meg kellett adnom.. erre emlékszem. -
junkhead
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ma Debrecenben 112 mbps volt, nem értem, akkor ahol lakom ennyire rossz lenne a térerő? pedig J5 nagyon gyors volt.
Mégsem teloval van a baj? -
bmt50
senior tag
válasz
penge111
üzenetére
Szerintem szervíz lesz.
Nem tudok olyan sw beállításról, ami a hálózatok elfelejtése/hozzáadása után akadályozná a csatlakozást.
Viszont ha már szervíz lesz, csinálj egy mentést smart switch-csel, és nyomj neki egy gyári vissza állítást.
Ha a hiba jelentkezik, mehet szervízbe, ha nem, mehet a visszaállítás smart switch-ről és örö meg bódottáá.. -
penge111
addikt
Sziasztok! Kollégám kereset meg ezzel a telefonnal, hogy idáig működött neki a melóhelyi és az otthoni wifi, ma meg bemondta az unalmast. Szóval a kis wifi jel mellett ott egy kis felkiáltójel. Itt a melóhelyen tuti nincs gond a wifivel, mert nekem és mindenki másnak működik a cucca. Amit megcsináltam, hogy újra indítottam a telcsit, majd hálózat elfelejtését is megcsináltam, újra bepötyögtük a wifijelszót, de semmi. A wifi ikonja elkezd villogni párszor. Gyári visszaállítást még nem akar a kolléga... Mit lehet még megpróbálni? Nekem az a gyanúm, hogy hardveres gond lesz ez.
ui. 2019.08.23 kor volt updatelve a telcsi rendszere utoljára, gondolom ez a legfrissebb akko.r
-
Zsubaby91
csendes tag
Hívásvárakoztatást megtalálta valki, hogy hol kell beállítani?
-
harry3
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Igen. Most azon gondolkodom, hogy csinálok egy visszaállítást, de Smart Switch-csel. Nem tudom, hogy segítene-e.
-
attilam
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Így van. Valaki belepiszkált Odinnal, és ebben a kombinációban nincsenek frissítések. Lehet Odinnal javítható valahogy, de nem biztos.
-
junkhead
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
ezt hol kell beállítani?
mert párszor megnéztem Oklaaval itthon hihetetlen alacsony értéket mutat 3-4 mbps, feltöltés 1 alatt..megy de lassan tölt be holott cella info szerint közel a torony
telekomos vagyok
érdekes.... -
harry3
őstag
válasz
19ati93
üzenetére
Kajakra már minden nap megnézem ötször. Az, hogy kb. minden hónapra van kitéve firmware, de május óta itt ül az ember... Tetszik, amit a One UI nyújt, de a frissítés kritikán aluli.
Most mondhatjátok, hogy sírok a frissítés után, de sajnos ezek a frissítések pont olyan fejlesztéseket tartalmaznak, amikért van ok sírni.

-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Van lehetőség egyéni értesítő hang beállításra? -
snecizero
senior tag
Most jött valami frissítés ! Újítások között az újjlenyomat olvasó is benne van. Kb 40mb frissítés.
-
snecizero
senior tag
Ma beléptem a klubba. 73000 vettem egy euronicsben vásárolt (2019.06.30) a50 et.
Sokat vaciláltam az a70 és ez között. Remélem nem bánom meg.
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
tomboy84
üzenetére
Köszönöm a tagoktól az eddigi segítséget. Visszavittem ahol vásároltam (3 munkanapos történet...) és visszakértem a pénzt.
A telefon pedig alapvetően jó lenne (P10-el összehasonlítva is), nagy kár ezért a hibáért, mert így ebben a formában 2 SIM-el, korlátozottan használható...
-
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
A telefonomról véletlenül
töröltem az öszes sms-t .
Van valami lehetőség a visszaszerzésükre?Recovery programokkal nem mentem semmire. Root-olni kellene és akkor talán?
Mit javasoltok?Örök hála

-
ViTToRe
aktív tag
Köszönöm az eddigi segítségeket. Természetesen az általad említett programmal teszteltem csak a Network Cell Info felugró ablaka mutatta a SIM1 és SIM2 adatait.
Minden lehetőséget kipróbáltam, de ilyen sebesség értékeket csak a Huawei P10 adott esetleg 50-70 közt a Redmi 4X. Teszteknél fura, hogy néha felugrik 20-30mbit/s közé és bezuhan 3-5re... Visszaérve Veszprémbe javul a helyzet de alapvetően a probléma továbbra is fennáll.
Van egy másik A50, elsők közt vásárolva --> ott semmilyen ilyen jellegű probléma nem tapasztalható, igaz 1 db SIM-el van használva.
(#3018) kokopo
Ilyen problémát tapasztaltam Én is, hogy bejövő hívást nem, csak SMS értesítést kaptam nem fogadott hívásról.(#3019) attilam
Köszönöm, ilyen sebesség értéket megközelítve sem kapok...
(Visszaérve Veszprémbe persze..
) Visszaolvasva a topic-ot, részletesebben, más is küzdött ezzel a problémával és SIM beállításokkal, volt aki úgy vettem észre inkább túladott vagy visszaküldte a telefont. Tényleg ennyire nagy a szórás egy nevesebb gyártó terméke esetén is?
-
kokopo
aktív tag
válasz
ViTToRe
üzenetére
Ez service lessz
En visszavittem a FirstPhone-hoz (ahonnan vettem) és kell varjak kb 1 hetet, valószínű hogy alaplap csere lesz
Rákérdeztem hogy volt-e mar panasz, azt mondta rengeteg, és hogy a Samsung service-vel amikor beszelt, ott említették hogy a A20-50-70 szériával van a legtöbb gondjuk
Sms jön hogy hívás volt, aktív 4G+ mellet semmi net, ez a legtöbb panasz -
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
ViTToRe
üzenetére
Elnezest a suru uzenetert, de a teszteles miatt kifutok a szerkesztesi idobol.
Annyi valtozas tortent, hogy 3g/2g-re allitva a SIM2-t mar van net, ha lassu is... Eddig, ilyen problema nem jelentkezett, napokig mobilnetrol hasznaltam Veszprem es Balaton kornyeken.

Azert egy 80-100ezer forintos kategoriaju Samsung telefontol, aminek a nyito ara 120e is volt, nem semmi ,,teljesitmeny," ugy hogy lassan fel eve a piacon van. Feltetelezem, ha szoftveres gond lenne, mar javitottak volna. -
ViTToRe
aktív tag
válasz
ViTToRe
üzenetére
Sziasztok,
Elozo uzenetemet kiegeszitve: vegig probaltam a beallitasokat: LTE/3g/2g-t allitottam sim1 es sim2 eseten. Ezzel valamennyire javult a helyzet, de a mobilinternet hasznalhatatlan. Speedtest vagy le sem fut vagy feltoltesre hibat dob. Olyan, mintha nem tudna valtani megfeleloen az elerheto es legjobb halozatok kozt.
Eddig megyeszekhelyen es kornyeken nem tunt fel, de videken abszolut rossz, nem elerheto, fuggetlenul attol, hogy 3/4 vagy 4/4 a terero es mit mutat (4g vagy H+).
Elozo telefonok (Redmi4x es P10) ilyen hibat nem produkaltak soha.
Ezek szerint ez a telefon alkalmatlan ket sim kartya esete eseten a mobilinternet hasznalatra? Nyilvan nem fogom minden alkalommal ha netre van szukseg, percekig kezzel allitani, probalgatni a beallitasokat, hogy legyen internet. Szervizt eselytelennek tartom ilyen hiba elismeresere, par napja vasarolt telefonrol van szo.
Van barmilyen fix megoldas vagy beallitas ami orvosolja a problemat? -
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
Kovetkezoben kernem a segitsegeteket:
Mi okozhatja azt a problemat, hogy max terero es 4g ikon mellett sincs aktiv mobilnet? Meg egy emailt sem lehet kuldeni, vagy egy honlap sem toltodik be. Urainditas illetve rep.uzemmod ki/be volt mar.
Telekom/Telekom SIM kartyakkal, kb 1eves mindegyik. Mindketton van elo net elofizetes es boven van felhasznalhato adat. Eddig ilyen nem fordult elo es mas telefonnal sem...
Koszonom. -
marquuard
veterán
Helló, van aktuális szervizár alkatrészekhez? Kifejezetten olyan, ahol az A50 már listázva van. Köszi előre is!
-
polgi803
őstag
Kapott a masina egy Xpro 5D-t. Minden frankó vele. Passzolt és simán rásimult. Egy helyen volt biztos infó róla meg 5D-s a többi csak 3D-s volt. Nem volt óccó de inkább megvettem mint véletlen nem véd aztán ráfizetés legyen. Most jön majd egy Fusion X még és kész is.

-
junkhead
aktív tag
Lassan 3 hónapos a telefonom, hibátlanul működik, akksi, appok nem akad, minden ok.
Nagyon sok helyen használom városban, vidéken, falun, tanyán, EU/nem EU, mindig talál jelet, nem szakad le GSM-ről netről, wifiről, soha sehol, nem indul újra, bluetooth tökéletes.Ami érdekes korábban J5 volt, az a Speedtest szerint legalább 80 mbps-sel töltött mobilhálózaton Magyarországon bárhol, most az A50 lakásomban városban ugyanott soxor a 10-t sem éri el a feltöltés 1 alatt marad.....
DS, mindenhol 4G-t használ, telos kártya 2G-re állítva.
Nem értem, holott a net sebességben semmi különbséget nem érzékelek.Érdekes az is, hogy a Waze nem talál rögtön jelet, de működik, a Google Maps viszont rögtön talál.
A telom egyiptomi, ma hajnalban tapasztaltam először, hogy az időjárás location egyiptomi városra váltott, de visszahúzhattam magyarra, érdekes.
Az aug.-i frissítés óta ujjnyomatolvasó is jobb, lett, de azt még lehet újból reggelem.Szóval árérték arányban ez egy jó telefon, nem BMW, de egy komfortos, erős Astra pl.
Én így kezelem, nekem több, mint tökéletes.+1 milyen tokot használtok?
Nekem még a gyári üvegfólia van rajta, még nem karcolódott meg.
Tegnap asztalról arcra esett, semmi baja nem lett. -
bmt50
senior tag
válasz
üzenetére
Sziasztok,
.Z. kollegával értek egyet.
Május eleje óta használom az A50-et, a vásárlást követő 3. nap óta több helyen végig repedt kijelzővel.
Tokban hordom, így az esés okozta sérüléseken kívül teljesen karcmentes.
A kijelzőt így is nagyon szépnek találom úgy, hogy nem ez az első amoledes telefonom.
Gombjai kifogástalanul működnek.
Térerőm mindenhol annyi van, mint a többi jól működő telefonnak. Ahol van pálcika, ott el is érnek.
Nagyon sok live mixet hallgatok, értelmes hangerőn a kihangosító nem torzít, nem recseg.
A kocsiban egy Roidmi 3-as, szivargyújtós BT eszközt használok zene hallgatásra a rádión.
Stabilan kapcsolódik, bejövő híváskor sem szakad meg.
GPS jelet gyorsan és pontosan talál.
Nekem a One UI rendszer gyors és nem laggol, pedig használok a Bixby rutinokat is.
A kamera képei PC-n visszanézve már kicsit életlenennek tűnnek, de ebben a kategóriában simán jó.
Ha valamit komolyan meg akarok örökíteni pl. egy kirándulás, nyaralás során, akkor meg kölcsönzöm a haver Nikon D3100-as gépét, és nem panaszkodom a nyakamon lógó 1,5-2 kg-os súly miatt.
Megkockáztatom, hogy azzal 5 év múlva se fog egyik telefon se pariban lenni, pedig nem mai fényképezőgép.
Ami a panaszokat illeti: sajnos a térerő/wifi problémákat néha nem könnyű a szervízzel elfogadtatni. A Telemaxtól kezdve a Samsung szervízig a mérés eredményét elég laza toleranciákkal értékelik ki.
Ilyen nagy számban gyártott készüléknél több gép, és több beszállító is gyárt félvezető alkatrészeket. Nyilván csak egy tágabb határon belül egyformák ezek, bőven lehet érzékelhető szórás benne.
Az, hogy ezt a magyar szervizek "há jólessz ez" alapon kezelik, az csak a mohóságukat és a lustaságukat mutatja.
Ami viszont nem mindegy NEKEM, az az értékvesztés egy telefonnál. Ha megnézzük, hogy 2.5 éve mennyibe került egy S7edge , nem újonnan, hanem csak használtan és mennyiért lehet eladni most.. Középkategóriában jóval kevesebbet lehet bukni rajta.
Tegye fel mindenki magának a kérdést, hogy mire keres, és mennyi pénzt von el a telefonos hobbijára a családtól. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amúgy S10-ben azért jobb mint A50 és A70-ben de nem olyan jó mint pl Huawei p30 - ban.
ein
Lehetőleg minnél nagyobb felületen legyen és nyomom egyre erősebben. 10/10 felold. Nekem semmi bajom az ujjlenyomat biometrikus olvasójával. Gondoltam megosztom eme tapasztalatot.
ami nem hogy olcsóbb de jobb is, kivéve a kijelzőt. Persze ezek, tök relatív dolgok. Lehet, ha elsőre ilyet veszek és nincs hasonlítási alapom, akkor azt mondom, hogy oké a telefon. Nekem nem jött be, de másnak bejöhet. Drága tanulópénz volt ez.