Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
gjoco1
addikt
Mert kellene [mutatnia] ? -
raider21
aktív tag
Valószínű "szándékosan" nem volt annyira jó, mint amit maga a beépített hardver engedne; de ugyan ez igaz az ujjlenyomatolvasóra is, az említett frissítés kapcsán. Ha jobb, gyorsabb, stabilabb készülék kell a vevőnek, akkor vegyen A70/A80/A90 vagy S szériás Galaxy telefont, ez ma a tipikus üzletpolitika, de nem csak a Samsungnál van ez így!
Ugye a képernyő alá épített szenzor ezzel a frissítéssel megtáltosodott önmagához képest! Nem, nem lett továbbra sem tökéletes közeli, de önmagához képest fényéveket gyorsult, és sokkal stabilabb, üzembiztosabb lett!A kamera esetében valószínűleg a szoftver képfeldolgozó algoritmusain csiszoltak, így jobban kihasználható lett az f/1,7 értékű 25 Mpixeles főkamera képessége. A széles látószögű 8 Mpixeles kamera esetében max. a hordó effektust javíthatja az új szoftver, mert ebben az érzékelőben nem nagyon van már több, de ezt nem próbáltam ki. Persze ezek az észrevételeim csak egy tippek, mert nincs konkretizálva, hogy mit is fejlesztettek pontosan azon túl, hogy javítottak a kamera stabilitásán és a képminőségen.
-
bmt50
senior tag
A képfeldolgozáson csiszoltak, de nemtom melyik helyzetben.
Az a baj, hogy ezek a pici CMOS kamera szenzorok zajos képet adnak, mert a bejutó fény kicsi, és a szenzor pixelei is túl közel vannak egymáshoz. A helyzeten nem segít a bayer szűrő sem, ami a szenzor előtt szűri a színeknek megfelelő hullámhosszú fényeket, mert a CMOS szenzorok színvakok.
Tehát a nyers képi információt szoftveres utómunkával teszik szebbé. Ebben képfeldolgozó algoritmusok segítenek. Itt aztán van mit csiszolni, mert minden témához eltérő beállítások kellenek. -
-
DrKapocs
őstag
Egyetértünk. Értelmetlen kérdések tucatját teszed fel, sokadjára (pl: hogyan lehet hangerőt növelni, mi a nehéz a telefonban, screenshot készítés módja, van-e video erről... na ne már...youtubeon még a duck wc tisztító gél használata is fenn van, szerintem ez is ott lesz), így valóban kijárna már egy. Ezekre a kérdésekre a google/youtube első találata ad választ. Kb. pont ugyanaddig tart oda írni, mint ide.
-
bmt50
senior tag
A 3:4H-nál fotózol max felbontásban, 25 megapixelen.
Ne érts félre, nem akarok dönteni helyetted, de a 3:4-es felbontástól eltérők rosszabb vonalélességet, több képzajt adnak. Ekkor ugyanis a szoftver alkalmazza a bixel binning-et a képalkotás során: magyarul 2 szenzorpixel információját dolgozza fel és gyúrja össze a jobb minőség érdekében.
A kamerák közül csak a 25-ös, és a 8megapixeles ultraszéles között választhatsz. A 3. kamera csak a mélységélesítésben segít, önállóan nem használható.
Egyébként a fényképmódok fölötti 2fa-3fa csúszkával válthatsz kamerát, de az ultraszélestől is csak sok fény mellett várhatsz tűrhető minőséget. -
pècsimunkás
addikt
[link] 2 x 2 fólia . Ha le ejted a telefont , jobb a tok , de nekem nagyon tetszik ez a telefon tok nélkül , így inkább lefóliáztam . Amit írtam a linkben : nem gyűjti az ujjlenyomatokat - nem jelentősen , nem karcolódott eddig , és bubi mentesen szépen fel lehetett rakni .
-
benzol
aktív tag
Nekem ilyen átlátszóm van 3 hónapja és még nem sárgul, de ennyi pénzért el is várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest